- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
HahahAyyy ilk sayfayı fazla kopyalamısım
HosbuldukGunaydin kizlar yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz,kendimi tanitayim kisaca,adim zeynep,evliyim,cocugum yok,30 yasindayim,ogretmenim,bu guruba gireli sanirim iki ay falan olmustur,72 ile girdim suan 66 yim.
Bende var canim uff hemde nasil :)Günaydın canlar ben sabahları uyandığımda acayip şekilde acıkmış oluyorum sizde de öyle bir durum var mı?
Benim midem bulanıyor canim hatta bugün zorla yaptım kahvaltıGünaydın canlar ben sabahları uyandığımda acayip şekilde acıkmış oluyorum sizde de öyle bir durum var mı?
Canım bu cuma lıstedesın bılgın olsunGünaydın canlar ben sabahları uyandığımda acayip şekilde acıkmış oluyorum sizde de öyle bir durum var mı?
Sütün eksılmeden kalıtelı gıdalar tüketerek hedefine ulaşırsın benceAceleyle yazarken boş birakmisım neden kilo aldığımı. Hamilelikte başka ne zaman yiyecemki deyip bosu boşuna kilo aldım. Şimdi de emziriyorum diye istediģim gibi diyet yapamiyorum. Daha önce 1 hafta yaptim kilo da verdim ama sütüm azaldı. Şimdi ek gidaya basladik artık o yüzden süt azalsa da önemsemiyorum. İnşallah motivem kaybolmaz ve kurtulurum kilolarimdan.
Canim bende bi diyet var istersen yazabilirim emziriyodum henuz full ek gida vermiyorum ama sutumu azaltmadi banda netten denk geldi cok iyi memnunum yaniAceleyle yazarken boş birakmisım neden kilo aldığımı. Hamilelikte başka ne zaman yiyecemki deyip bosu boşuna kilo aldım. Şimdi de emziriyorum diye istediģim gibi diyet yapamiyorum. Daha önce 1 hafta yaptim kilo da verdim ama sütüm azaldı. Şimdi ek gidaya basladik artık o yüzden süt azalsa da önemsemiyorum. İnşallah motivem kaybolmaz ve kurtulurum kilolarimdan.
Geliş tarihim 10.12.2017
Ben vejeteryanım o yüzden protoin alimım sınırlı oluyor sadece yumurta yiyorum hayvansal gıda olarak ona da hamilelikte başladimSütün eksılmeden kalıtelı gıdalar tüketerek hedefine ulaşırsın bence
Yapalım kuzum hafta sonu kım karınca gıbı çalıştıberilceee canim yarin tekrardan kilo bildirimi yapicaz dimi ? Eger oyleyse yarin muhtesem haberlerm olucak:)
Soya sütüBen vejeteryanım o yüzden protoin alimım sınırlı oluyor sadece yumurta yiyorum hayvansal gıda olarak ona da hamilelikte başladim
Tamamdir canim peki listeye alinmam icin diger cumayi beklemem gerekicek dimi :) cok heyecanliYapalım kuzum hafta sonu kım karınca gıbı çalıştı
Kım agustos bocegı gıbı yattı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?