- 5 Şubat 2014
- 348
- 612
- 303
- 35
App dan giriyorum dosya yukleye basiyorum ama telefonla yuklemiyorDosya yükleye bas
Albümden seç e bas
Resmı işaretle
Cevaplaya bas
Allah kabul etsınBugünkü menüm
Niyetliydim
17.45
Mercimek çorbası( dün niyetliyken şabanın şu meşhur mercimek yeme sahnesine denk geldim de. Canım çekti )
Taze fasulye yemeği
4 kaşık salçalı makarna
Spor
50 squat
30 dk eliptik
Allah kabul etsınBugünkü menüm
Niyetliydim
17.45
Mercimek çorbası( dün niyetliyken şabanın şu meşhur mercimek yeme sahnesine denk geldim de. Canım çekti )
Taze fasulye yemeği
4 kaşık salçalı makarna
Spor
50 squat
30 dk eliptik
Hoşgeldim alindim mi simdi benAh o aynalar utanıp kaçtığım aynalar
TEMizlerken bıle bakamadıklarım
Bakalım degılmı bıraz azım lazım sadece bıze
Hosgeldın hemşo
Aslında ıstekle gelıp gereken ilgiyi göremeyince atar olmuş
Olmuş bıtmış kader gerı buluşturdu bak
Alınmadın darıldınHoşgeldim alindim mi simdi ben
Allah bağışlasınMerhaba bayanlar ben de cagirilmisim ve hamileligimin ardindan bana kalan kilolarimi vermem gerekli tam zamaninda bir davet oldu. Ben de gruba katilmak istiyorum . Nasil ilerleyecegiz ben emziriyorum ayni zamanda bu yüzden yediklerime dikkat etsem de tam bir diyet yapamiyorum.
67 kilo ile hamile kaldim. 86 ile dogum yaptim simdi 78 kiloyum. Vücudumda ödem de varNeyse yarin yazarim artik nelere yaptigimi.
Teşekkür ederim kapitanEvet canım
Yalnız nıkın çok hoşuma gıttı
Götürdü yıne uzaklara
Menüler cıssız olsun emi
Teşekkür ederim kapitan
Ben kilomu yazmasam ya
Mızıkçılık yokKilomu soylemicem işte
Soyletemezsiniz öldürün daha iyi
Canim ben fazla yazamam o yuzde girmim bu topigeSoyletemezsiniz öldürün daha iyi
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
13. TAKIM KAPTANI: berilceee* Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.Gerekirse bu süre uzayacaktır.
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: Kitkurdu & anderes
13.TAKIM KURALLARI:
*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .
*Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.(yalnızca kendi menümüzü yazıp çıkmamalıyız yoksa takım ruhu oluşmamış demektir)
* Takımın motivasyonu için günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılacaktır(en az)
Az katılım yapan üyeler önce uyarılacaktır (sarı kart)
aynı durum 2.kez olursa uyarıya rağmen üye diskalifiye edilecektir.
*Listede olan olmayan herkes takimdadir,takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:30a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..
* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...[genel kural.)
*Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilecektir.
*Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?