Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sevimlimmm

1. Kullanıcı Adı : sevimlim
    İsim (İsteğe Bağlı ):
    Mesleginiz: öğretmen
    Yaşınız : 28
    Medeni Durumunuz :evli
    Çocuk Sayısı :1
    Yaşadığınız şehir: sakarya
    Boyunuz : 1.63
    Kilonuz: 67
    Hedef kilonuz :57
    Kilo alma hikayeniz :
    Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Alışveriş yapabilmek için:)
    Daha önce Cuma yarışmasına katıldınızmı hayır

Aceleyle yazarken boş birakmisım neden kilo aldığımı. Hamilelikte başka ne zaman yiyecemki deyip bosu boşuna kilo aldım. Şimdi de emziriyorum diye istediģim gibi diyet yapamiyorum. Daha önce 1 hafta yaptim kilo da verdim ama sütüm azaldı. Şimdi ek gidaya basladik artık o yüzden süt azalsa da önemsemiyorum. İnşallah motivem kaybolmaz ve kurtulurum kilolarimdan.

Sütün eksılmeden kalıtelı gıdalar tüketerek hedefine ulaşırsın bence

Canim bende bi diyet var istersen yazabilirim emziriyodum henuz full ek gida vermiyorum ama sutumu azaltmadi banda netten denk geldi cok iyi memnunum yani

balinmaz (98.2/)1 aralık tarıhınde 100 kılo ile takıma gelen yeni üye.hedef kılo 80

Zerra (70.5/)5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Rosa Ange (66.8/) 1 aralık tarıhınde 68 kılo takıma geldı hedef kılo 58 -daha önce 10. Takımdan mezun oldu-

phılosophergirl (68/)30 kasım tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

Aglamaktankorkma (55.2/)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52

pamukmelek (86.4/) 1 aralık tarıhınde 88.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80

sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50

gulsum462 (64.7)9 aralık tarıhınde 64.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57

sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Kızlar lısteyı duzenledım
Sanırım eksık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…