- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Afiyet olsun spor akşamları yapabilirsin evde gün içinde vaktin olmuyorsaSabah
1 dilim buğday ekmeği
Light krem peynir
1 çay kaşığı marmelat
1 yumurta
Kahve
Öğlen
Yumurtalı ıspanak
Akşam
Somon balığı (ızgarada )
Hiç ara öğün yapmadım bugün
Menüm sanırım idare eder
Sporum hiç Yok ama nasıl yapacağım bilmiyorum
Canim menun guzel leslie nedir ??selam bende menümü yazayım
sabah 2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
7 tane zeytin
bol yeşillik peynir
ara 1 mandalina
öğle arkadaşın doğum gününe gittim
2 kaşık kısır
1 lahana sarması
akşam
4 kaşık tavuk yemeği
5 kaşık bulgur pilavı
yogurt
ara elma süt
30 dk leslie 2.5 litre su
leslie diye bi bayan youtubede videoları var evde yapmak için bire birCanim menun guzel leslie nedir ??
Afiyet olsun spor akşamları yapabilirsin evde gün içinde vaktin olmuyorsa
Bende çoğu zaman öyleyim başlayınca açılıyor insan :) acayip tatlı krizi geldi yine yaaaaaaaaaTeşekkürler
Vakit de biraz var ama çok yorgun hissediyorum
Mevsimdenmidir nedir
Zorlamam Lazım aslında
Evet tatlım.maalesef ay çok zor bir dertCandan can oluyor be kuzum
Rabbım yardımcın olsun
Reflü yeme bozukluğundan midenın mukozası bozulunca oluyor bılıyorsun degılmı balım
Aa hemen bakmaliyim:)leslie diye bi bayan youtubede videoları var evde yapmak için bire bir
hoşgeldin Güzel kardeşim benim kızkardeşimin ismi de Gülsüm boyun da epey uzunmuş canısı maşallah kilonda boyuna göre zayıf duruyor ama en iyi sen bilirsin tabi
Evet canım kahvaltı da yediğin yugoslav kökenli yazmissin ya onun adı soka boşnak turşusuBenim mi canim
Bu gece ben de aynı durumdan muzdaribimBende çoğu zaman öyleyim başlayınca açılıyor insan :) acayip tatlı krizi geldi yine yaaaaaaaaa
bennnnnArkadaşlar yarın menümü ve sporları paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Basen bölgesi sorunu yaşayanlar için videolar paylaşabilirim. Bilgi alışverişi yapabiliriz.
Yok soslu değildi yihuuu yırttım :))ızgara kanat soslu falan değilse tam diyet yemeği
Kayinvalidem yapıyor canim siz farklı soyluyorsunuzdur ismini yugoslavya göçmeni kayinvalidemEvet canım kahvaltı da yediğin yugoslav kökenli yazmissin ya onun adı soka boşnak turşusu
Bu gece ben de aynı durumdan muzdaribim
Eve de bir sürü tatlı şeyler almış babam
bennnnn
Biz de yugoslavya kokenliyiz de canım o yüzden sordumKayinvalidem yapıyor canim siz farklı soyluyorsunuzdur ismini yugoslavya göçmeni kayinvalidem
Afferım oğluna anasının telını yenıletmek ıstemişKızlar bugün başıma gelmeyen kalmadı, avmde yemek yiyoruz ben tabikimde çorba :)) benim oğluş cağnımm iphone6 mı tuttu fırlattı :///@&₺ avm boşluğundan bir alt kata düştü neyse gittim aldım derken cam paramparça olmuş tabigittik yaptırmaya yapan adam bunu elinizden çıkarın fena yamulmuş diyince bir dükkana sattık üstüne 2000 liracık verip iphone7 aldık.. tabi bende ne iştah kaldı ne birşey anlayacağınız bugün masraflı ve stresli bir gündü akşam eve geç geldik geç yedim maalesef üstüne az önce yarım muz yedim
Kesınlıkle canımArkadaşlar yarın menümü ve sporları paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Basen bölgesi sorunu yaşayanlar için videolar paylaşabilirim. Bilgi alışverişi yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?