- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Dun gece uyuyabildin mi canim? merak ettimSagol canim. Cok hosuma gitti disarda yurumek ama yormus beni uyuyup kalmisim az once uyandim insallah tekrar uyuyabilirim.
Allah kabul etsin canim. Arkadaslarindan helallik al bari sevaba girmissindir ama razi olmalari gerek bence. Afiyet olsun.
hadi gel artık ya.. ben yokum ya, hepiniz burda olun.. eksin süper.. :) yarın güzel şeyler olacak..
bu arada geçmiş olsun.. nezle grip fln mı?
allah kabul etsin canım da, menü vücuduna eziyet gibi.. tüm gün aç bıraktığın bu bünyede daha faydalı şeyler yeseydin keşke.. oruç tuttum açtım deyip karbonhidrat almışsın..
o vücuda iyi bakmak da bizim görevimiz..
..
Ay cınım benim ne güzel yazmışsın öyle motive oldum yaptıklarınla :)) 1 kg gitmesi de harika bir sonuç olmuş maşallahkızlarım günaydın.. son yarım saattir lavaboya gitmem gerekiyor ama, dün buraları da iyice ihmal ettiğimden oturdum okuyorum.. neler kaçırdım bakıyorum..
kalbim sizinle kızlar.. ben de geçen cumaya göre 1kg eksideyim.. hani söyleyeyim de.. :) buralarda yokum diye diyet yapmıyorum sanılmasın.. dün akşam üstü hidrolik-pnömatik kongresindeydim :) sonra bir kokteyle katıldım. millet kanepelerle, ara sıcaklarla haşır neşirken, ben biraz kaşar, bolca salatalık havuçla vakit geçirdim. eve geldiğimde çok açtım. neredeyse acı çeke çeke uyudum.. ama sabah baya güzel sonuçla uyandım..
bugün de bir firma ziyaretim var. öğlen yemeğim yalan olacak. herşey o kadar üstüste geliyor ki, tam detoks haftasında yoğunum.. spora gitmeye vakit bulamıyorum. bugün akşam normalde sporum var, sabah spor çantamı hazırladım ve ilk defa yanıma almayı unuttum. o derece aklımda kalmamış. neyse akşam gidip alıp öyle geçicem yapacak birşey yok :)
ben de durumlar bu, şimdi işe dönüyorum.. kalbim sizinle.. lütfen yarına hazır olun.. lütfen lütfen..
Haklisin canim. Aslinda benim icin de iyi oluyorAfiyet olsun canim. Hazir menu olunca akla gelmeyen yemek cesitleri oluyor.kerevizli kek hic duymamistim cok ilginc geldi mesala.
Kolay gelsin canim dis cok zor oluyor. Insallah saglikli guzel inci gibi disleri olsun prensesinSelam kizlar yogunlugum.anca azaldi 3 saatlik.bir uykuyla duruyorum minik prenses dis cikariyo 26 aylik olduk hala uykumuz duzensiz sabah istahim cok acikti itiraf ediyorum.ama gun icinde bunu telafi edicem
Kolay gelsin canim.spor yapmadım çünkü işlermi anca akşam 11de bitirebildim yazılı haftası ya soru hazırlamak uğraşıyorum
Yurudum canim. Dura dinlene ama yurudum cok sukur. Doktor dan izini koparinca hic kacirir miyim.dostum.. bu sabah tartıl bakiim verdiğin 1 kilo yerinde duruyor mu merak ettim..
haklısın canım.. yüzyüzeye ben de daha sıcak bakıyorum.. oh hem kurs hem spor.. bizimki beni boşayacak :) bir süre idare edeceğiz ne yapalım..
sen sağlığın için hep en iyisini yaparsın canım benim.. seni eleştirmeye bile iki kere düşünürüm ben. bir bildiğin vardır.. iş hayatı maalesef böyle işte.. hep yapanın yanına kar kalıyor.. gurur yapanın da elinde patlıyoru..
hadi gel artık ya.. ben yokum ya, hepiniz burda olun.. eksin süper.. :) yarın güzel şeyler olacak..
ben de 11i geçtim mi bi huysuzlanmaya başlıyorum.. vücut alıştı artık 06:30-23:00 arası yaşamaya
baya yürümüşsün ya, maşallah..
tam sporun ne güzel diyecektim ki, sufle vicdan yapmış sanırım :)
ben de çok merak ettim. kereviz kokusu yoktu sanırsam..
eşin hazırlamş eyvallah da, akşam ki aran olmasa hiiç ses etmezdim sana.. akşam yeme bunları, öğleden sonra yiyeceksen ye.. yapma gözünü seveyim..
bu arada geçmiş olsun.. nezle grip fln mı?
allah kabul etsin canım da, menü vücuduna eziyet gibi.. tüm gün aç bıraktığın bu bünyede daha faydalı şeyler yeseydin keşke.. oruç tuttum açtım deyip karbonhidrat almışsın..
o vücuda iyi bakmak da bizim görevimiz..
ben puan endişesi duyuyorum canım.. listede yokum diye öyle birşey yok. asıl sen deneme süresindesin.. senin için daha önemli olmalı.. yanılıyor muyum?
ben söyledim yukarıda diyeceğimi.. bu bir yarışma kızlar aynı zamanda.. elimizden geleni yapmalıyız.. ben dahil.. bu hem kendimize hem de grubumuza olan borcumuz..
sopalarım nerede benim..
Tebrikler canim. - 1 kg. Super. Kolay gelsin sevil cim bu arada oldukca yogun calisiyorsun insallah emeklerinin karsiligini alirsin.kızlarım günaydın.. son yarım saattir lavaboya gitmem gerekiyor ama, dün buraları da iyice ihmal ettiğimden oturdum okuyorum.. neler kaçırdım bakıyorum..
kalbim sizinle kızlar.. ben de geçen cumaya göre 1kg eksideyim.. hani söyleyeyim de.. :) buralarda yokum diye diyet yapmıyorum sanılmasın.. dün akşam üstü hidrolik-pnömatik kongresindeydim :) sonra bir kokteyle katıldım. millet kanepelerle, ara sıcaklarla haşır neşirken, ben biraz kaşar, bolca salatalık havuçla vakit geçirdim. eve geldiğimde çok açtım. neredeyse acı çeke çeke uyudum.. ama sabah baya güzel sonuçla uyandım..
bugün de bir firma ziyaretim var. öğlen yemeğim yalan olacak. herşey o kadar üstüste geliyor ki, tam detoks haftasında yoğunum.. spora gitmeye vakit bulamıyorum. bugün akşam normalde sporum var, sabah spor çantamı hazırladım ve ilk defa yanıma almayı unuttum. o derece aklımda kalmamış. neyse akşam gidip alıp öyle geçicem yapacak birşey yok :)
ben de durumlar bu, şimdi işe dönüyorum.. kalbim sizinle.. lütfen yarına hazır olun.. lütfen lütfen..
Valla damak tadını da geliştirir insanın. Güzel ve rahat bi uygulama. Yanında eksisi de cabası:))Haklisin canim. Aslinda benim icin de iyi oluyor
Sabaha 5 e kadar uykuya dalamadim bir turlu deryacim. 5.00 te uyudum 7.20 de mecburi kalktim. Cunku sabahlari ilac sut ilac kahvalti tekrar ilac gibi saatli sirali bir rutinim var. Onlari halletim tekrar yattim bu sefer uyumusum cok sukur.Dun gece uyuyabildin mi canim? merak ettim
Afiyet olsun canim. Gecmis olsun umarim onemli bir rahataizlik degildir.Bugün oruç tutamadım gece biraz rahatsızlandım işe de gidemedim.
Menüm.
11 de
biberli kıymalı kaşarlı patates
Çeyrek salatalık
2 tb ekmek
5 zeytin
Akşam
17.00
Dürüm tantuni
Yanına ayran
Spor
Birazdan sıkılaşma hareketleri yapcam nasipse
Uykusuz cocuk cok zor canim haklisin. Benim kizimin da gece uyanmalari coktu. Hele bir de minik prenses dis cikartiyormus bahanemiz de var simdi annesi. Insallah kolay cikartir dislerini.Selam kizlar yogunlugum.anca azaldi 3 saatlik.bir uykuyla duruyorum minik prenses dis cikariyo 26 aylik olduk hala uykumuz duzensiz sabah istahim cok acikti itiraf ediyorum.ama gun icinde bunu telafi edicem
olaya bir de şöyle bak genç ve güzel olmak mi ,kilolu ve hantal olmak mi? gençken güzel giyinip güzel görünmeyeceksen zaten yaşlanınca istesek de olamayacağızevet öyle hakikatten. benim kv de simdi ye gitsin. yaslaninca her sey dokunuyor yiyemiyorsun diyip aklimi celiyor.( bizdeler bu hafta)
geçmiş olsun afiyet olsun da dürüm tantuni mi hımm severim ama artıya dönmeyesinBugün oruç tutamadım gece biraz rahatsızlandım işe de gidemedim.
Menüm.
11 de
biberli kıymalı kaşarlı patates
Çeyrek salatalık
2 tb ekmek
5 zeytin
Akşam
17.00
Dürüm tantuni
Yanına ayran
Spor
Birazdan sıkılaşma hareketleri yapcam nasipse
Afiyet olsun canim. Guzel menu elif cim.ben de menü mu yazayım bugün
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
3 zeytin
1 ck bal
domates salatalık
Ara 10.00 1 elma
öğlen 12.30
1 dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
domates salatalık(bugün nöbetçi olduğum için okula bunları götürdüm eve gelip diyemiyorum,kahvaltılık pratik oluyor)
Ara 15.00 1 küçük portakal ve 2 kaşık leblebi
Akşam 17.30
çeyrek kepçe mercimek çorbası
bir küçük kahve fincanı büyüklüğünde patlıcan dolması
salata ve turp
Ara 19.00 10 çiğ fındık
su 2 litre spor da bugün nöbetçi olduğum için bahçede in çık spor oldu
afiyet olsun güzel menü..koz patlıcanlı balık sote mi nasıl yapıyorsun kulağa hoş geldiIyi aksamlar arkadaslar. Menumu de yazayim.
07:30
1 bard. Hindistan cevizli Sut
Kahvalti
2 dl.ekmek t.b.
3 kasik lor yesillik domates biber karisik salata gibi (tuzsuz ve yagsiz tabi ki)
1 hasl. Yumurta
Ara ogun saatin de uyuyordum
Ogle
4 y.k. koz patlicanli balik sote
1 dl. Ekmek
Salata
Ara
1/2 su bard. Leblebi
1 bard. Ayran
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Aksam
4 y.k. koz patlicanli balik sote
1 dl. Ekmek t.b.
Salata
Ara
1 kuru incir
1 c.b. sut
1 fincan yesil cay
Su 3 lt.
Spor 5 + 5dk. F.tdv. kas hark.
25 dk. Yuruyus
(@anderes yeliz kulaklarin cinlasin canim bu emojiyi senin icin kullandim)
Sagol elif cim. Balikcimizdan direk sectigimiz baligi kus basi dogramasini talep ediyoruz canim. Baliklari yagsiz tavada suyunu cektirip kavuruyoruz. Koz patlicanlari iyice kucultecek sekilde dograyip servis yapacagimiz kaplara once patlican ustune balik ustune de rende peynir koyarak onceden isitilmis frinda peynirler eriyip hafif kizarana kadar pisiriyoruz. Gorseli de lezzeti de guzel oluyor canim.afiyet olsun güzel menü..koz patlıcanlı balık sote mi nasıl yapıyorsun kulağa hoş geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?