- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
noldu kine
Sadece cuma günleri 5 bildirim olsa yetiyomus kuzumCanim ben fazla yazamam o yuzde girmim bu topige
Yok canim unutuyorum ben geyikten yazarim ben sana sagol yinede kuzumSadece cuma günleri 5 bildirim olsa yetiyomus kuzum
Tamam bitanem ordan yazarikYok canim unutuyorum ben geyikten yazarim ben sana sagol yinede kuzum
Eki Görüntüle 2073849 Yulaflı tarçınlı kuru meyveli kurabiyelerim yarın için hazır yarına bomba gibi başlıyoruz
Gelsin menü paylaşımları
canim çekti
Yok yok çekmedi
GünaydınnnnOrası doğru ama aynadakınıde sevmek hayata bağlıyor canım
Yarim Ekmek arasi nutellami gomerken buraya cagrilmak
Selam bayanlar. Kilo vermek istiyorum bende yardimci olurmusunuz
Yaş 27 boy:160 Güncel kilo:88
Ahaha çok iyi zamanlama olmuş ben yeni başladım diyete ıyi denk geldi
Ben de geldim kızlar daha önce demedim yapamadim ama bu sefer kararliyimmm.beni de alir mısınız araniza
Petitjoueur
26
Evli
1
İzmir
170
108 kiloyum
Hedefim şimdilik 80
Daha rahat yürümek sağlık sorunlarımın üstesinden gelebilmek ve aynaya baktığımda mutlu olmak ıcin kilo vermek istiyorum
Canım benım ben 112 den 64 e zayıflamıştım
Öküz modunda yetıp gerı 100 üstü oldum
Insallah bırbırımızın eriyişine sahıt olacagız
Tamam olur teşekkürler
Kurallar var mı peki
Ben çok sık yazamam ama
Öyle deme kız Allah’ın izniyle sende verirsin kuralları okudum fakat benim özel bir durumum var kayın peder göreve gitti askeri bende kaynanaya gelmek zorumda kaldım tek kalamıyormuş :/ :S menüyü yazarak paylaşırım kilomu da tamı tamına paylasamam çünkü eski tartı var kuzu geri benden yana sıkıntı olmaz fakat lakin beni eve kadar idare etmelisiniz tartı gününü :)
Kullanıcı Adı : pamukmelek
İsim (İsteğe Bağlı ): özlem
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: ISTANBUL -halkalı
Boyunuz : 160cm
Kilonuz: 88kg
Hedef kilonuz :65kg
Kilo alma hikayeniz : pcos hastası çocukluktan beri kiloluyum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Gebelik istiyorum ve artık aynaya bakıp kendime aşık olmak istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayır
günlük yemek paylaşımı+su+spor bilgisiMerhaba grup :) Beni de aranıza alır mısınız :) kilo vermek istiyorum, gereken bilgileri doldurdum başk yapmam gereken bişey var mı? Günlük yemek paylaşımı mı yapıcam
Arkadaşlar bu gruplar nasıl işliyor beni aydınlatabilicek birileri var mı tam anlayamadım bana katılmak ister misin diye bildirim gelmiş ama
Davet etmissiniz geldim inşallah desteğiniz sayesinde bassricam
Valla şenlenmiş buralar güzel olmuş iyiki geldin kaptancığım yeni kanlar, yeni motivasyonlar :))
Kuzular elım çok agrıyor
Yarın Sevil gelir
Onada sürpriz olur sayfalar
Başta onu sonra hepınızı öpüyorum
olsun ödemler atılmak için var..Merhaba bayanlar ben de cagirilmisim ve hamileligimin ardindan bana kalan kilolarimi vermem gerekli tam zamaninda bir davet oldu. Ben de gruba katilmak istiyorum . Nasil ilerleyecegiz ben emziriyorum ayni zamanda bu yüzden yediklerime dikkat etsem de tam bir diyet yapamiyorum.
67 kilo ile hamile kaldim. 86 ile dogum yaptim simdi 78 kiloyum. Vücudumda ödem de varNeyse yarin yazarim artik nelere yaptigimi.
Aglamaktankorkma
Ev hanımı
23
Evli
2 çocuk 1 ı cennette
Istanbul
1.58
59
52
2 doğumdan sonra kilo aldım
Hiç alışkan değilim kiloya
Ilk kez katılıyorum
gel gel... kırılmaca darılmaca yok..Slm arkadaşlar full desteğe ihtiyacım var ama aynı zamanda acıcık da anlayışa kırılma noktalarımda...
Kullanıcı Adı : Mutlu Mercimek
İsim (İsteğe Bağlı ): Seda
Mesleginiz: Yazilimci :)
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Istanbul
Boyunuz : 1,61
Kilonuz: 78.2
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Kan tedavisi sonrasi 53 kilodan 60 li kilolara ciktim daha sonra hamilelikle beraber 80leri gördüm.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Ücretsiz izindeyim ve ise döndügümde kilolu olmak istemiyorum. Tabii ruh halimi de etkiliyor, bir de hic bir kiyafetimin icine giremiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayir
Gunaydin canlar ilk nildirim bende
Gecen cuma 69.9
Bu cuma 68.4
Fark 1.5 kilo
2..145 yuzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?