Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gecmis olsun canim. Umarim onemli bir sey degildir. Aslinda manti yemicez diye bir sey yok. 3 kasigi bir dl.ekmege esdeger porsiyonunu yemen gereken ekmek kadar ayarlayip yiyebilirsin. Bir tabak olmayaymis iyiymis ama afiyet olsun.

Sorma canım ya hiç anlamıyorlar gerçekten. Dün en çok duyduğum şey bir günden bişe olmaz. Ya nasıl olmaz :) bir haftada zorla 1 kilo vermişim 1 günde geri alcam. Almazsın almazsın hep aynı şey. :))

Allah kabul etsin canim. Arkadaslarindan helallik al bari sevaba girmissindir ama razi olmalari gerek bence. Afiyet olsun.

Gecmis olsun canim. Umarim onemli bir sey degildir. Aslinda manti yemicez diye bir sey yok. 3 kasigi bir dl.ekmege esdeger porsiyonunu yemen gereken ekmek kadar ayarlayip yiyebilirsin. Bir tabak olmayaymis iyiymis ama afiyet olsun.

Sağol canım üşütmüşüm sanırım çok halsizdim bugün burnum hiç durmadı. Akşam yemeğinden sonra ilaç fln aldım daha iyiyim. Sabah erken kahvaltı yaptım akşama kadar çok acıktım yedim valla napim, haklısın

Sen de sagol canim.oh iyi olmana sevindim. Iyi ol da telafi edersin arkadasim.

İctim ictim 1000 kalori üzerine cktm en azından
Iyi yapmissin canim. Afiyet olsun. Masallah cok guzel kilo verdin cigdem cim sonunda daha dikkat etmen lazim. Son anda 1000 1200 altina inersen metobolizman yavaslar koruma da artiya doner. Cuma ya hayirlisiyla mezun olursan hatta 1300 1500 lere yavas yavas cikarman lazim.

yok canım puan endişesi duymuyorum senin için söyledim ben hedefe bir an önce ulasabilmen için

dostum.. bu sabah tartıl bakiim verdiğin 1 kilo yerinde duruyor mu merak ettim..

haklısın canım.. yüzyüzeye ben de daha sıcak bakıyorum.. oh hem kurs hem spor.. bizimki beni boşayacak :) bir süre idare edeceğiz ne yapalım..

sen sağlığın için hep en iyisini yaparsın canım benim.. seni eleştirmeye bile iki kere düşünürüm ben. bir bildiğin vardır.. iş hayatı maalesef böyle işte.. hep yapanın yanına kar kalıyor.. gurur yapanın da elinde patlıyoru..

Eki Görüntüle 2070793 Gızlar eksi 500 gr ile merhabalar k valideler gitti valla buralardayım artıkın :))

hadi gel artık ya.. ben yokum ya, hepiniz burda olun.. eksin süper.. :) yarın güzel şeyler olacak..

genelde en gec 23:00 de uyurum canim. Gecirmem pek 23:00 i.
Ilk baslarda zor oldu ama zamanla bunye alisiyor galiba aksam erken saatte yemeye

ben de 11i geçtim mi bi huysuzlanmaya başlıyorum.. vücut alıştı artık 06:30-23:00 arası yaşamaya

baya yürümüşsün ya, maşallah..

tam sporun ne güzel diyecektim ki, sufle vicdan yapmış sanırım :)

cook lezzetliydi canim. ayni normal kek gibi yapmislar ama tabiki icinde un daha azdi bol kereviz puresi vardi cok begendim.
ben de çok merak ettim. kereviz kokusu yoktu sanırsam..

eşin hazırlamş eyvallah da, akşam ki aran olmasa hiiç ses etmezdim sana.. akşam yeme bunları, öğleden sonra yiyeceksen ye.. yapma gözünü seveyim..

bu arada geçmiş olsun.. nezle grip fln mı?

allah kabul etsin canım da, menü vücuduna eziyet gibi.. tüm gün aç bıraktığın bu bünyede daha faydalı şeyler yeseydin keşke.. oruç tuttum açtım deyip karbonhidrat almışsın..

o vücuda iyi bakmak da bizim görevimiz..

ben puan endişesi duyuyorum canım.. listede yokum diye öyle birşey yok. asıl sen deneme süresindesin.. senin için daha önemli olmalı.. yanılıyor muyum?

yok canım puan endişesi duymuyorum senin için söyledim ben hedefe bir an önce ulasabilmen için

ben söyledim yukarıda diyeceğimi.. bu bir yarışma kızlar aynı zamanda.. elimizden geleni yapmalıyız.. ben dahil.. bu hem kendimize hem de grubumuza olan borcumuz..

sopalarım nerede benim..

kızlarım günaydın.. son yarım saattir lavaboya gitmem gerekiyor ama, dün buraları da iyice ihmal ettiğimden oturdum okuyorum.. neler kaçırdım bakıyorum..

kalbim sizinle kızlar.. ben de geçen cumaya göre 1kg eksideyim.. hani söyleyeyim de.. :) buralarda yokum diye diyet yapmıyorum sanılmasın.. dün akşam üstü hidrolik-pnömatik kongresindeydim :) sonra bir kokteyle katıldım. millet kanepelerle, ara sıcaklarla haşır neşirken, ben biraz kaşar, bolca salatalık havuçla vakit geçirdim. eve geldiğimde çok açtım. neredeyse acı çeke çeke uyudum.. ama sabah baya güzel sonuçla uyandım..

bugün de bir firma ziyaretim var. öğlen yemeğim yalan olacak. herşey o kadar üstüste geliyor ki, tam detoks haftasında yoğunum.. spora gitmeye vakit bulamıyorum. bugün akşam normalde sporum var, sabah spor çantamı hazırladım ve ilk defa yanıma almayı unuttum. o derece aklımda kalmamış. neyse akşam gidip alıp öyle geçicem yapacak birşey yok :)

ben de durumlar bu, şimdi işe dönüyorum.. kalbim sizinle.. lütfen yarına hazır olun.. lütfen lütfen..

bence de emeklerinin bir karşılığı olmasi lazim en azından. Sömürmeye bakiyorlar bazen insani. umarim yoluna girer istediğin gibi olur islerin sevilcim

belki süt filan icebilirsin yatmadan. milli içeceğimiz ya hani tarcinli süt :)

aynen abla eşim hep normal kilodaydı 75 civarı ama 1-1.5 yılda 10 kilo aldı 90 a yaklaştı zorlanıyorum diyo kilodan onun için onunda dikkat etmesi iyi olacak beni çok zorluyordu çünkü hamur işini çok seviyo ben yapmasada gidip alıyodu hep benimde canım çekiyodu inşAllah artık yapmaz

evet öyle hakikatten. benim kv de simdi ye gitsin. yaslaninca her sey dokunuyor yiyemiyorsun diyip aklimi celiyor.( bizdeler bu hafta)

Desene o zaman miden iyice kuculmus ne guzel. Benimki hala o kadar kuculmedi yani yeyince yiyesim geliyo rhep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…