Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

FC24DFCF-2266-4A6B-843B-B3251A541DC2.webp

çorba detoksu ne kız bize de anlat :)
Böyle bi detoks, diyetisyen arkadaş önerdi. :)

soğutup içelim bakalım . şey duydum sodanın içine limon sıkıp her akşam içmeliymiş hazmı kolaylaştırıyomus doğru mu acaba sonuçta ikisi de asit miğde yi bozmasın
Ben 3 gündür yapıyorum dukan birası olarak zayiflatirmi bilmiyorum ama mideyi acaip derece de rahatlatıyor. Öyle ağrı falan da yapmıyor

Bugunku menumu kiz uyurken yazayim
Sabah 11.00
İki yumurta peynirli
1 Domates
6-7 zeytin

Ara 15.00
Neskafe

Ara 17.00
Soda
6 findik
2 badem
8 antep fistigi

Aksam(muhtemelen) 18.30-19.00
Pirasa yemeği
Tavuklu keşkek
Yoğurt
Henuz yemedigim icin miktar yazamiyorum ama tabiki ayarinda olcak

Su 15 bardaği buldum geceye kadar 20 olur.
Spor 20 mekik
Aksam disari cikicaz yuruyus bildiririm

Aynen canim 10 'la başlamıştım ama 2 buçuk 3 yıl önce şimdi direk 100 yaptım çünkü alışkın vücudum
Bence sen hizlica verirsin zaten çok fazlan yokmuş. Yeni yıla fit girersin ne güzel. Bende 2-3 kg verebilsem çok iyi olacak.. kabanım bile olmuyo incecik şeyler giyiyorum :(

Aynen canim 10 'la başlamıştım ama 2 buçuk 3 yıl önce şimdi direk 100 yaptım çünkü alışkın vücudum
Benim alışkın olmadığı için ilk gün 10 tane de bile zorlandım birazdan 30 çekeceğim
Yavaş yavaş ben 100 olurum

Bugunku menumu kiz uyurken yazayim
Sabah 11.00
İki yumurta peynirli
1 Domates
6-7 zeytin

Ara 15.00
Neskafe

Ara 17.00
Soda
6 findik
2 badem
8 antep fistigi

Aksam(muhtemelen) 18.30-19.00
Pirasa yemeği
Tavuklu keşkek
Yoğurt
Henuz yemedigim icin miktar yazamiyorum ama tabiki ayarinda olcak

Su 15 bardaği buldum geceye kadar 20 olur.
Spor 20 mekik
Aksam disari cikicaz yuruyus bildiririm
afiyet olsun çerezlerin biraz fazla olmuş8 antal fistigi ve 2 badem yeterli olurdu onun dışında iyi yani keşkeği 3 kasıktan fazla yemezsen

Bence sen hizlica verirsin zaten çok fazlan yokmuş. Yeni yıla fit girersin ne güzel. Bende 2-3 kg verebilsem çok iyi olacak.. kabanım bile olmuyo incecik şeyler giyiyorum :KK43:
Benim alışkın olmadığı için ilk gün 10 tane de bile zorlandım birazdan 30 çekeceğim
Yavaş yavaş ben 100 olurum
Siz zorlamayın kendinizi kızlar bende ilkte 5 10 her gün üzerine koyarak yaptım sonra sonra acilirsiniz vercez kiloları inat edin ben öyle yapıyorum ki en pis huyum inat :D

Back
X