Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O zaman gelsin senin menü yorumun.
Öğlen yemeği yiyemedigini yazmışsın ama kendini alıştırmalısın. Öncelikle menundeki en önemli eksik protein. Menüdeki makroları incelersek ağırlıkli olarak karbonhidrat yağ en sonda protein var. Ama olması gereken sporda yapıyorsun kilo basına en az 1,2 gr protein alımı yapmaman. Bu durumda makro dağılımın protein yağ ve en son karbonhidrat olmalı.
Kısaca kilonu 1,2 ile çarp bu senin günlük alman gereken protein gramını belirler. 60 kilo bir kişi için 72 gr proteine denk gelir. Kalori takip programın kullanıyorsan bir çoğunda protein miktarları yazar. Protein almaz ama yine de kalori açığı sağlayıp yanı harcadığından az yersen kilo verirsin tabiki ama yağdan kilo vermezsin kaslarından kilo verirsin. Yağlar sende kalır...yağlar kalır kaslar giderse kilo versen bile hala ayni beden pantolonu giyersin. Yağdan verilen 1 kilo bile çok değerlidir ve yarım beden ince olmana bile sebep olabilir. :)

Not: ciddi agirlik antremanı yapanların protein ihtiyacları kilo basına 2 gram bile olabilir. Ben minimum düzeyinden bahsettim.

Son düzenleme:
Berilceee beni aday listeye almadın mı canım.

Bır makarnacı daha
Yanıma arkadaş buldum :)
O salata nasıl bırsey
Makarna yemesek ıyı olurmus

Bır makarnacı daha
Yanıma arkadaş buldum :)
O salata nasıl bırsey
Makarna yemesek ıyı olurmus
Aynen ben de pişman oldum ama çok canım çekti.
Çingene salatası çökelek domates biber ve azıcık zeytinyağı ile yapılır.bol ekmekle pek güzel gider-di.

Sabah kahvaltı saat 9 da.. 1 ekmek.peynir.patates.yumurta çay.. öğle saat 1 buçukta..1 dilim ekmek..haşlanmış patates.kuymak...akşam 21.de...patates haşlama sucuklu yumurta birazda lahmacun ve ayran eşim almış gelmiş eve mecbur tattım azıcık yoksa pek sevmem lahmacunu da...birazdan da bitki çayı içip yaticam ins.

Tam pazar menüsü olmuş
Ama hep esının sucu bılıyom bennnn
Yoksa sen sucuk patates kuymak neyım yemezdın ki

Masallah canım

Küçük bir yanlışlık olmuş mevcut kılom 57,4 yoksa 200 gr icin sizi yormam

kötü mu besleniyorum vur dedim öldürdün kız

Tam pazar menüsü olmuş
Ama hep esının sucu bılıyom bennnn
Yoksa sen sucuk patates kuymak neyım yemezdın ki
Aynen hep eşimin suçu yoksa ben onunda evlendiğimde 54 kilo zayıf bi bayandim. Sonra hamilelik vs.e bide rahatlık oluşuyor galiba.calsitigim icindeduzenli yemek alışkanlığımız yok malesef bana kilo olarak dönüyor. Ins.beraber vericez bakalım inaniyorum

Bılgılerı yazarmısın
Aklımdayken ekleyım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…