- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
1.ara ogun ekleMenümü yınede yazayım
Eskıye göre ıyı yanı korkmayın
12.00
2 haşlama yumurta
1 dl ekmek
2 çatal peynır
17.00
Salata
1 kepçe ezo gelın çorba
1 tb makarna
18.30
Bıraz ev yapımı elma cıps
1 cevız
Su 8 br
Bizde yaparız çok güzel oluyor da hangisinden diye sordum ablaBen tatlı sanıyorum bılmıyom ne dıyemedım
Sağol abla inşallah yarın tartıda rezil olmamAfıyet olsun cımcıme
buğday ve kemikli Etten Afyon yöresine ait bir yemek :) kahvaltıda tüketiyorlar.Keşkek patates mi fasulye mi tavuk mu canim :)
Aksam ekmek fazlamı olmuş 3 dl
Ama yemek az telafı gıbımı desek
Evet buğday ile yapılanı da biliyorum canim :)buğday ve kemikli Etten Afyon yöresine ait bir yemek :) kahvaltıda tüketiyorlar.
Hem de çok fazla oldu
Ama telafi edip yatacağım. Ekstra ip atlayacağım.
Bu arada tekrar geçmiş olsun canım benim.
Kolun rahatsızsa oturarak egzersiz yapabilirsin canım YouTube kanallarından bakabilirsin.
Takıma geliş tarihi: 10 aralık
balinmaz (98.2/)1 aralık tarıhınde 100 kılo ile takıma gelen yeni üye.hedef kılo 80
Zerra (70.5/)5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 60
Rosa Ange (66.8/) 1 aralık tarıhınde 68 kılo takıma geldı hedef kılo 58 -daha önce 10. Takımdan mezun oldu-
phılosophergirl (68/)30 kasım tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55
Aglamaktankorkma (55.2/)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52
pamukmelek (86.4/) 1 aralık tarıhınde 88.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80
sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50
gulsum462 (64.7)9 aralık tarıhınde 64.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57
sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60
Kızlar lısteyı duzenledım
Sanırım eksık yok
Sabah
Bir dilim ekmek
Çingene salatası
Üzerine azıcık zeytinyağı
Öğle
Bir dilim ekmek
3 adet tavuk köfte
Yoğurt bir kase
Akşam
Yarim tabak makarna
Yoğurt bir kase
Canım öncelikle hoşgeldin takıma girebilmek için 2 hafta deneme suresi var. O süre içerisinde aktif olursan ve kilo vermiş olursan takıma giriyorsunSanırım ben yokum
Deneme suresini biliyorum. Ama sanırım grubun listesi degil miydi o? Cuma yarışmasının degil de grubun kendi listesi..Canım öncelikle hoşgeldin takıma girebilmek için 2 hafta deneme suresi var. O süre içerisinde aktif olursan ve kilo vermiş olursan takıma giriyorsun
Mezuniyet hayırlı olsunyarın sabahtan itibaren mezuniyet arası bitiyor diyete devam inşallah kızlar nasilsiniz
Parmaktan amelıyat oldum ama işin kötüsü sol elım bende solagımbuğday ve kemikli Etten Afyon yöresine ait bir yemek :) kahvaltıda tüketiyorlar.
Hem de çok fazla oldu
Ama telafi edip yatacağım. Ekstra ip atlayacağım.
Bu arada tekrar geçmiş olsun canım benim.
Kolun rahatsızsa oturarak egzersiz yapabilirsin canım YouTube kanallarından bakabilirsin.
Bır makarnacı dahaSabah
Bir dilim ekmek
Çingene salatası
Üzerine azıcık zeytinyağı
Öğle
Bir dilim ekmek
3 adet tavuk köfte
Yoğurt bir kase
Akşam
Yarim tabak makarna
Yoğurt bir kase
Bılgıler eksıktı o yüzdenSanırım ben yokum
Olurmu annemmmmmBeril ablam benin de ismim yok daha sonra mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?