- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
bence mantiya ragmen cok degil canim yediklerin. eger erken saatte yediysen arti gelmez gibi. afiyet olsun ve coook gecmis olsunBugün hastayım diye eşim yemek hazırladı kızmayın nolur
Sabah 2 yulaftan krep haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 kupa yeşil çay
Ara 2 küçük activia yoğurt
Akşam 1 kase çorba salata 1 tabak mantı
1 bardak limonlu yeşil çay 7-8 fındık 2 parça bitter çikolata
2lt su
afiyet olsun da çorba salata yiyip yanına az peynir olabilirdi onu da geçtik hadi mantı yedin ölçülü yiyeydin ya 1 tabak çok fazla hem de cumaya 2 kalaBugün hastayım diye eşim yemek hazırladı kızmayın nolur
Sabah 2 yulaftan krep haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 kupa yeşil çay
Ara 2 küçük activia yoğurt
Akşam 1 kase çorba salata 1 tabak mantı
1 bardak limonlu yeşil çay 7-8 fındık 2 parça bitter çikolata
2lt su
valla süper canım ölçülü gelince önüne insan ister istemez ölçülü yiyorevet canim iyi oluyor farkli tatlar hem diyetten sIKIlmamis oluyorum. zaten artik haftada 4 gun hazir menu yiycem sadece. hem kalorisi az geliyor miktar da az hem de 3 gun canimin istedigini yemek istiyorum. Cuma evden calisiyorum zaten yemek yapmaya vaktim olur
allah kabul etsin canim. oda iyiymis masallah sen iyi alistin oruc tutmaya ne guzelBugün de niyetliydim dostlar. Ahahah bugünü kandil san sen oruç tut. Ve saf saf milletin kandilini kutlao değil iki kişi de benim yüzümden oruç tuttu
17.47
4 kaşık nohut
5 kaşık makarna
1 dilim balkabaklı börek
Ara
2 kupa zerdeçal, limon, zencefil, kekik çayı
Spor maalesef yok,
Yarın da oruç tutacağım nasipse
aynen canim. ne gelirse yiyomvalla süper canım ölçülü gelince önüne insan ister istemez ölçülü yiyor
afiyet olsun rakip allah kabul etsin sayende 2 kişi sevaba girmişBugün de niyetliydim dostlar. Ahahah bugünü kandil san sen oruç tut. Ve saf saf milletin kandilini kutlao değil iki kişi de benim yüzümden oruç tuttu
17.47
4 kaşık nohut
5 kaşık makarna
1 dilim balkabaklı börek
Ara
Spor maalesef yok,
amanin kv fenaymisSağol canım ama inan direndim kv ile misafirlik turu yaptık. Hatta en son ye ye ısrarlarına hayır diyorum diye ne inatsın diye fırçaladı.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım yürüyüş fln süper
Afiyet olsun canım
Yedim maalesef az bile yedim baskı altında
geliyor gibi görünüyor inşallah bir sürpriz olmazsacok begendim canim menunu. afiyet olsun. cumaya senden kesin eksi geliyor
supergeliyor gibi görünüyor inşallah bir sürpriz olmazsa
Kısmetmenu de spor da gayet guzel masallah rakip. mezun olmadan beni yenesin var faliba
Aksamda süt ictim ustune bi bardaktaafiyet olsun canım hazır menü olunca değişik tatlarda keşfediyorsun kereci ali kek çok değişik olsa gerek
afiyet olsun akşam çok az bence
afiyet olsun ablacım insan diyette olunca da yemekler bitmiyor benim de kalıyor genelde
afiyet olsun sufle olmasaydı ve hamsi tava değil de buğulama ya ızgara olsa süper olurdu
sankim listene uymuyorsun 1 tabak pilav fazla canim
Bilerek düşmedim ki ya lahmacun yedim cikolata yedim corbanin yanina salata bilenem yaptim ama bu kadar olmus simdi bi de süt ictim sabahtan planlicam bundan sonraCigdemim bak cok guzel kilo verdin. bence artik 1200un altina dusme yavaslatma canim metabolizmani. 1000 kalori az hele ki alti cok az
Umarim icmissindir canim. Uyumusum az once uyandim.Sen söyleyince hesapladim 940 kalori evet altinda kalmisim yogunluktan planliyamiyorum ki sadece kacamak yapmadan yiyorum ne yapsam simdi süt mü icsem
Sagol canim. Cok hosuma gitti disarda yurumek ama yormus beni uyuyup kalmisim az once uyandim insallah tekrar uyuyabilirim.afiyet olsun canim. ohh yuruyus de var miss
Afiyet olsun elif cim. Menun cok guzel canim. Su ve sporu goremedim.önce menü mu yazayım
sabah
2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
5 zeytin
domates salatalık
Ara 1küçük elma ve 2 kaşık leblebi
öğlen
1dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1yumurta
domates salatalık
Ara 2 hurma
Akşam
4 tavuk kanat ızgara
salata ve turp
1 bardak ayran
Ara 2 hurma
Evet canim. Inan o kadar az yapiyoruz ki kalmasin diye ama illa ki kaliyor. Kiz da diyet yapiyor hic tuketemiyoruz. Cok kalirsa derin dondurucuya atiyorum ust uste yiyecegimize yemegimiz olmadigi bir gun cikartip kaynatiyorum tazeleniyor.afiyet olsun canım hazır menü olunca değişik tatlarda keşfediyorsun kereci ali kek çok değişik olsa gerek
afiyet olsun akşam çok az bence
afiyet olsun ablacım insan diyette olunca da yemekler bitmiyor benim de kalıyor genelde
afiyet olsun sufle olmasaydı ve hamsi tava değil de buğulama ya ızgara olsa süper olurdu
sankim listene uymuyorsun 1 tabak pilav fazla canim
Aman dikkat et ablam kilo bir yana kas kaybini telafi etmen lazim. Gencken problem cikartmaz belki ama ileriye yatirim yapman lazim. Esinin de kilo almasi iyi olmus evde iki kisi diyet yapmak daha kolay oluyor. Hem seni anlar hem de eve cisslar girmez.Evet abla bi süredir uymuyorum ama artik esimde kilo aldi baya o da yapacak ikimizde daha iyi uyariz diye düşünüyorum
Afiyet olsun canim. Hazir menu olunca akla gelmeyen yemek cesitleri oluyor.kerevizli kek hic duymamistim cok ilginc geldi mesala.cook lezzetliydi canim. ayni normal kek gibi yapmislar ama tabiki icinde un daha azdi bol kereviz puresi vardi cok begendim.
Kiyamam ya. Su buyuklerimiz bir turlu anlamak istemiyor diyet yaptigimiz da yememiz gerektigini. Benim de annem oyle benim hastaligim bahanem oluyor dokunur diye korktu simdi artik israr edemiyor bana ama kizima ye anneannem gencsin sen canim ceker bir yerin siser diye pesinde geziyor. Yazik yavrum anneanne ya anne yardim et deyip duruyor.Sağol canım ama inan direndim kv ile misafirlik turu yaptık. Hatta en son ye ye ısrarlarına hayır diyorum diye ne inatsın diye fırçaladı.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım yürüyüş fln süper
Afiyet olsun canım
Yedim maalesef az bile yedim baskı altında
bence mantiya ragmen cok degil canim yediklerin. eger erken saatte yediysen arti gelmez gibi. afiyet olsun ve coook gecmis olsun
Bugün de niyetliydim dostlar. Ahahah bugünü kandil san sen oruç tut. Ve saf saf milletin kandilini kutlao değil iki kişi de benim yüzümden oruç tuttu
17.47
4 kaşık nohut
5 kaşık makarna
1 dilim balkabaklı börek
Ara
Spor maalesef yok,
afiyet olsun da çorba salata yiyip yanına az peynir olabilirdi onu da geçtik hadi mantı yedin ölçülü yiyeydin ya 1 tabak çok fazla hem de cumaya 2 kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?