Gecmis olsun canim. Umarim onemli bir sey degildir. Aslinda manti yemicez diye bir sey yok. 3 kasigi bir dl.ekmege esdeger porsiyonunu yemen gereken ekmek kadar ayarlayip yiyebilirsin. Bir tabak olmayaymis iyiymis ama afiyet olsun.Bugün hastayım diye eşim yemek hazırladı kızmayın nolur
Sabah 2 yulaftan krep haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 kupa yeşil çay
Ara 2 küçük activia yoğurt
Akşam 1 kase çorba salata 1 tabak mantı
1 bardak limonlu yeşil çay 7-8 fındık 2 parça bitter çikolata
2lt su
Kiyamam ya. Su buyuklerimiz bir turlu anlamak istemiyor diyet yaptigimiz da yememiz gerektigini. Benim de annem oyle benim hastaligim bahanem oluyor dokunur diye korktu simdi artik israr edemiyor bana ama kizima ye anneannem gencsin sen canim ceker bir yerin siser diye pesinde geziyor. Yazik yavrum anneanne ya anne yardim et deyip duruyor.
Allah kabul etsin canim. Arkadaslarindan helallik al bari sevaba girmissindir ama razi olmalari gerek bence. Afiyet olsun.Bugün de niyetliydim dostlar. Ahahah bugünü kandil san sen oruç tut. Ve saf saf milletin kandilini kutlao değil iki kişi de benim yüzümden oruç tuttu
17.47
4 kaşık nohut
5 kaşık makarna
1 dilim balkabaklı börek
Ara
2 kupa zerdeçal, limon, zencefil, kekik çayı
Spor maalesef yok,
Yarın da oruç tutacağım nasipse
Gecmis olsun canim. Umarim onemli bir sey degildir. Aslinda manti yemicez diye bir sey yok. 3 kasigi bir dl.ekmege esdeger porsiyonunu yemen gereken ekmek kadar ayarlayip yiyebilirsin. Bir tabak olmayaymis iyiymis ama afiyet olsun.
İctim ictim 1000 kalori üzerine cktm en azındanUmarim icmissindir canim. Uyumusum az once uyandim.
Sen de sagol canim.oh iyi olmana sevindim. Iyi ol da telafi edersin arkadasim.Sağol canım üşütmüşüm sanırım çok halsizdim bugün burnum hiç durmadı. Akşam yemeğinden sonra ilaç fln aldım daha iyiyim. Sabah erken kahvaltı yaptım akşama kadar çok acıktım yedim valla napim, haklısın
Iyi yapmissin canim. Afiyet olsun. Masallah cok guzel kilo verdin cigdem cim sonunda daha dikkat etmen lazim. Son anda 1000 1200 altina inersen metobolizman yavaslar koruma da artiya doner. Cuma ya hayirlisiyla mezun olursan hatta 1300 1500 lere yavas yavas cikarman lazim.İctim ictim 1000 kalori üzerine cktm en azından
yok canım puan endişesi duymuyorum senin için söyledim ben hedefe bir an önce ulasabilmen içinÇok sağol canım ya valla yorumun iyi geldi bana :) yarına daha dikkatli bir menü seçerim kendimi daha iyi hissediyorum yemeğimi yaparım. Çok teşekkür ederim
Allah kabul etsin canım afiyet olsun ne güzel keşke bende tutsam. Bir başlasam devamı gelir aslında. Baya borçluyum çünkü
Ben listede yokum zaten canım puan endişesi duyuyorsan eğer. Yarına telafi edebilirim inşallah. Teşekkür ederim yine de
aynen ben de az yapıyorum ama illaki kalıyorEvet canim. Inan o kadar az yapiyoruz ki kalmasin diye ama illa ki kaliyor. Kiz da diyet yapiyor hic tuketemiyoruz. Cok kalirsa derin dondurucuya atiyorum ust uste yiyecegimize yemegimiz olmadigi bir gun cikartip kaynatiyorum tazeleniyor.
spor yapmadım çünkü işlermi anca akşam 11de bitirebildim yazılı haftası ya soru hazırlamak uğraşıyorumAfiyet olsun elif cim. Menun cok guzel canim. Su ve sporu goremedim.
Evet kızlar sizinle geçirdiğim 1 hafta sonunda 1 kg vermiş olmanın gururuyla sizi selamlıyorum
Dün tüm gün misafirdim yazamadım. Bikaç kapı gezdim ama direndim. Burası sayesinde.
Yediklerimi yazayım.
Sabah mısır unundan krep 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin 2 bardak çay
Ve misafirlik başlıyor
1 kase terbiyeli tavuk çorbası
Tavuk mantar sote
Yarım karnıyarık
Bikaç çatal kırmızı pancar salatası
Yarım dilim revani
1 kase sütlaç
1 çatal irmik tatlısı
6-7 tane fındık
2-3 bardak çay tam hatırlamadım
Hepsini aynı zamanda yemedim tabi gün içinde yediklerim bunlar
Dedigin gibi hayirlisi olsun canim senin icin.
Ve ingilizce dersi konusunda surekli is yerinde ingilizce kullanan biri olarak online kurstan cok bir fayda gorecegini sanmiyorum yuzyuzeyi sec bence, yillar once ben de oyle yapmistim. Cambridge in cok guzel kurslari var hem sertifikasi da daha sonra yanina kar kalir.
Vee onemli nokta cumaya tabiki dee eksiiyimm
Is dunyasi malasef cok acimasiz. Sen sorumluluk aldikca ustune yenilerini eklerler ama maas konusuna gelince azami caban goz ardi edilir. Sinirlerini haketmeyenler icin yipratma canim bence fazla da taviz verme. Terfinin sartlarini ilk nasil kabul ettirirsen o sekil de gider. Hayirlisi olsun simdiden.
Kacamak yapmak aklimin ucundan bile gecmiyor sevil cim. Bu gun ki gidasata bakilirsa minik bir eksi gelicek canim.
Eki Görüntüle 2070793 Gızlar eksi 500 gr ile merhabalar k valideler gitti valla buralardayım artıkın :))
genelde en gec 23:00 de uyurum canim. Gecirmem pek 23:00 i.
Ilk baslarda zor oldu ama zamanla bunye alisiyor galiba aksam erken saatte yemeye
Selam arkadaslar. Menumu de paylasayim hazir gelmisken.
07:30
1 bard. Tarcinli Sut
Kahvalti
2 dl.ekmek t.b.
1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates ve yesillik
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Ogle
4 kofte
1 dl. Ekmek
4 y k yogurt
Salata
Ara
1/2 su bard. Leblebi
1 bard. Ayran
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Aksam
4 y.k. pirasa z.yagli (dunden kalan yemegim)
2 dl. Ekmek t.b.
4 y.k yogurt
Salata
Ara
1/2 muz
1 c.b. sut
1 fincan kis cayi
Su 3 lt.
Spor 5 + 5dk. F.tdv. kas hark.
25 dk. Ogle saati acik hava da hafif tempo yuruyus (cok mutlu oldum)
Selam kizlar menumu yaziyim
Sabah 08.15
1 haslanmis yumurta
4 tane topi.peynir
5 zeytin
Domates salatalik biber
Ogle 12.30
1 kase yayla corba
Salata
Ara 14.00
Sufle
Aksam 18.30
20 tane hamsi tava
Salata
2 dilkm.ekmek
2.5 litre su
20 dk yuruyus
30 dk bisiklet
30 mekik
60 cemberle ic bacak hareketi
30 kopru hareketi
30 sn plank
30 ar tane bacak hareketi
ben de çok merak ettim. kereviz kokusu yoktu sanırsam..cook lezzetliydi canim. ayni normal kek gibi yapmislar ama tabiki icinde un daha azdi bol kereviz puresi vardi cok begendim.
Bugün hastayım diye eşim yemek hazırladı kızmayın nolur
Sabah 2 yulaftan krep haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 kupa yeşil çay
Ara 2 küçük activia yoğurt
Akşam 1 kase çorba salata 1 tabak mantı
1 bardak limonlu yeşil çay 7-8 fındık 2 parça bitter çikolata
2lt su
Bugün de niyetliydim dostlar. Ahahah bugünü kandil san sen oruç tut. Ve saf saf milletin kandilini kutlao değil iki kişi de benim yüzümden oruç tuttu
17.47
4 kaşık nohut
5 kaşık makarna
1 dilim balkabaklı börek
Ara
2 kupa zerdeçal, limon, zencefil, kekik çayı
Spor maalesef yok,
Yarın da oruç tutacağım nasipse
Çok sağol canım ya valla yorumun iyi geldi bana :) yarına daha dikkatli bir menü seçerim kendimi daha iyi hissediyorum yemeğimi yaparım. Çok teşekkür ederim
Allah kabul etsin canım afiyet olsun ne güzel keşke bende tutsam. Bir başlasam devamı gelir aslında. Baya borçluyum çünkü
Ben listede yokum zaten canım puan endişesi duyuyorsan eğer. Yarına telafi edebilirim inşallah. Teşekkür ederim yine de
yok canım puan endişesi duymuyorum senin için söyledim ben hedefe bir an önce ulasabilmen için
ayy ne korkunç deryacim. dusunemiyorum onkadat soğuğuBen ilk geldigim sene eksi 30 u gordum canim. Sonra da hasta olup 10 gun adeta kipirdamadan yatmistimama sukur son yillarda o kadar kotu kis yok eksi oluyor tabiki ama otuzlar filan olmuyoir
bence de emeklerinin bir karşılığı olmasi lazim en azından. Sömürmeye bakiyorlar bazen insani. umarim yoluna girer istediğin gibi olur islerin sevilcimmerhaba kızlarım,
benim yoğun olduğumu anlamışsınızdır diye düşünüyorum. benim bu terfi olayları konuşuluyor, netleştirmeye çalışıyoruz bir takım durumları. bildiğin adam sömürmeye çalışıyorlar.. cinlerim tepemde.. az maaş çok iş modunda.. anlıyorum piyasalar kötü, işimize sahip çıkmalıyız ama keriz de değiliz. yani biraz sinirliyim anlıyorsunuzdur. tam da regl dönemim geliyor. hormonlar tavan.. sakin olmaya çalışıyorum..
beni merak etmeyin diye yazdım.. yazdıklarınızı okudum ama şuan gerçekten vaktim olmuyor. bugün yarın bu iş bitsin de bir rahat edeyim. hayırlısı neyse o olsun tabi.. bir de iş ingilizcesi için bana kurs lazım.. online mı olmalı yoksa yüzyüze mi ona karar veremiyorum..
bensiz kaçamak yapmayın. ben yapmıyorum.. sizden de iyi şeyler bekliyorum.. cumaya artı getirecek olanınız var mı aranızda? şimdiden söyleyin bakiim...
belki süt filan icebilirsin yatmadan. milli içeceğimiz ya hani tarcinli süt :)Eksi 30 ne yaaben en fazla eksi 18 görmüştüm burda off neler gorucez daha kim bilir
Derya abla demissin ya 17den sonra yemiyorum diye kacta yatiyorsun peki ben aksam yemegini 18de yiyotum 12 1 arasi uyuyorum hafta ici onda bile cok açıkıyorum ac uyuyorum hep :)
67 de aldım canımCeren canim sen listeni kac kilodayken almistin?
bence de emeklerinin bir karşılığı olmasi lazim en azından. Sömürmeye bakiyorlar bazen insani. umarim yoluna girer istediğin gibi olur islerin sevilcim
aynen abla eşim hep normal kilodaydı 75 civarı ama 1-1.5 yılda 10 kilo aldı 90 a yaklaştı zorlanıyorum diyo kilodan onun için onunda dikkat etmesi iyi olacak beni çok zorluyordu çünkü hamur işini çok seviyo ben yapmasada gidip alıyodu hep benimde canım çekiyodu inşAllah artık yapmazAman dikkat et ablam kilo bir yana kas kaybini telafi etmen lazim. Gencken problem cikartmaz belki ama ileriye yatirim yapman lazim. Esinin de kilo almasi iyi olmus evde iki kisi diyet yapmak daha kolay oluyor. Hem seni anlar hem de eve cisslar girmez.
evet öyle hakikatten. benim kv de simdi ye gitsin. yaslaninca her sey dokunuyor yiyemiyorsun diyip aklimi celiyor.( bizdeler bu hafta)Kiyamam ya. Su buyuklerimiz bir turlu anlamak istemiyor diyet yaptigimiz da yememiz gerektigini. Benim de annem oyle benim hastaligim bahanem oluyor dokunur diye korktu simdi artik israr edemiyor bana ama kizima ye anneannem gencsin sen canim ceker bir yerin siser diye pesinde geziyor. Yazik yavrum anneanne ya anne yardim et deyip duruyor.
Desene o zaman miden iyice kuculmusKısmetsen de iyi gidiyorsun ama masaallah
Aksamda süt ictim ustune bi bardakta
Bilerek düşmedim ki ya lahmacun yedim cikolata yedim corbanin yanina salata bilenem yaptim ama bu kadar olmus simdi bi de süt ictim sabahtan planlicam bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?