HosgeldınHeyooo ben geldim. Berilceee nin daveti üzerine geldim. Kendimi anlatacağım uzun uzun ve gecmisi okuyup sizleri tanımaya çalışacağım. Şimdilik bu kadar uyumam lazım saat benim uyku zamanıma göre epey geç
Dıyet dolmayı karnıbaharlamı yapıyon
çok güzel spor yapıyosunuz ya keşke bende yapsam
Güzel menü afiyet olsunBugunki menum
Saat8.30eynir
5adet zeytin
1tatli kasigi bal
1parca ekmek
1yunurta
Saat11.30:2meyve
6findik
2ceviz
saat14.30:1adet balik
Salata
saat17.30:1meyve
Saat20.30:salata
Sebze yemegi
Saat00.00: 2meyve
Genel:3lt su
Spor:1saat disarda kizimla yuruyus :)
Süper afiyet olsunGüzeller bugunki menüm
Sabah: 1 haşlama yumurta
5 zeytin
2 tatlı k.ekşimik (taze acı biber ile yapılan lor peynir yugoslav yöresine ait)
2 küçük salam
Yarım domatez
Yarım dilim kepek ekmeği.. 1 bardak diyet çay
Öğlen: 1 armut
1 kuru kayısı
1 kuru erik
5 fındık
1 ceviz
4 bardak limonlu su
Akşam: 3 yemek k. Ispanak kavurma
1 kase yoğurt pul biber
1 dilim tb ekmeği
2 bardak su :)
Güzelmiş balıkta nefistir mis gibiKizlar bugunku menum
Kahvalti.13.30 bir kase mercimek corbasi,1 dilim ekmek,1 bardak portakal suyu.
Ara yok.
Aksam:18.15 istavrit,(saymadim) bol salata.
1.5 litre su spor yok.
Kizlar bugun anetezili rahim filmi cektirdim ondan dolayi sabah bir sey yemem yasakti sadece corba icebilecegimi soylediler o sebepleboyle bir menu oldu.
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar :) ben geldim. Öncelikle kendimi tanıtmayım. İsmim gülsüm. Çalışmıyorum şu an. 24 yaşındayım. 64.7 kiloyum. 1.72 boyum var. Ankaralıyım. Hedef kilom 57. Umarım hepimiz hayal ettiğimiz vücutlara kavuşuruz
Anne böreği gündüz olaydı iyiydiBugunki menu
12.00
2 fincan çay
Patates 3 catal
5 zeytin
Yarim domates
2 dilim peynir
15.00
Bir browni
19.00
Bezelye yemeği
Anne böreği 3 dilim
selam bende menümü yazayım
sabah 2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
7 tane zeytin
bol yeşillik peynir
ara 1 mandalina
öğle arkadaşın doğum gününe gittim
2 kaşık kısır
1 lahana sarması
akşam
4 kaşık tavuk yemeği
5 kaşık bulgur pilavı
yogurt
ara elma süt
30 dk leslie 2.5 litre su
Afiyet olsun güzel spor konusunda tek sıkıntımız tembellik ben hafta içi yürüyüş yapıyorum ama hafta sonu tembellikten hiçbir şey yapmıyorum biraz tembellikten sıyrılmak gerekiyorSabah
1 dilim buğday ekmeği
Light krem peynir
1 çay kaşığı marmelat
1 yumurta
Kahve
Öğlen
Yumurtalı ıspanak
Akşam
Somon balığı (ızgarada )
Hiç ara öğün yapmadım bugün
Menüm sanırım idare eder
Sporum hiç Yok ama nasıl yapacağım bilmiyorum
Afiyet olsunBugünkü menümü paylaşayım bende
Sabah 10:30
2 dikim tam tahıllı ekmekle yapılmış domatesli tost
1 Trabzon hurması
1 bardak az şekerli ıhlamur
12 adet yeşil çok küçük zeytin
Öğlen 2:30
Bir tane çok küçük biber dolma
4-5 kaşık fellah köftesi
İkindi 5:00
4/5 lokma ekmekli patates kavurması
Akşam 9:00
Birkaç lokmalık yine ekmekli patates kavurması(kızımın artığı)
5-6 fındık
1 ısırık kurabiye
1.5 lt su
Spor yok ama çocukların peşinden koşmak var gün boyu elim yerlerde gezdi zaten yeni temizlik yaptım Maşallah ağızları boş durmuyor bende peşleri sıra döndüm durdum evde
Akşam çocuklar kurabiye istediler bende nasıl yapmışım diye tadına baktım 1 haftadır akşamları yemiyordum bu akşam yiyince rahatsız oldum hala rahatsızım gözümden uyku akıyor uyumamak için direniyorum uyursam midemin sancısından duramam artık uyanıkken onu Sindirmem gerekiyor
Hayırlısı olsun canım mala gelsinKızlar bugün başıma gelmeyen kalmadı, avmde yemek yiyoruz ben tabikimde çorba :)) benim oğluş cağnımm iphone6 mı tuttu fırlattı :///@&₺ avm boşluğundan bir alt kata düştü neyse gittim aldım derken cam paramparça olmuş tabigittik yaptırmaya yapan adam bunu elinizden çıkarın fena yamulmuş diyince bir dükkana sattık üstüne 2000 liracık verip iphone7 aldık.. tabi bende ne iştah kaldı ne birşey anlayacağınız bugün masraflı ve stresli bir gündü akşam eve geç geldik geç yedim maalesef üstüne az önce yarım muz yedim
Afiyet olsun spor ve menü güzelMenüm
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak limonlu su
Kahvaltı
1 tane yulaf unundan yapılmış sebzeli krep
1 ceri domates
3 siyah zeytin
1 çay kaşığı kaynak
1 tatlı kaşığı kahvaltılik söz
Ara
1 fincan kuşburnu çayı
Öğlen
1 tane diyet biber dolmasi
Ara
1 ceviz
5 fındık
10 tane kuru uzum
Akşam
Yarım kepçe mercimek çorbası
8 tane ufak diyet lahana sarması
1 tane diyet patlıcan dolmasi
Ara
1 bardak şekersiz limonlu çay
Genel
2.5 litre su
1.litre dukan birası
Spor
60 mekik
25 squat
50 sn planı
Takip ettiğim programdaki 10 dakikalık spor
Leslie 1 mil
Kesinlikle çekidüzen vermek gerekiyor yoksa bir ileri iki geri olmuyorKızlar yarın arkadaşlarımla konusacam
Bıraz kolonı yada asıret modunda yasıyorum ben
Her haftasınu sofrayı sofraya eklıyoruz
Hemen hemen her aksam bırı gelır bırı çağırır
Genelde bızde toplanılır ev bahcelı olduğundan
Bu pasavarı yaşayışı donduruyorum dıye anlatacam
Gelen yıyecek getırmesın yemeğe gelmesın çağırmasın
Yoksa toparlanamıyacam
Hoşgeldin canımHeyooo ben geldim. Berilceee nin daveti üzerine geldim. Kendimi anlatacağım uzun uzun ve gecmisi okuyup sizleri tanımaya çalışacağım. Şimdilik bu kadar uyumam lazım saat benim uyku zamanıma göre epey geç
Menün güzelmiş 3 saat yürüyüş süper geçmiş olsunBugün hastayım kızlar ve misafirlikteyim
Kahvalti saat 10
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalik biber
1kk b.peynir
Çay x2 sekersiz
Öğlen 12
1 türk kahvesi
1 minik parça çikolata
Eve gidiyordum yolda
Akşam saat 19
2 adet yumurta 3 dilim sucuk sahanda
1tk labne
1tk ayva reçeli
Domates salatalik
2 dilim tb ekmek
Gün içinde Detox suyu 2lt
3 saat yürüyüş
Burda saat 3ve hala uyumamis bi canavar var benimle :) eminim bi cogunuz yeni uyaniyordur gunaydin sizlere biz daha uyumadik bile :)
Kh dediğin karbonhidrat sanırım evet canım ekmeğe bayılırım zaten ben kendimi biliyorum karbonhidratı azaltıp aburcuburu kessem bide akşamları yemesem tatlıyı zaten sevmem kilo veririmKuzum sen kasmadan yapıyom deyıp 1.7 vermıştın
Ne deyım sımdı bılemedım
Kh yı azaltıyorsun sanırım
Sağol canım inşallah kaçamaksız bir gün olur hepimiz içinGünaydın hepinize güzel mutlu huzurlu kaçamaksız bir pazar diliyorum
Hoş geldiniz birbirimizin yanlışlarını söyleyeceğiz ki bu yolda başarılı olabilelimYarın yeniden başlıyorum. Umarım birbirimize destek olarak istediğiniz kiloları yağdan veririz.
Diyetisyen spor vs. epey deneyim kazandım. O yüzden beni biraz geveze bulabilirsiniz. Fazla eleştirisem söyleyin.. başkalarına destek olamaya çalışmak kendimi düzeltmemi de sağlıyor..yeniden spora başlayabilsen akşam atıştıramalarının önüne geçsem toparlayacağım...
Yarın yeniden başlıyorum. Umarım birbirimize destek olarak istediğiniz kiloları yağdan veririz.
Diyetisyen spor vs. epey deneyim kazandım. O yüzden beni biraz geveze bulabilirsiniz. Fazla eleştirisem söyleyin.. başkalarına destek olamaya çalışmak kendimi düzeltmemi de sağlıyor..yeniden spora başlayabilsen akşam atıştıramalarının önüne geçsem toparlayacağım...
Gunaydin kizlar yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz,kendimi tanitayim kisaca,adim zeynep,evliyim,cocugum yok,30 yasindayim,ogretmenim,bu guruba gireli sanirim iki ay falan olmustur,72 ile girdim suan 66 yim.
Şükür cancağızım, sen nasılsın, yuvana kavuştun mutlusun inşallah :)Bloom0677 nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?