Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bence mantiya ragmen cok degil canim yediklerin. eger erken saatte yediysen arti gelmez gibi. afiyet olsun ve coook gecmis olsun

Bugün de niyetliydim dostlar. Ahahah bugünü kandil san sen oruç tut. Ve saf saf milletin kandilini kutla o değil iki kişi de benim yüzümden oruç tuttu

17.47
4 kaşık nohut
5 kaşık makarna
1 dilim balkabaklı börek

Ara
2 kupa zerdeçal, limon, zencefil, kekik çayı

Spor maalesef yok,
Yarın da oruç tutacağım nasipse

afiyet olsun da çorba salata yiyip yanına az peynir olabilirdi onu da geçtik hadi mantı yedin ölçülü yiyeydin ya 1 tabak çok fazla hem de cumaya 2 kala

valla süper canım ölçülü gelince önüne insan ister istemez ölçülü yiyor

allah kabul etsin canim. oda iyiymis masallah sen iyi alistin oruc tutmaya ne guzel

afiyet olsun rakip allah kabul etsin sayende 2 kişi sevaba girmiş

amanin kv fenaymis

menu de spor da gayet guzel masallah rakip. mezun olmadan beni yenesin var faliba
Kısmet sen de iyi gidiyorsun ama masaallah

Aksamda süt ictim ustune bi bardakta

Cigdemim bak cok guzel kilo verdin. bence artik 1200un altina dusme yavaslatma canim metabolizmani. 1000 kalori az hele ki alti cok az
Bilerek düşmedim ki ya lahmacun yedim cikolata yedim corbanin yanina salata bilenem yaptim ama bu kadar olmus simdi bi de süt ictim sabahtan planlicam bundan sonra

Afiyet olsun elif cim. Menun cok guzel canim. Su ve sporu goremedim.

Evet canim. Inan o kadar az yapiyoruz ki kalmasin diye ama illa ki kaliyor. Kiz da diyet yapiyor hic tuketemiyoruz. Cok kalirsa derin dondurucuya atiyorum ust uste yiyecegimize yemegimiz olmadigi bir gun cikartip kaynatiyorum tazeleniyor.

Evet abla bi süredir uymuyorum ama artik esimde kilo aldi baya o da yapacak ikimizde daha iyi uyariz diye düşünüyorum
Aman dikkat et ablam kilo bir yana kas kaybini telafi etmen lazim. Gencken problem cikartmaz belki ama ileriye yatirim yapman lazim. Esinin de kilo almasi iyi olmus evde iki kisi diyet yapmak daha kolay oluyor. Hem seni anlar hem de eve cisslar girmez.

cook lezzetliydi canim. ayni normal kek gibi yapmislar ama tabiki icinde un daha azdi bol kereviz puresi vardi cok begendim.
Afiyet olsun canim. Hazir menu olunca akla gelmeyen yemek cesitleri oluyor.kerevizli kek hic duymamistim cok ilginc geldi mesala.

Kiyamam ya. Su buyuklerimiz bir turlu anlamak istemiyor diyet yaptigimiz da yememiz gerektigini. Benim de annem oyle benim hastaligim bahanem oluyor dokunur diye korktu simdi artik israr edemiyor bana ama kizima ye anneannem gencsin sen canim ceker bir yerin siser diye pesinde geziyor. Yazik yavrum anneanne ya anne yardim et deyip duruyor.

bence mantiya ragmen cok degil canim yediklerin. eger erken saatte yediysen arti gelmez gibi. afiyet olsun ve coook gecmis olsun

Çok sağol canım ya valla yorumun iyi geldi bana :) yarına daha dikkatli bir menü seçerim kendimi daha iyi hissediyorum yemeğimi yaparım. Çok teşekkür ederim

Allah kabul etsin canım afiyet olsun ne güzel keşke bende tutsam. Bir başlasam devamı gelir aslında. Baya borçluyum çünkü

afiyet olsun da çorba salata yiyip yanına az peynir olabilirdi onu da geçtik hadi mantı yedin ölçülü yiyeydin ya 1 tabak çok fazla hem de cumaya 2 kala

Ben listede yokum zaten canım puan endişesi duyuyorsan eğer. Yarına telafi edebilirim inşallah. Teşekkür ederim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…