Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah kabul etsin canim. Arkadaslarindan helallik al bari sevaba girmissindir ama razi olmalari gerek bence. Afiyet olsun.

Öyle yapcam abla aklımda yoksa rahat edemem bende. İnşallah helal ederler :))

Valla biraz öyle oldu. Ama bir an dur diyemedim :))

Ay cınım benim ne güzel yazmışsın öyle motive oldum yaptıklarınla :)) 1 kg gitmesi de harika bir sonuç olmuş maşallah

Selam kizlar yogunlugum.anca azaldi 3 saatlik.bir uykuyla duruyorum minik prenses dis cikariyo 26 aylik olduk hala uykumuz duzensiz sabah istahim cok acikti itiraf ediyorum.ama gun icinde bunu telafi edicem
Kolay gelsin canim dis cok zor oluyor. Insallah saglikli guzel inci gibi disleri olsun prensesin

Yurudum canim. Dura dinlene ama yurudum cok sukur. Doktor dan izini koparinca hic kacirir miyim.

Tebrikler canim. - 1 kg. Super. Kolay gelsin sevil cim bu arada oldukca yogun calisiyorsun insallah emeklerinin karsiligini alirsin.

Bugün oruç tutamadım gece biraz rahatsızlandım işe de gidemedim.
Menüm.
11 de
biberli kıymalı kaşarlı patates
Çeyrek salatalık
2 tb ekmek
5 zeytin

Akşam
17.00
Dürüm tantuni
Yanına ayran

Spor
Birazdan sıkılaşma hareketleri yapcam nasipse

Dun gece uyuyabildin mi canim? merak ettim
Sabaha 5 e kadar uykuya dalamadim bir turlu deryacim. 5.00 te uyudum 7.20 de mecburi kalktim. Cunku sabahlari ilac sut ilac kahvalti tekrar ilac gibi saatli sirali bir rutinim var. Onlari halletim tekrar yattim bu sefer uyumusum cok sukur.

Afiyet olsun canim. Gecmis olsun umarim onemli bir rahataizlik degildir.

Selam kizlar yogunlugum.anca azaldi 3 saatlik.bir uykuyla duruyorum minik prenses dis cikariyo 26 aylik olduk hala uykumuz duzensiz sabah istahim cok acikti itiraf ediyorum.ama gun icinde bunu telafi edicem
Uykusuz cocuk cok zor canim haklisin. Benim kizimin da gece uyanmalari coktu. Hele bir de minik prenses dis cikartiyormus bahanemiz de var simdi annesi. Insallah kolay cikartir dislerini.

evet öyle hakikatten. benim kv de simdi ye gitsin. yaslaninca her sey dokunuyor yiyemiyorsun diyip aklimi celiyor.( bizdeler bu hafta)
olaya bir de şöyle bak genç ve güzel olmak mi ,kilolu ve hantal olmak mi? gençken güzel giyinip güzel görünmeyeceksen zaten yaşlanınca istesek de olamayacağız

geçmiş olsun afiyet olsun da dürüm tantuni mi hımm severim ama artıya dönmeyesin

ben de menü mu yazayım bugün
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
3 zeytin
1 ck bal
domates salatalık

Ara 10.00 1 elma

öğlen 12.30
1 dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
domates salatalık(bugün nöbetçi olduğum için okula bunları götürdüm eve gelip yiyemiyorum,kahvaltılık pratik oluyor)

Ara 15.00 1 küçük portakal ve 2 kaşık leblebi

Akşam 17.30
çeyrek kepçe mercimek çorbası
bir küçük kahve fincanı büyüklüğünde patlıcan dolması
salata ve turp

Ara 19.00 10 çiğ fındık
su 2 litre spor da bugün nöbetçi olduğum için bahçede in çık spor oldu

Iyi aksamlar arkadaslar. Menumu de yazayim.
07:30
1 bard. Hindistan cevizli Sut

Kahvalti
2 dl.ekmek t.b.
3 kasik lor yesillik domates biber karisik salata gibi (tuzsuz ve yagsiz tabi ki)
1 hasl. Yumurta

Ara ogun saatin de uyuyordum

Ogle
4 y.k. koz patlicanli balik sote
1 dl. Ekmek
Salata

Ara
1/2 su bard. Leblebi
1 bard. Ayran

Ara
100 kl. Gida takviyesi

Aksam
4 y.k. koz patlicanli balik sote
1 dl. Ekmek t.b.
Salata

Ara
1 kuru incir
1 c.b. sut

1 fincan yesil cay

Su 3 lt.
Spor 5 + 5dk. F.tdv. kas hark.
25 dk. Yuruyus
(@anderes yeliz kulaklarin cinlasin canim bu emojiyi senin icin kullandim)

Afiyet olsun canim. Guzel menu elif cim.

afiyet olsun güzel menü..koz patlıcanlı balık sote mi nasıl yapıyorsun kulağa hoş geldi

afiyet olsun güzel menü..koz patlıcanlı balık sote mi nasıl yapıyorsun kulağa hoş geldi
Sagol elif cim. Balikcimizdan direk sectigimiz baligi kus basi dogramasini talep ediyoruz canim. Baliklari yagsiz tavada suyunu cektirip kavuruyoruz. Koz patlicanlari iyice kucultecek sekilde dograyip servis yapacagimiz kaplara once patlican ustune balik ustune de rende peynir koyarak onceden isitilmis frinda peynirler eriyip hafif kizarana kadar pisiriyoruz. Gorseli de lezzeti de guzel oluyor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…