Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah iyiydim canim. Ogleden sonra 4yk un helvasi yedim midem agridi ondan sonra da hicbirsey yiyemedim. Ancak su ictim. Gaz da var gibi sanki. Haftaya karindan usg yapacaklar bakalim birsey cikmazsa ileri tetkik isterim.
Insallah iyi sonuclar cikar canim. Un helvasi agir bir gida derya cim sonuclarin cikip iyilesene kadar biraz daha hafif seyler yemeye calis zorlama mideni.

Biraz da ayiptir soylemesi canim tatlidir. Eskiden daha da tatliydi da cocuk olunca oncelik hep kuzumun tabi o kadar nazlanamiyorum
Kiyamam sana. Kiz evladinin nazi cazi anne olana kadar. Sonra evladina kiyamadigi ilgilenmek zorunda oldugu icin bir gayret geliyor insana.

Sagol canim. Bugun ucuncu gun pek birsey yiyemedim diye kendime kiyak gectim ama un helvasini beceremedim mi ne mideme oturdu adeta
Oyle sey mi olur ellerine saglik sen guzel yapmissindir ama un helvasi normalde de agirdir hele ki diyetteyken ustune bir de kac gundur miden hassasken biraz daha fazla rahatsiz etmis olabilir. Ben de un helvasini cok severim cokta guzel yaparim ama o kadar uzun sure oldu ki yemeyeli.

Afiyet olsun canim. Keske un helvasinin ustune sut yada ayran icseymisin midenin yukunu biraz hafifletirdin

Tarif icin sagol derya cim. Eve cikayim iyi olayim denicem benim yaptigimdan oldukca degisik geldi.

Aaa bu da degisik denenmeli listesine girdi bile. Tekrar sagol canim.

Ay napiyim ya cok canim istedi valla pazartesi de parti var gene bana cislaaaaar
Iyi yapmissin cigdem cim afiyet olsun. Artik cok az kaldi korumayla diyet arasi gidip gelmen cok normal birsey. Canin cok istiyorsa kasmadan az az ye ki koruma yapamadan sıkılıp birakma.

Kızlar anca eve geldim bugün yoğundum baya

Sabah
2 sahan yumurta
Peynir
Zeytin
3 dil.ekmek

Öğlen akşam
4 yk pilav 1 yk et cenaze kuranındaydim ordan eve geldim hemen çıktık misafirliğe anca geldim orada mandalina ve çay saati oldu hiç birşey yemedim
1 lt su
5 bardak çay

20 dakika tempolu yürüyüş

afiyet olsun keşke mandalina yeseydin biraz az olmuş bugün yediklerin

afiyet olsun keşke mandalina yeseydin biraz az olmuş bugün yediklerin
çay la mandalina yaptım zaten canım benim yoksa neler neler yapmışlar nefsimle nasıl mücadele ettim anlatamam sana 9.30 akşam bir yemek sofrası kurdular aman allahım o turşu kokusu nasıl çıldırttı beni ya böyle ana yemedim tuttum kendimi

ödem atıcı çay kullan bir de her sabah kahvaltıda maydonoz ye
dukan burasmi yoksa bildiğin başka çaylar mi var

Insallah iyi sonuclar cikar canim. Un helvasi agir bir gida derya cim sonuclarin cikip iyilesene kadar biraz daha hafif seyler yemeye calis zorlama mideni.
Iste simdi yaptim ya canim allahtan az yaptim dibini gormem lazim. O yuzden uzun zamandir evde tatli birsey yapmiyorum.

Ben en son anneminkini yemistim kislari yapardi annem. Cok da guzel yapar elleri dert gormesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…