- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Peki benCanım bu cuma lıstedesın bılgın olsun
Daha dıkkatlı ol balım
Varmışıııımmmmbalinmaz (98.2/)1 aralık tarıhınde 100 kılo ile takıma gelen yeni üye.hedef kılo 80
Zerra (70.5/)5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 60
Rosa Ange (66.8/) 1 aralık tarıhınde 68 kılo takıma geldı hedef kılo 58 -daha önce 10. Takımdan mezun oldu-
phılosophergirl (68/)30 kasım tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55
Aglamaktankorkma (55.2/)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52
pamukmelek (86.4/) 1 aralık tarıhınde 88.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80
sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50
gulsum462 (64.7)9 aralık tarıhınde 64.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57
sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60
Kızlar lısteyı duzenledım
Sanırım eksık yok
Benim 1 hafta oldu 4 buçuk kilo gitmişti bence ödemdi o kilo daha yavaş veriririm gibi geliyorTamamdir canim peki listeye alinmam icin diger cumayi beklemem gerekicek dimi :) cok heyecanli
Listeye gırmeden bıtırecen sen yağlarıBenim 1 hafta oldu 4 buçuk kilo gitmişti bence ödemdi o kilo daha yavaş veriririm gibi geliyor
Eskiden hızlıydı gece 3 de mantı makarna yerdim 48 50 kiloydum şimdi öyle değilListeye gırmeden bıtırecen sen yağları
Hıcde bellı olmaz meton hızlıysa yavaş vermezsın
Aceleyle yazarken boş birakmisım neden kilo aldığımı. Hamilelikte başka ne zaman yiyecemki deyip bosu boşuna kilo aldım. Şimdi de emziriyorum diye istediģim gibi diyet yapamiyorum. Daha önce 1 hafta yaptim kilo da verdim ama sütüm azaldı. Şimdi ek gidaya basladik artık o yüzden süt azalsa da önemsemiyorum. İnşallah motivem kaybolmaz ve kurtulurum kilolarimdan.
Benim 1 hafta oldu 4 buçuk kilo gitmişti bence ödemdi o kilo daha yavaş veriririm gibi geliyor
Corba isini iyi hatirlattin ben de kalkip yapayim:)Kızlar merhaballaaaar nasılsınız? Kar geliyor sanırım hava baya soğudu :) ara öğünlerimize portakal ekleyelim vitamin olsun :*
Normal öğünlerimizde çorbamızı eksik etmeyelim. Çorba bağırsak dostu ve doyurucu
Corba isini iyi hatirlattin ben de kalkip yapayim:)
Yok canım menülerime bak burda paylaşmıştım yiyerek verdim tam tersi ki ben ödem olduğunu düşünüyorum kilo değilÇalıştığım yerde bi ablamız hamileydi. Doktor kof gıdalardan uzak dur demişti ona. Pirinç pilavıdır kızartmadır sakın yeme demişti. Çok su iç demişti. Biz yemek yerken o kesinlikle eli gitmezdi. Neredeyse hiç kilo almadı. Şimdi emziriyor gayet fit. Sağlıklı besleniyor ve sütü de gayet iyiymiş.
1 haftada o kadar kilo vermek ne kadar sağlıklı canım? Hiçbir şey yemedin mi?
Çalıştığım yerde bi ablamız hamileydi. Doktor kof gıdalardan uzak dur demişti ona. Pirinç pilavıdır kızartmadır sakın yeme demişti. Çok su iç demişti. Biz yemek yerken o kesinlikle eli gitmezdi. Neredeyse hiç kilo almadı. Şimdi emziriyor gayet fit. Sağlıklı besleniyor ve sütü de gayet iyiymiş.
1 haftada o kadar kilo vermek ne kadar sağlıklı canım? Hiçbir şey yemedin mi?
HahahaBızım kahvaltı merasımı bıttı kazasız hıc hasarsız
Pek memnun surat olmasada ben ıyıyım
Aksama ben gıbı balık etkı bır arkadaş kalıyor onlada bırsey uydururuz artık
Ha balık dedımse hamsı istavrıt neyı degıl balınada bır balık :)
Bencede odemdir cunku birden bire karnim nerdeyse dumduz oldu diyebilirim yaniBenim 1 hafta oldu 4 buçuk kilo gitmişti bence ödemdi o kilo daha yavaş veriririm gibi geliyor
Merak etme canim o balinadan bitanede burda var :)Bızım kahvaltı merasımı bıttı kazasız hıc hasarsız
Aynen ya dümdüz oldu bide mekik cekiyorum ya ben oda fayda ediyor canim aslında esas kilom 55 galiba diğeri gerçekten ödemdi ve bol su ile geçtiBencede odemdir cunku birden bire karnim nerdeyse dumduz oldu diyebilirim yani
Ahah hadi geçmiş olsun canısıBızım kahvaltı merasımı bıttı kazasız hıc hasarsız
Doğru söylüyorsunuz bebekten sonra anneler garipleşiyor. İnşallah canım benim. Mutlu günlerimizi birlikte paylaşırızBende hamilelikte uzun bir süre yemedim pilav kizartma ama son ay kendimi tutamadimdogumdan sonra ilk baslarda cok hizli kilo verdim ama sonra cevre baskisi kv vs. Sütun yetmiyor ye falan derken aynı kaldım inşallah en kisa zamanda verecem ama.
Gecmis olsun canim corba sifa olsun.Benim şu an ocakta. Annem hasta biraz. Ona hasta çorbası yapıyorum. Benim de öğle öğünüm olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?