Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah güzel bir eksi olur canım

hastanedeyim ben de kızlar bebek için geçen hafta klomen kullandım bugün yumurtalar olgunlaşmış mi diye bakacak ve çatlama iğnesi olacağım insallah hayırlı ve güzel sonuç olur
Himm diger mesajda yazmissin zaten,hadi hayirlisi olsun ben de bu ay tedaviye baslayacagim nasipse,insallah her sey gonlunce olur canim.

daha önce de 64 kilo ile hamile kalmıştım canım ama hamileyken alınıyor işte
Sen iyi kiloyla hamile kalmissin canim. Benim ilk hamileligimde ben 73le hamile kalmistim ama cok spor ve dikkat ederek 12 kilo aldim toplamda 5 6 si dogumda gittiydi zaten geri kalanini da gitti hatta eksilerdeyim simdi. Ama doguma gittigimde yusyuvarlaktim 85 kilo yani dile kolay

Menun gayet guzel canim. Afiyet olsun

Menüm
Sabah 2 yulaftan krep 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 kupa yeşil çay

Ara activia yoğurt

Akşam kremalı tavuk mantar güveçte ayran bol yeşillik

En az 2 lt su
1 saat kadar yürüyüş
Afiyet olsun canim. Yine biraz az geldi ama acikmiyorsan sorun yok.

bu hafta detoksunla iyi kilo verdin canim tebrikler

Kizlar bugun gozum ac benim ondan da menuler az geliyor galiba
Bugun aslinda hazir menum vardi ama yemedim dolapta duruyor. Bugun evden calisinca baya fazla kacirdim khyi

sabah: 3 dilim ekmek, 3 kalin dilim peynir, domates, 3 tk kadar pesto, 1 bardak maydanoz elma ve chiali meyve suyu.
ara: 1 fincan sutlu kahve, 1 armut. 1 bardak kirmizi pancar ve limon suyu
oglen: sebzeli bol peynirli ve tereyagli sandvic
aksam 16: peynirli tost, 1 bardak sutlu cay.

Bugun canim cook ekmek istedi ve yedim. Daha yesem yerdim de saat 16 ten sonra durdurdum kendimi.

Su: 2 lt
spor: 20 dakika yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…