Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Varmışıııımmmm

Kızlar lıstede tarıhlerde var
3. Cuma lıstedesınız fıstıklar

Kızlar merhaballaaaar nasılsınız? Kar geliyor sanırım hava baya soğudu :) ara öğünlerimize portakal ekleyelim vitamin olsun :*
Normal öğünlerimizde çorbamızı eksik etmeyelim. Çorba bağırsak dostu ve doyurucu

Çalıştığım yerde bi ablamız hamileydi. Doktor kof gıdalardan uzak dur demişti ona. Pirinç pilavıdır kızartmadır sakın yeme demişti. Çok su iç demişti. Biz yemek yerken o kesinlikle eli gitmezdi. Neredeyse hiç kilo almadı. Şimdi emziriyor gayet fit. Sağlıklı besleniyor ve sütü de gayet iyiymiş.

Benim 1 hafta oldu 4 buçuk kilo gitmişti bence ödemdi o kilo daha yavaş veriririm gibi geliyor

1 haftada o kadar kilo vermek ne kadar sağlıklı canım? Hiçbir şey yemedin mi?

Yok canım menülerime bak burda paylaşmıştım yiyerek verdim tam tersi ki ben ödem olduğunu düşünüyorum kilo değil

Bızım kahvaltı merasımı bıttı kazasız hıc hasarsız
Pek memnun surat olmasada ben ıyıyım
Aksama ben gıbı balık etkı bır arkadaş kalıyor onlada bırsey uydururuz artık
Ha balık dedımse hamsı istavrıt neyı degıl balınada bır balık :)

Bende hamilelikte uzun bir süre yemedim pilav kizartma ama son ay kendimi tutamadim dogumdan sonra ilk baslarda cok hizli kilo verdim ama sonra cevre baskisi kv vs. Sütun yetmiyor ye falan derken aynı kaldım inşallah en kisa zamanda verecem ama.

Hahaha benim aklıma hamsi geldi abla

Merak etme canim o balinadan bitanede burda var :)

Ahah hadi geçmiş olsun canısı

Doğru söylüyorsunuz bebekten sonra anneler garipleşiyor. İnşallah canım benim. Mutlu günlerimizi birlikte paylaşırız

Kızlar bu arada uygulama indirdim. Yediğim şeyleri kaydediyorum ve kalorisini ölçüyor. Beni sınırlandırıyor aşırıya gittiğimi farketmeme yardımcı. Siz de kalori ölçümü yapıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…