Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar benim canım bugünlerde acaip krep istiyor ama emeğim boşa gitmesin istiyorum bu sefer kesin kararlıyım gidecek bu kilolar.
Ben de yulaf ezmesini rabottan geçirip un haline getirdim. Yarın sabah kahvaltı da onunla krep yapsam nasıl olur acaba normal undan daha iyidir gibime geliyor
Yulaf unundan super oluyor tatlım mutlaka denemelisin hem de tok tutuyor hemde una göre kat kat iyi.
Ayy canim cekti şimdii acayip cikolata krizindeyim şuan

Kahvaltı 11:50
1haşlama yumurta
1dilim kepek ekmeği
1 bardak taze sıkılmış yeşil elma suyu
1 tatlı k. Kaymak
1 tatlı k.peynir
6 tane siyah zeytin
Yarım salatalık yarim domatez...

Kilom başlangıç 59.900
Cuma tartılamamıştım cumartesi yazmıştım kilomu yani 2 gün önce 56.300
Bugün tartıldım sabah.. 55.850 :KK76::KK76::KK73:
Kızlar ben öğlen yemeği yemiyorum
2 tane kuru kayısı 5 tane fındık ici 2 tane ceviz 1 hurma ce 1 bardak altın otu çayı

Aksam: 1 kase havuç çorbası
2 tane ızgara köfte
10 dal bol limonlu maydonoz
1 bardak su.

Teşekkür ederim lina ... kaptandan onay gelirse aranızda olmaktan mutluluk duyarım artık acil kilo vermem gerekiyor gün geçtikçe şişiyorum maalesef kurallarınızı da uyuyabilirsem çok katı değilse uyarım çok iyi motivasyon olur .5-6 sene kadar önce kk sayesinde motive olarak 20 kg vermiştim

zaten karbonhidrat olmalı günlük yeşillerimizin yüzde 50si karbonhidrat olmalıymış ama bunlar kaliteli basit karbonhidrat değil..mesela akşam sebze ya da et yemeği ye yanında 1 ya da 2 dilim tb ekmeği ben diyetisyene gidiyorum her öğüne 2 dilim ekmek veriyor

kaptanımız @nefertityy o olur derse hoşgeldin

afiyet olsun genel olarak aksama kadar menülerin iyi akşam oldu mu fazla oluyor neden acaba
gayet güzel afiyet olsun ama salepli değil sade süt iç kalorisi fazla içine tarçın at sütun aynı salepli gibi olur
Evet canım ben hep akşamları kilo aldım zaten eskiden tüm gün dikkat ederdim akşam eşimle abur cubur yerdik şimdi onu yemiyorum ama yemekten yiyorum baya galiba benim midem büyük biraz:kk77:

1haşlama yumurta
1dilim kepek ekmeği
1 tatlı k. Kaymak
1 tatlı k.peynir
6 tane siyah zeytin

Kilom başlangıç 59.900
2 tane kuru kayısı 5 tane fındık ici 2 tane ceviz 1 hurma ce 1 bardak altın otu çayı

2 tane ızgara köfte
1 bardak su.
Menün iyi ama bana hep az geliyor acikmiyomusun

Bugünkü menüm
Sabah 1 küçük muz 1 kk peynir 4 zeytin yeşil çay
Öğle 2 tane küçük mücver 2 YK yoğurtlu pazı 1/2 sebzeli krep
Ara 1 fincan leblebi
Akşam 1 yt nohut 5 kaşık kavurma yoğurt
Şu 3 lt
Spor 3000 adım yürüme ve 16 dk twist
Senin menünde az canim bana diyosun :))

Akşam menümü değiştirdim önce yağsız kıyma sarımsak ve çok az zeytin yağı ile çevirdim sonra mantar, kabak, soğan, biber bir arada hızlıca sote ettim yarı pişmiş olacak üç yemek kaşığı soya sosu, bir tatlı kaşığı pirinç sirkesi ve bir çay kaşığı bal koyduktan sonra bir tur daha soteledikten sonra afiyetle yedik eşimle ona pilav vardı bana sadece bir kaşık.. ve oğluşumu uyuttum ben 15 dak. karın kası egzersizi sonrada 15 dak yoga yapıcam..

Bu arada ofiste sanırım 250 kere mekik çektim her iki saatte bir elli olmak üzere ;) Su 2 içebildim..

nasıl peki çatlatma iğnesi de oldunuz mu..ben şimdi baya baya kendimi dinliyorum iğnenin ertesi gününden beri kasıklarımda hafif ağrı var bugün 8. günü iğnenin adet olacakmışım gibi yani
3. Denememde oldu. İlk klomen tedavisi 2016 ocak ayinda denedim. Olmadi. İkinci deneme eylul 2016 idi. Ramazan bayrami denk gelince ignemi kendi doktoruma gitmeden yaptirdim. Ekim 2016da klomen+ovitrelle catlatma ignesiyle tek yumurtam catlatildi ve cok sukur gebe kaldjm. Ama bu son denemede hic igne olmamisim gibi stressiz kendimi dinlemeden geçirdim. İgne de hormon oldufu icin belirti olmask cok normal. Sizin ilk deneme mi bilmiyorum

1haşlama yumurta
1dilim kepek ekmeği
1 tatlı k. Kaymak
1 tatlı k.peynir
6 tane siyah zeytin

Kilom başlangıç 59.900

2 tane ızgara köfte
1 bardak su.
afiyet olsun

Back
X