Hoşgeldin sefalar getirdin mezun olup çıkasın bu gruptan İnşallah :))Allah razı olsun kuzumda gördün pazılarıama vücut sıkı şükür durumlar bu
Ben 2 yıllık evliyim
Öğretmenim
Ankara’da yaşıyorum aslen Antalya Alanyalıyım 25 yaşındayım :)
Bydelikiz ben de senşn bişeyini beğeniyim dedim ama aradım taradım yok
Allah kabul etsın canımHoşgeldin sefalar getirdin mezun olup çıkasın bu gruptan İnşallah :))
Ahahahbugün niyetliydim de menü paylaşımı mı yapacaktım :)
Menünü ve 5 mesaj yazmak zor olmaz balım ya
Cuma’ları bıldırımı aksatma yeter
Belkı zamanla kaynaşıp kaderdaslıgı dostluğa taşırız ne dersın
Şu an 68,5 oldum. Her hafta az da olsa eksiyi göre göre 2.1 kg verdim şükür. Eliptikle başladım evet kaptancığım. 3 gün oldu bugün en az yarım saat yapmaya çalışıyorum
Evet canımNeden olmasın kuzumher gün yazcaz dmi menü
160 boyda 45 kiloyum ben zayiflamak degil kilo almak istiyorum. tesekkurlerÇoğu fırarmı gelmıyomu sporum var dıyemı uğramıyor
Bılemedım
Ekliptıge dıkkat et fena hamlatıyorŞu an 68,5 oldum. Her hafta az da olsa eksiyi göre göre 2.1 kg verdim şükür. Eliptikle başladım evet kaptancığım. 3 gün oldu bugün en az yarım saat yapmaya çalışıyorum
Amin kaptancığım Allah razı olsun. Normade her hafta pazartesi perşembe ama bu hafta kandil de olunca 3 gün tuttum şükür :)Allah kabul etsın canım
Kaza orucumu nafilemi
Insallah gönlünce olur160 boyda 45 kiloyum ben zayiflamak degil kilo almak istiyorum. tesekkurler
Benımde var borçta ben aralıgı beklerım her yıl hanı en kısa ya günler :)Amin kaptancığım Allah razı olsun. Normade her hafta pazartesi perşembe ama bu hafta kandil de olunca 3 gün tuttum şükür :)
Ayy dur ağzından bal damlıyor kaptancığım :)) İnşallah. Ocak 15 ten sonra çocuk düşünüyoruz Allahın izniyle o vakte kadar keşke 60 olabilsem. Olana kadar da dikkat ederim gerçi.Ekliptıge dıkkat et fena hamlatıyor
Ama en güzel alet bütün vücudu çalıştırıyor
Baharın fıt hatunu olacaksın tıytılım
Ay canım ınsallah rabbım kalbınızdekını kucağına versınAyy dur ağzından bal damlıyor kaptancığım :)) İnşallah. Ocak 15 ten sonra çocuk düşünüyoruz Allahın izniyle o vakte kadar keşke 60 olabilsem. Olana kadar da dikkat ederim gerçi.
Maşallah maşallah önemli olan niyet İnşallah. Hayırlısı el nasip olsun 21 aralığa kadar kısalacak günler :))Benımde var borçta ben aralıgı beklerım her yıl hanı en kısa ya günler :)
isallahhInsallah gönlünce olur
HosgeldınDavet etmissiniz geldim inşallah desteğiniz sayesinde bassricam
Ben degıl yenı enerjıler geldı şenlendiValla şenlenmiş buralar güzel olmuş iyiki geldin kaptancığım yeni kanlar, yeni motivasyonlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?