Canım sen 96 küsürdeydınBeril ablam benin de ismim yok daha sonra mi olacak
O zaman gelsin senin menü yorumun.Menümü yazıyorum güzel ve fit kızlar moral olsun bize :)
Sabah : 1 dilim tb ekmeği
5 dilim sucuk ve 1 tatlı k. Tere yağı ile yapılmış 1 yumurta
2 tatlı k. Ekşimik
5 zeytin
Yarım domatez
4 bardak su
Öğlen: 1 nescafe 1 bardak su
1 armut 1 kuru kayısı 1 kuru erik
5 fındık 1 ceviz
Akşam: 1 kase sebze çorbası(havuç,dereotu pırasa)
1 kase pul biberli yoğurt
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu(kırmızı elme portakal mandalina)
Spor 15 dk kondisyon mekik de gece çekicem
Berilceee beni aday listeye almadın mı canım.Aday liste
balinmaz (98.2/)1 aralık tarıhınde 100 kılo ile takıma gelen yeni üye.hedef kılo 80
Zerra (70.5/)5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 60
Rosa Ange (66.8/) 1 aralık tarıhınde 68 kılo takıma geldı hedef kılo 58 -daha önce 10. Takımdan mezun oldu-
phılosophergirl (68/)30 kasım tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55
Aglamaktankorkma (55.2/)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52
pamukmelek (86.4/) 1 aralık tarıhınde 88.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80
sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50
gulsum462 (64.7)9 aralık tarıhınde 64.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57
sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60
Bengi_(54.7/) 10 aralık tarıhınde 54.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5
petitjoueur ............hedef kılo 80
Bır makarnacı daha
Yanıma arkadaş buldum :)
O salata nasıl bırsey
Makarna yemesek ıyı olurmus
Aynen ben de pişman oldum ama çok canım çekti.Bır makarnacı daha
Yanıma arkadaş buldum :)
O salata nasıl bırsey
Makarna yemesek ıyı olurmus
Tamam ablacimCanım sen 96 küsürdeydın
Bır ara ugramadın telafı edecem dedın
Şimdi kesın geldıgın gün tartıl canım
O tarıhıde başlangıç tarıhı olarak alalım
Yarın tArtıl balımTamam ablacim
Tam pazar menüsü olmuşSabah kahvaltı saat 9 da.. 1 ekmek.peynir.patates.yumurta çay.. öğle saat 1 buçukta..1 dilim ekmek..haşlanmış patates.kuymak...akşam 21.de...patates haşlama sucuklu yumurta birazda lahmacun ve ayran eşim almış gelmiş eve mecbur tattım azıcık yoksa pek sevmem lahmacunu da...birazdan da bitki çayı içip yaticam ins.
Canım anca toparlıyomHani ben yokmuyum listede arkadaşım...
Masallah canımO zaman gelsin senin menü yorumun.
Öğlen yemeği yiyemedigini yazmışsın ama kendini alıştırmalısın. Öncelikle menundeki en önemli eksik protein. Menüdeki makroları incelersek ağırlıkli olarak karbonhidrat yağ en sonda protein var. Ama olması gereken sporda yapıyorsun kilo basına en az 1,2 gr protein alımı yapmaman. Bu durumda makro dağılımın protein yağ ve en son karbonhidrat olmalı.
Kısaca kilonu 1,2 ile çarp bu senin günlük alman gereken protein gramını belirler. 60 kilo bir kişi için 72 gr proteine denk gelir. Kalori takip programın kullanıyorsan bir çoğunda protein miktarları yazar. Protein almaz ama yine de kalori açığı sağlayıp yanı harcadığından az yersen kilo verirsin tabiki ama yağdan kilo vermezsin kaslarından kilo verirsin. Yağlar sende kalır...yağlar kalır kaslar giderse kilo versen bile hala ayni beden pantolonu giyersin. Yağdan verilen 1 kilo bile çok değerlidir ve yarım beden ince olmana bile sebep olabilir. :)
Not: ciddi agirlik antremanı yapanların protein ihtiyacları kilo basına 2 gram bile olabilir. Ben minimum düzeyinden bahsettim.
Küçük bir yanlışlık olmuş mevcut kılom 57,4Aday liste
balinmaz (98.2/)1 aralık tarıhınde 100 kılo ile takıma gelen yeni üye.hedef kılo 80
Zerra (70.5/)5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 60
Rosa Ange (66.8/) 1 aralık tarıhınde 68 kılo takıma geldı hedef kılo 58 -daha önce 10. Takımdan mezun oldu-
phılosophergirl (68/)30 kasım tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55
Aglamaktankorkma (55.2/)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52
pamukmelek (86.4/) 1 aralık tarıhınde 88.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80
sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50
gulsum462 (64.7)9 aralık tarıhınde 64.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57
sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60
Bengi_(54.7/) 10 aralık tarıhınde 54.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5
petitjoueur ............hedef kılo 80
O zaman gelsin senin menü yorumun.
Öğlen yemeği yiyemedigini yazmışsın ama kendini alıştırmalısın. Öncelikle menundeki en önemli eksik protein. Menüdeki makroları incelersek ağırlıkli olarak karbonhidrat yağ en sonda protein var. Ama olması gereken sporda yapıyorsun kilo basına en az 1,2 gr protein alımı yapmaman. Bu durumda makro dağılımın protein yağ ve en son karbonhidrat olmalı.
Kısaca kilonu 1,2 ile çarp bu senin günlük alman gereken protein gramını belirler. 60 kilo bir kişi için 72 gr proteine denk gelir. Kalori takip programın kullanıyorsan bir çoğunda protein miktarları yazar. Protein almaz ama yine de kalori açığı sağlayıp yanı harcadığından az yersen kilo verirsin tabiki ama yağdan kilo vermezsin kaslarından kilo verirsin. Yağlar sende kalır...yağlar kalır kaslar giderse kilo versen bile hala ayni beden pantolonu giyersin. Yağdan verilen 1 kilo bile çok değerlidir ve yarım beden ince olmana bile sebep olabilir. :)
Not: ciddi agirlik antremanı yapanların protein ihtiyacları kilo basına 2 gram bile olabilir. Ben minimum düzeyinden bahsettim.
Geliş kılon 54.7 amaKüçük bir yanlışlık olmuş mevcut kılom 57,4yoksa 200 gr icin sizi yormam
Aynen hep eşimin suçu yoksa ben onunda evlendiğimde 54 kilo zayıf bi bayandim. Sonra hamilelik vs.e bide rahatlık oluşuyor galiba.calsitigim icindeduzenli yemek alışkanlığımız yok malesef bana kilo olarak dönüyor. Ins.beraber vericez bakalım inaniyorumTam pazar menüsü olmuş
Ama hep esının sucu bılıyom bennnn
Yoksa sen sucuk patates kuymak neyım yemezdın ki
Yok yok öyle yazdıysam yanlış yazmışımdır. 57,4 kilom su an. Bir ara düştüm o kiloya ama tutunamadı oralarda 1,5 ay önceydi.. 54,5 olmak istiyorum ama ama 55de razıyım.Geliş kılon 54.7 ama
Bılgılerı yazarmısınAynen hep eşimin suçu yoksa ben onunda evlendiğimde 54 kilo zayıf bi bayandim. Sonra hamilelik vs.e bide rahatlık oluşuyor galiba.calsitigim icindeduzenli yemek alışkanlığımız yok malesef bana kilo olarak dönüyor. Ins.beraber vericez bakalım inaniyorum
Bulamıyom canım dıyetısyene 70 evde 71.8 cıkmısınBilgilerimi yazmıştım daha önce ama tekrar yazayimmi
Düzeltırım tmmYok yok öyle yazdıysam yanlış yazmışımdır. 57,4 kilom su an. Bir ara düştüm o kiloya ama tutunamadı oralarda 1,5 ay önceydi.. 54,5 olmak istiyorum ama ama 55de razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?