Gecmis olsun canim corba sifa olsun.
Ben de pazar alisverisi yaptim geldim,yayla corbasi yapicam,ispanak aldim pazardan bir de onlari kavurdum mu ohh mis:)
Yok ben yapmıyorum ya anlamıyorum da pek bu kalori işinden:)) benim bir kaç monumu göndereyim bi bakar mısın kötü mu besleniyorumKızlar bu arada uygulama indirdim. Yediğim şeyleri kaydediyorum ve kalorisini ölçüyor. Beni sınırlandırıyor aşırıya gittiğimi farketmeme yardımcı. Siz de kalori ölçümü yapıyor musunuz?
Tabii ki gönder canım benim. Değerlendirelim beraberYok ben yapmıyorum ya anlamıyorum da pek bu kalori işinden:)) benim bir kaç monumu göndereyim bi bakar mısın kötü mu besleniyorum
Güzeller bugunki menüm
Sabah: 1 haşlama yumurta
5 zeytin
2 tatlı k.ekşimik (taze acı biber ile yapılan lor peynir yugoslav yöresine ait)
2 küçük salam
Yarım domatez
Yarım dilim kepek ekmeği.. 1 bardak diyet çay
Öğlen: 1 armut
1 kuru kayısı
1 kuru erik
5 fındık
1 ceviz
4 bardak limonlu su
Akşam: 3 yemek k. Ispanak kavurma
1 kase yoğurt pul biber
1 dilim tb ekmeği
2 bardak su :)
gulsum462 bu dünkü menü canim
Evet kuzum ben öğle yemeği yemiyorum çünkü acıkmıyorum bi kere denedim sabah ara öğün öğle yemeği akşam derken çok geliyo bana onun için böyle yapıyorum mideme kramp giriyo çok yiyinceCanım takıldığım tek şey öğle yemeğin oldu. Aralarda yiyeceğin şeyleri öğün yapmışsın :) ama diğer besinlerin gayet güzel.
Amannn uffff bosver takma canımmmmMerak etme canim o balinadan bitanede burda var :)
Afıyet olsun masalGecmis olsun canim corba sifa olsun.
Ben de pazar alisverisi yaptim geldim,yayla corbasi yapicam,ispanak aldim pazardan bir de onlari kavurdum mu ohh mis:)
Ekşimigin tarıfını ıstıyomGüzeller bugunki menüm
Sabah: 1 haşlama yumurta
5 zeytin
2 tatlı k.ekşimik (taze acı biber ile yapılan lor peynir yugoslav yöresine ait)
2 küçük salam
Yarım domatez
Yarım dilim kepek ekmeği.. 1 bardak diyet çay
Öğlen: 1 armut
1 kuru kayısı
1 kuru erik
5 fındık
1 ceviz
4 bardak limonlu su
Akşam: 3 yemek k. Ispanak kavurma
1 kase yoğurt pul biber
1 dilim tb ekmeği
2 bardak su :)
gulsum462 bu dünkü menü canim
Yugoslav arkadaş aratma bana üleynnnnVermiceeeeem
Şaka şaka verim abla çok basitEkşimigin tarıfını ıstıyom
Ayy geçmiş olsun ablaKuzular nefes grıptı kac gündür fena öksürüyor yarını beklıyemıyecem ben onu bır acıle gotureyım
Gercı orada doludur ama içim rahat eder
Bızım minnos astım hastası
Aksama görüşürüz
Haha aynen oyle yani insallah umarim :)Amannn uffff bosver takma canımmmm
Bugünün obezı yarının lopez ıyız dimi
Evet artık portakal mevsimi geldi posalı ve bol c vitaminliKızlar merhaballaaaar nasılsınız? Kar geliyor sanırım hava baya soğudu :) ara öğünlerimize portakal ekleyelim vitamin olsun :*
Normal öğünlerimizde çorbamızı eksik etmeyelim. Çorba bağırsak dostu ve doyurucu
Bir ara bakıyordum ben iyi oluyor aslında kendini kontrol etmek açısındanKızlar bu arada uygulama indirdim. Yediğim şeyleri kaydediyorum ve kalorisini ölçüyor. Beni sınırlandırıyor aşırıya gittiğimi farketmeme yardımcı. Siz de kalori ölçümü yapıyor musunuz?
Çok güzel yayla çorbası ve ıspanak harikaGecmis olsun canim corba sifa olsun.
Merak etme abladığım o iş ben deCanım bu cuma lıstedesın bılgın olsun
Daha dıkkatlı ol balım
Ben varım abla yugoslav kökenli ama aynı şekilde mi yapıyoruz bilmiyorum ama soka adı onunYugoslav arkadaş aratma bana üleynnnn
Ver tarıfı çabıkk
Ben delı kadir alırım tarıfı
Ben de bu aralar kalori sayımı yapıyorum kullandığım uygulama da çeşitli programlarda var kac adim attim ya da mekik çektim gibi gayette güzel bir şeyKızlar bu arada uygulama indirdim. Yediğim şeyleri kaydediyorum ve kalorisini ölçüyor. Beni sınırlandırıyor aşırıya gittiğimi farketmeme yardımcı. Siz de kalori ölçümü yapıyor musunuz?
Şaka şaka verim abla çok basit
Lor peynir ister 1 kilo ister yarim ne kadar istersen içine acı küçük taze biberlerden kırmızı yeşil bi kaseye peyniri boşalt içine acı biberlerden 4 5 tane doğra 1 şu bardağından biraz daha az su koy iyice karıştır cam kavanozlara doldur sıkıca kapat oda sıcaklığında en fazla 5 güne olur ki mutfağın sıcaksa daha çabuk olur olduğunu da peynir kabarıyor ve suyu hafif taşıyor o zaman anlarsın taşmadı suyu diyelim yine anlarsın peynirin şeklinden olduktan sonra kapağı ac karıştır ve dolaba koy afiyetle yiyin tadı çok güzel oluyor ben çok beğeniyorum
Evet kuzum ben öğle yemeği yemiyorum çünkü acıkmıyorum bi kere denedim sabah ara öğün öğle yemeği akşam derken çok geliyo bana onun için böyle yapıyorum mideme kramp giriyo çok yiyince
Kuzular nefes grıptı kac gündür fena öksürüyor yarını beklıyemıyecem ben onu bır acıle gotureyım
Gercı orada doludur ama içim rahat eder
Bızım minnos astım hastası
Aksama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?