Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun spor akşamları yapabilirsin evde gün içinde vaktin olmuyorsa

Bugünkü menümü paylaşayım bende

Sabah 10:30
2 dikim tam tahıllı ekmekle yapılmış domatesli tost
1 Trabzon hurması
1 bardak az şekerli ıhlamur
12 adet yeşil çok küçük zeytin

Öğlen 2:30
Bir tane çok küçük biber dolma
4-5 kaşık fellah köftesi

İkindi 5:00
4/5 lokma ekmekli patates kavurması

Akşam 9:00
Birkaç lokmalık yine ekmekli patates kavurması(kızımın artığı)
5-6 fındık
1 ısırık kurabiye
1.5 lt su
Spor yok ama çocukların peşinden koşmak var gün boyu elim yerlerde gezdi zaten yeni temizlik yaptım Maşallah ağızları boş durmuyor bende peşleri sıra döndüm durdum evde
Akşam çocuklar kurabiye istediler bende nasıl yapmışım diye tadına baktım 1 haftadır akşamları yemiyordum bu akşam yiyince rahatsız oldum hala rahatsızım gözümden uyku akıyor uyumamak için direniyorum uyursam midemin sancısından duramam artık uyanıkken onu Sindirmem gerekiyor

Canim menun guzel leslie nedir ??

hoşgeldin Güzel kardeşim benim kızkardeşimin ismi de Gülsüm boyun da epey uzunmuş canısı maşallah kilonda boyuna göre zayıf duruyor ama en iyi sen bilirsin tabi

Hoşbulduuum :) boyum uzun ama kilolu duruyorum. Daha önce kilo alıp verdiğim için 64 kilo gibi durmuyorum. Kilomu 57de sabitlemek istiyorum artık

Kızlar bugün başıma gelmeyen kalmadı, avmde yemek yiyoruz ben tabikimde çorba :)) benim oğluş cağnımm iphone6 mı tuttu fırlattı :///@&₺ avm boşluğundan bir alt kata düştü neyse gittim aldım derken cam paramparça olmuş tabi gittik yaptırmaya yapan adam bunu elinizden çıkarın fena yamulmuş diyince bir dükkana sattık üstüne 2000 liracık verip iphone7 aldık.. tabi bende ne iştah kaldı ne birşey anlayacağınız bugün masraflı ve stresli bir gündü akşam eve geç geldik geç yedim maalesef üstüne az önce yarım muz yedim

Evet canım kahvaltı da yediğin yugoslav kökenli yazmissin ya onun adı soka boşnak turşusu

Bu gece ben de aynı durumdan muzdaribim
Eve de bir sürü tatlı şeyler almış babam
Kayinvalidem yapıyor canim siz farklı soyluyorsunuzdur ismini yugoslavya göçmeni kayinvalidem

Benim basenlerim bildiğiniz dışarı fırlamış şekildeler. Biraz zaman geçsin fotoğrafımı paylaşırım basenlerimin. YouTube linki vermek yasak sanırım.
Ece Büyükyurt diye bir hanım kızın kanalı var. Onun 6 dklık basen videosu ve 8 dklık kol sıkılaştırma videosunu yapıyorum. Sabah kalktığımda ve gece yatarken. 6 dkda bacaklarım yanıyor baya :)
Ayrıca eskiden callanetics yapmıştım. O mükemmel inceltmişti. Fakat şimdi videolarını bulamıyorum. Siz bulursanız kesinlikle indirip yapın. Bir de yürüyüş yapıyorum. Günde yarım saat falan. Soğuk olduğu için bu günlerde yapamıyorum. Bu yüzden ip atlamaya başladım. İp atlamak da vücudun bütün kaslarını çalıştırıyor. Fit bir görünüme sahip olmak için ip atlamaya başladım. Bir de squat yapıyorum. Günde 50 tane. Fakat bu sayıyı arttıracağım.

Menüm
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak limonlu su
Kahvaltı
1 tane yulaf unundan yapılmış sebzeli krep
1 ceri domates
3 siyah zeytin
1 çay kaşığı kaynak
1 tatlı kaşığı kahvaltılik söz
Ara
1 fincan kuşburnu çayı
Öğlen
1 tane diyet biber dolmasi
Ara
1 ceviz
5 fındık
10 tane kuru uzum
Akşam
Yarım kepçe mercimek çorbası
8 tane ufak diyet lahana sarması
1 tane diyet patlıcan dolmasi
Ara
1 bardak şekersiz limonlu çay
Genel
2.5 litre su
1.litre dukan birası
Spor
60 mekik
25 squat
50 sn planı
Takip ettiğim programdaki 10 dakikalık spor
Leslie 1 mil

Afferım oğluna anasının telını yenıletmek ıstemiş
Aaaa sevın kuzu ıncecık olasın dıye ogluştan jest

Birde böyle düşün hadı gülümse

Arkadaşlar yarın menümü ve sporları paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Basen bölgesi sorunu yaşayanlar için videolar paylaşabilirim. Bilgi alışverişi yapabiliriz.
Kesınlıkle canım
Bende ölçü alıyom ama alamıyom alan geniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…