afiyet olsun güzel salata eksiklik olmuş amaBugünkü menüm
Sabah 1/3 simit peynir zeytin yeşil çay
Öğle 3 köfte 1/2 kase çorba
Akşam 2 porsiyon fırında hindi yoğurt
Şu 3 lt
inşallah güzel bir eksi olur canımSelam kızlar.. evime geldim daha yeni.. iyi bir spor yaptım.. sadece salı gitmiştim bu hafta birwz vicdan yaptım ama bugün spordan çıkınca vicdan fln kalmadı.. :)
Bakalım.. bugün detoksun son günüydü, yarın tartıda değişiklik olacak mı bakalım..
Hayirdir canim neden hastanedesin?tebrikler güzel bir eksi
yine de eksiden o da güzel bir şey canım tebrikler..
bugün ben de hastanedeyim kutlama var ama katılamıyorum
tebrikler canım
Himm diger mesajda yazmissin zaten,hadi hayirlisi olsun ben de bu ay tedaviye baslayacagim nasipse,insallah her sey gonlunce olur canim.hastanedeyim ben de kızlar bebek için geçen hafta klomen kullandım bugün yumurtalar olgunlaşmış mi diye bakacak ve çatlama iğnesi olacağım insallah hayırlı ve güzel sonuç olur
Sen de benim gibi kayiplardasin:)) fark etmistim yoklugunu misafirin varmis ama burdan uzaklasincada olmuyorCanlar Nasılsıniz? Yoğun bir kaç hafta geçirdim kayınvalide bizde ara ara gelicem inşallah. Özledim sizleri.
Bugünkü menüm
Şu 3 lt
Tesekkur ederim canimcok guzel bir eksi canim masallah
eksi olman cok guzel canim tebrikler. vee ogretmenler gunun kutlu olsun
Insallah kisa surede saglikli bebisini kucagina alirsin fistik annecanım yumurta oluşmuş pazartesine kadar kendiliğinden çatlamazsa çatlama iğnesi yapacak
Sen iyi kiloyla hamile kalmissin canim. Benim ilk hamileligimde ben 73le hamile kalmistimdaha önce de 64 kilo ile hamile kalmıştım canım ama hamileyken alınıyor işte
evet canim usg yapan safra kesesi tasi dedi bakalim doktor ne diyeceksafra kesesi taşı mi o bulantı ve ağrı yapar canım geçmiş olsun
Evet Filizcim sagol.geçmiş olsun tatlim benim. safra tasi mi?
Hayirli olsun canim. Gule gule kullan bir suruuu kalori yak insalahhVee gızlar eliptik kondisyon cihazı aldım katlanabilen hemde, içime sindi alırken bakalım inşallah. pazartesi elime gelirse artık düzenle olarak spor yapabilirim
Menun gayet guzel canim. Afiyet olsunmenüm
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
1 ck bal
domates salatalık
Ara 2 eti form
Öğlen dışarıdaydım
100 gr tavuk döner, salata ayran
Ara yarim elma ve 1 portakal
akşam
200 gr kadar fırın balık
salata ve turp
su az oldu dışarda olunca
Insallah canimOlursa ilk olacak inşallah.
Afiyet olsun canim. Yine biraz az geldi ama acikmiyorsan sorun yok.Menüm
Sabah 2 yulaftan krep 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 kupa yeşil çay
Ara activia yoğurt
Akşam kremalı tavuk mantar güveçte ayran bol yeşillik
En az 2 lt su
1 saat kadar yürüyüş
bu hafta detoksunla iyi kilo verdin canim tebriklerSelam kızlar.. evime geldim daha yeni.. iyi bir spor yaptım.. sadece salı gitmiştim bu hafta birwz vicdan yaptım ama bugün spordan çıkınca vicdan fln kalmadı.. :)
Bakalım.. bugün detoksun son günüydü, yarın tartıda değişiklik olacak mı bakalım..
Cerenim yaa niye boyle cok az. Menune uysana canim.Bugünkü menüm
Şu 3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?