- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
Arada olur kaçamaklar cnmkendime yaseminli yeşil çay yaptım :))) fazlaları götürsünakşama ne yesem sıkıntısı aldı beni bu hafta böyle olmamalıydı :)
Canım bende sendenım yalnız degılsın kuzuSelamlar kızlar burayı çok ihmal ettim farkındayım ama telafi edicem inşallah.
Sağlık problemleri ile bogusuyorum herşey patlak vermeye başladı Allah beterinden korusun.
Çok özür dilerim kizlar
Ilk defa burda duydum merak ettim bakayım biya kızlar ben dün akşam tuğçe ışınsu diye birini keşfettim harika bir kadın youtube tan videolarına denk geldim acayip motivasyon veriyor insana her yönden. kitaplarıda varmış en yakın zamanda almayı düşünüyorum. bileniniz var mı ve faydalanan
Kız uykun gelır o çaylakendime yaseminli yeşil çay yaptım :))) fazlaları götürsünakşama ne yesem sıkıntısı aldı beni bu hafta böyle olmamalıydı :)
Arada olur kaçamaklar cnm
Olur cnm çok iyi olur.hayirdir senin ne sıkıntın varCanım bende sendenım yalnız degılsın kuzu
Kesın geldıgınde yenı başlangıç yapalım olurmu
Güzelmiş1 aydır ip atlıyorum sonuçlarım kızlar
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-deneyimlerimiz.1040614/page-89#post-53796832
Kilo bilgisi mi ablaBılgılerın neydı canım
Kızlar grip gecırdıOlur cnm çok iyi olur.hayirdir senin ne sıkıntın var
Evet canımKilo bilgisi mi abla
Ben okudum ama hayata aktaramıyomIlk defa burda duydum merak ettim bakayım bi
Ilk defa burda duydum merak ettim bakayım bi
Kız uykun gelır o çayla
Çok geçmiş olsun cnm inşallah sağlığımıza kavuşuruz en kısa zamanda.Kızlar grip gecırdı
Parmak kemiğimde tümör çıktı
Amelıyat oldu
Yüzümde yaralar çıkıyor
Stres kuzum işte
Ben okudum ama hayata aktaramıyom
Sorunum bıldıklerımı yasayamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?