- 14 Ekim 2017
- 413
- 1.290
- 33
Iyı geceler Kızlar
Takımda kım var kac kişiyiz bilemıyorum
Lütfen alıntılayarak ısımlerımızı yazarmısınız
@berilceee
nefertityy
@philosophergirl @Mavikus33
@masal3487 @Bydelikiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyı geceler Kızlar
Takımda kım var kac kişiyiz bilemıyorum
Lütfen alıntılayarak ısımlerımızı yazarmısınız
@berilceee
nefertityy
@philosophergirl @Mavikus33
@masal3487 @Bydelikiz
ben de sallama yeşil çayla yapıyorum 3 posetatiyorum içine oluyorbu dukan birasını sallama yeşil çayla yapsak olur mu ki acaba bütün malzemeler var ama yeşil çay sallama var
he tamam o zaman bende akşam öyle yapayım. faydasını gördün mü pekiben de sallama yeşil çayla yapıyorum 3 posetatiyorum içine oluyor
lina0156 kuzum baktım şimdi, 75,5 ile girmişsin. hedefin 64kg
mezun olabilmen için %80 vermiş olman gerekiyor. bu durumda 9,2 kg vermiş olman lazım. yani 66,3 ile seni mezun edebiliyoruz.
cuma günü bildirimin 66,6, bu hafta bence rahatça mezun olursun..
bu ne arkadaş ya, kaptanlığı devraldığımdan beri her hafta birini mezun ediyorum.. ağlayacağım.. bir ben kalıcam buralarda sanırım..
yuvadan uçuyor kuşlarım..
ah @obezzto ah... peşine takıldım geldim, beni bıraktın gittin.. kızların hepsi de gidiyor.. ben ne yapam, nerelere gidem..
çok duygusalım şuan :)
Ne güzel tatlı niyetine üzerinde taşı mis gibi :))Bu arada kızlar şaka maka karın kaslarım sıkılaştı dışarıya çıkık karnım içe çekti.. üç gündür aralıksız akşam sabah yapıyorum böyle giderse baklavalarım olucak :)))
Ben çorba detoksu yapacağım, İnşallah eksi gelirimkızlar şimdiden söylüyorum.. cuma günü tartıda artı getirmeyeceğiz değil mi?, 4 günümüz var..
bu dukan birasını sallama yeşil çayla yapsak olur mu ki acaba bütün malzemeler var ama yeşil çay sallama var
Canim ayniyiz bende 4 buçuk ay oldu doğum yapalı oğlum var ben günde 100 mekik cekiyorum 15 dk kondisyon bisikleti mekiği 200 e cikarcam canim ilk dogumumda 3 ay sonra başlamıştım sporaMeraba kaptan sizsiniz sanirim :) 4.5 aylik kizim var. Sezeryan dogum oldugu icin kendimi zorlamak istemedim. Ama artik spora baslamam lazim. Ozellikle gobek kalca ayri dunyalar oldu. Neler onerirsiniz. Mekik kac taneyle baslamam iyi olur
çorba detoksu ne kız bize de anlat :)Ben çorba detoksu yapacağım, İnşallah eksi gelirim
Nasıl gidiyo diyet :))çorba detoksu ne kız bize de anlat :)
ite kaka gitmeye çalışıyorNasıl gidiyo diyet :))
Olur olur zamanla inşallah :))) başla canim ben çok faydasını görüyorum eşim "bi kaç günde ne kadar farketti belin inceldi"diyoite kaka gitmeye çalışıyorbu akşam mekiğe başlayacağım
gerçekten mii iyiymiş ya valla biri farkedince daha güzel oluyo insan gaza geliyoOlur olur zamanla inşallah :))) başla canim ben çok faydasını görüyorum eşim "bi kaç günde ne kadar farketti belin inceldi"diyo![]()
Aynen hemde ne gaz :)) bide begenerek bakincagerçekten mii iyiymiş ya valla biri farkedince daha güzel oluyo insan gaza geliyo.
Aynen hemde ne gaz :)) bide begenerek bakinca) esimde başladı benimle diyete 1 buçuk kilo verdi 2 günde
![]()
Olur olur zamanla inşallah :))) başla canim ben çok faydasını görüyorum eşim "bi kaç günde ne kadar farketti belin inceldi"diyo![]()
Galiba burda yer mi kapliyorum yoksabu arada seni gruba alana kadar sen mezun olucan sanırım :)
Çok etkili diyet yapıyoruz:)))hay maşallah bu ne hızkeşke bende günde o kadar kilo verebilsem bi haftaya fit olurdum
![]()
Gerçekten ya 2 hafta sürmezse benim hedefe ulaşmam nolcakbu arada seni gruba alana kadar sen mezun olucan sanırım :)