- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Afiyet olsun canim. Yine biraz az geldi ama acikmiyorsan sorun yok.
Kizlar bugun gozum ac benim ondan da menuler az geliyor galiba
Bugun aslinda hazir menum vardi ama yemedim dolapta duruyor. Bugun evden calisinca baya fazla kacirdim khyi
sabah: 3 dilim ekmek, 3 kalin dilim peynir, domates, 3 tk kadar pesto, 1 bardak maydanoz elma ve chiali meyve suyu.
ara: 1 fincan sutlu kahve, 1 armut. 1 bardak kirmizi pancar ve limon suyu
oglen: sebzeli bol peynirli ve tereyagli sandvic
aksam 16: peynirli tost, 1 bardak sutlu cay.
Bugun canim cook ekmek istedi ve yedim. Daha yesem yerdim de saat 16 ten sonra durdurdum kendimi.
Su: 2 lt
spor: 20 dakika yuruyus
hic sorma canim fena yedim bugun. aslinda hala da yiyesim varrrŞuan gayet tokum canım ya şu içip duruyorum :)
Ooo napmışsın sen öyle canım maşallah sabah tartıda artı görmezsin inşallah :)) yediklerinden birinde yulaf olsa etkilemeyebilirdi belki bende öyle olmuştu çok yediğim bir gün. Afiyet olsun ama canım çekmedi değil hani tostlar sandviçler fln
slm canim aktif hem de fazlasiyla hep beraber zayifliyoruz. ilk sayfada kurallar var oku istersen once.Arkadaşlar aktif mi bu topik
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinevet canim usg yapan safra kesesi tasi dedi bakalim doktor ne diyecek
14 kilo almıştım ben de o da dikkat ettiğim halde canım kilo almamaya çalışmıştım.doğumda sadece 4 kilo gitmişti sonra da bir türlü gidemedi emzirme sürecinde sutum azalıyordu diyette sonra da yemeye alıştım gitti..çok şükür ki tekrar hamile kalmadan verdimSen iyi kiloyla hamile kalmissin canim. Benim ilk hamileligimde ben 73le hamile kalmistimama cok spor ve dikkat ederek 12 kilo aldim toplamda 5 6 si dogumda gittiydi zaten geri kalanini da gitti hatta eksilerdeyim simdi. Ama doguma gittigimde yusyuvarlaktim 85 kilo yani dile kolay
hadi inşallah canım.. senin için de iyi bir sonuç olur inşallahHimm diger mesajda yazmissin zaten,hadi hayirlisi olsun ben de bu ay tedaviye baslayacagim nasipse,insallah her sey gonlunce olur canim.
sagol canimgeçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
afiyet olsun..Menüm
Sabah 2 yulaftan krep 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 kupa yeşil çay
Ara activia yoğurt
Akşam kremalı tavuk mantar güveçte ayran bol yeşillik
En az 2 lt su
1 saat kadar yürüyüş
evet canim cok iyi yaptin hamilelik oncesi verdin kilolar vucuduna yerlesmedi.14 kilo almıştım ben de o da dikkat ettiğim halde canım kilo almamaya çalışmıştım.doğumda sadece 4 kilo gitmişti sonra da bir türlü gidemedi emzirme sürecinde sutum azalıyordu diyette sonra da yemeye alıştım gitti..çok şükür ki tekrar hamile kalmadan verdim
Okslm canim aktif hem de fazlasiyla hep beraber zayifliyoruz. ilk sayfada kurallar var oku istersen once.
afiyet olsun..Kizlar bugun gozum ac benim ondan da menuler az geliyor galiba
Bugun aslinda hazir menum vardi ama yemedim dolapta duruyor. Bugun evden calisinca baya fazla kacirdim khyi
sabah: 3 dilim ekmek, 3 kalin dilim peynir, domates, 3 tk kadar pesto, 1 bardak maydanoz elma ve chiali meyve suyu.
ara: 1 fincan sutlu kahve, 1 armut. 1 bardak kirmizi pancar ve limon suyu
oglen: sebzeli bol peynirli ve tereyagli sandvic
aksam 16: peynirli tost, 1 bardak sutlu cay.
Bugun canim cook ekmek istedi ve yedim. Daha yesem yerdim de saat 16 ten sonra durdurdum kendimi.
Su: 2 lt
spor: 20 dakika yuruyus
hic sorma canim fena yedim bugun. aslinda hala da yiyesim varrr
afiyet olsun..
kaç kalorilik besleniyorsun canım 1200 hatta 1500 kalorinin altına düşmezsen sağlığın için iyi olur çünkü metabolizma duruyor az kalori alınca hic zayıflayamıyorsun burda öyle olan arkadaşlar oldu
Sanırım hamılelık düşünüyorsunuzYarım saat olucak kimse ilgilenmedi teşekkür ederim iyi akşamlar
ben tutmadim bugun. kac gundur tutuyordum bugun yedim bakalim pazartesiye sonuc ne olurafiyet olsun..
canım bugünlerde benim de canım kh istiyor ne hikmetse zor tutuyorum kendimi
canim ilk mesajina cevap yazdim ya. sonucta 24 saat net basinsa oturup gelen mesaja aninda cevap veremiyoruz makina yok burda kusura bakmaYarım saat olucak kimse ilgilenmedi teşekkür ederim iyi akşamlar
Insallah iyi sonuclar cikar canim. Bu gunumuze sukur iyiyim.Buradayım ablacım kafamı dinlendirdim biraz müsaadenizle yorulmuşum bide evde iş güç çok yoğun geçti biraz da dinlenmek şu diyet stresinden kaçmak istedim bugün Ku sonuç yarın da çıkarsa. İşe yaradı demektir bakalım sabah 7 de uyanıp tarrtilicam anladım ki 10 da 9 da kalkınca dahaa sis oluyorum bugün tahliller yapıldı yarın sonuçlar çıkacak hayırlı inşallah sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?