Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hastanedeyim ben de kızlar bebek için geçen hafta klomen kullandım bugün yumurtalar olgunlaşmış mi diye bakacak ve çatlama iğnesi olacağım insallah hayırlı ve güzel sonuç olur
Insallah canim. Guzel sonuclar cikar da hayirli haberlerini aliriz.

Aman aman daha yeme :))

Bilmiyorum ki canım hiç anlamam ben kalori hesabı fln nasıl yapıyoruz. Ama beni zorlayan bir durum yok. Açlıktan bayılmıyorum. Gayette doyuyorum aslında gerçekten çok mu az geldi size
canım internette yediklerinin kaç kalori olduğunu hesaplayan siteler var ordan tek tek de hesaplayabilirsin ya da gün içinde yediklerini hesaplayacagin uygulamalar var onlardan yükleyebilirsin çok etkili oluyor gerçekten...uygulamaya boyunu kilonu yazıyorsun hedef kilonu yazıyorsun sana günlük kalori ihtiyacını hesaplıyor çok iyi oluyor gercekten..senin yediklerinde kaç kaloridir bilemedim ölçü yazmamışsın çünkü

Haklisin elif cim. Yaradanim cozemiyecegimiz sorunlarla karsilastirmasin canim. Ozledik o yuzden takilayim dedim. Yoksa uygun olsan bizlerle olacagini bkliyorum tatlim.

Oy kiyamam ellerine saglik elif cim.

Afiyet olsun canim.

Arkadaslar gecmisi okuyup geldim. Toplu yazayim dedim.
Oncelikle kilo veren vermeye gayret gosteren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Izinde ki arkadaslarima hadi bir silkelenin kendinizi toparlayinda gelin artik diyorum. Bak suruden ayrilani kurt kapar misali takimdan ayrilani kilolar sariyor.
Hasta arkadaslarima acil sifalar
Bebek isteyen anne adaylarina da saglikli hayirli bebeler nasip olsun diyorum.
Hepinizi cok seviyorum ve kacamaksiz hafta sonlari diliyorum.

Gunaydin arkadaslar. Benim icin dun cok yorucu bir gundu eve geldigimde su icmeye bile halim yoktu desem yeri. Yorulduguma deydi sonuclarim iyi cok sukur. Simdi gecmise bir bakayim.

Gözün aydın canım çok geçmiş olsun

Aaa süpermiş hemen bakıp indireyim o zaman sağol canım çok teşekkür ederim

Eki Görüntüle 2071619 diğeri yer kaplar diye bunu tercih ettim. Katlanabilir olması beni cezbetti. Daha eğlenceli gibi :))

Bence süper güle güle kullan

Bugünkü menüm
Sabah 1/3 simit peynir zeytin yeşil çay
Öğle 3 köfte 1/2 kase çorba
Akşam 2 porsiyon fırında hindi yoğurt
Şu 3 lt

Canım noldu bugün?

Off çok korkuyorum bu hamilelikte kilo alma işinden.. zayıflayanayacağım diye korkuyorum en çok

evet canim usg yapan safra kesesi tasi dedi bakalim doktor ne diyecek

Sağsalim atlatırsın inşallah ya..

Proteine mi versen kendini acaba? Regl dönemi yaklaşınca bende öyle oluyor..

hic sorma canim fena yedim bugun. aslinda hala da yiyesim varrr

Ahahaaha benim de var..

Hoş geldin :) ama atar yapmışsın.. demek ki eskiden daha yoğun giriliyordu.. biz buradayız..

Gunaydin arkadaslar. Benim icin dun cok yorucu bir gundu eve geldigimde su icmeye bile halim yoktu desem yeri. Yorulduguma deydi sonuclarim iyi cok sukur. Simdi gecmise bir bakayim.

Geçmiş olsun canım.. iyi haberlere sevindim..

canım verirsin geri hamilelikte aldığını bak derte ve ben verdik çok şükür sen da verirsin yeterki bebiş olsun allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum bırakmasın

öncelikle duana amin diyerek başlıyorum..sana da güzel mutlu ve sağlık dolu bir haftasonu diliyirum..kesinlikle haklisin buraya hergun girip yazmasam kesinlikle şimdiye diyeti bırakmıştım izinli arkadaşlar da bir an önce dönerlerse iyi olur yoksa sonra tüm emekleri çöp olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…