Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar

Kahvaltı: müsli + yoğurt

Ara öğün elma + yeşilçay limon

Öğle: ton balığı iki adet salatalık turşu iki dilim 7 tahıllı ekmek

Ara öğün 6 adet kavrulmamış fındık + elma + yeşilçay limon

Akşam: mercimek çorba bir dilim çok tahıllı ekmek

2,5 litre su
Akşam spor 20dak kas egzersizleri

Menemen ye menemen hem protein hemde çok severim..

Bir de bişi sorucam diyette tatlandırıcılı sakız çiğneme hakkında görüşleriniz neler.. aslında ben yanlış buluyorum ama bu aralar hep canım çekiyor..
Karanfil at ağzına.
Hem sakız acıktırıyor mu?
Şahsen beni acıktırıyor..

Canim ben yulaf kepegini yiyemiyorum damagima yatmio ama bu benim icin haftada 1 gun mide dinlendirme tarzi bizi her diyt yapisimda mutlaka vardir.
Yulaf ezmesini pişirip yemeyi denedin mi farklı oluyor.
Mide dinlendirmeyi nasıl yapıyorsun?

Sabah tartıldım ama söylememmm :)) 60'ı görmeme az kaldı yihuuuu

Bak bak dayanamamış yine tartılmış

Ya sorma :))

Kac aylik oglun canim
5 aylık kızlar doktorumuz başlayabilirsin dedi ilk lahana çorbası ile başladık içind e papates havuç pirinç vardı süzme gibi biraz katı yaptık ilkte yedi bayağı sevdi yoğurtta yedi ama şimdi neler denedim ağzını kitliyo almıyor mamayı da azalttı ek gıdaya geçmeden önce ondan ek gıdadan umidim vardı napcam bilmiyorum dün akşam pirinç tozu mamayı da denedim kendi formül maması ile yaptım tadı aynı içtiği mama gibi oldu ama onu da 2 mama kaşığı aldı 3. E kitledi ağzını

Yulaf ezmesi nasıl pişiyor acaba? İnstagramda bir bayan içine kakao koyup pişiriyor öğün olarak yiyor.. hiç denemedim :)

Canım dişten olabilir, 6 - 9 - 12 aylıkken bir iştahsızlık olabiliyor, ama tavsiyem blw yapman biz yapmadık çok zorlandık şimdi kreşte yeni öğrendi kendi yemeği..

Bir de bişi sorucam diyette tatlandırıcılı sakız çiğneme hakkında görüşleriniz neler.. aslında ben yanlış buluyorum ama bu aralar hep canım çekiyor..
Bence hiç kullanma diyet adı altında satılan bir çok ürünün normal ürünlerden farkı yok. Ve belli bir süre şeker içeren ürünler kullanmayinca bünye istemiyor. Normal de favorimdir benim kahvenin yanında lokum geçenlerde ufacık bir isirik alayım dedim ama o kadar tatlı geldi ki midem bulandi yiyemeden çıkardım
Sabah tartıldım ama söylememmm :)) 60'ı görmeme az kaldı yihuuuu
Yine dayanamadın dimi cumaya kadar sabredecegiz artıkü

Yulaf ezmesi nasıl pişiyor acaba? İnstagramda bir bayan içine kakao koyup pişiriyor öğün olarak yiyor.. hiç denemedim :)

ben şöyle yapıyorum,
1 bardak süt (yarım yağlı)
2 yemek kaşığı (25gr) yulaf ezmesi
kakao
2 kuru kayısı
süt kaynayana kadar pişiriyorum sonra blendırdan geçiriyorum böylece iyice koyulaşıyor. biraz soğuyunca üzerine hindistan cevizi döküyorum ama az
2 ceviz ile yerseniz sabah kahvaltısı yerine geçer. mecbur kalınırsa öğünde olur ama karbonhidrat oranı biraz yüksek.
küçük bir kavanozla yanınızda taşıyabilirsiniz.
doyurucu oluyor. biraz extra meyve ekenirse tatlı yerine geçer. (yazın cilek, şeftali, kışın elma, dondurulmuş frambuza, vişne)

sade halinin besin değerleri
259 kalori, 6,78 gr yağ, 42 gr karbonhidrat, 10,4 gr protein

Canim sen bunların gramlarını kalorilerini nasıl tutuyosun aklında tebrik ederim :)

Denedim dukan tariflerini filan o sekilde yiyorum ama calistigim icin ona cok vaktim olmuyo. Mide dinlendirme isini hafta 1 gun sabah kahvaltimi rutin disina cikiyorjm gun boyu protein kaynakli besleniyorum yoksa midem dolu dolu yemeye alisinca devanli istiyo

Canim sen bunların gramlarını kalorilerini nasıl tutuyosun aklında tebrik ederim :)
yokya aklımda bu kadarını tutmıyorum ortalama kalorisi bilirim. pazartesi günü zaten yediğim için besin günlüğümde vardı.
bir uygulama kullanıyorum. besin değerlerini hesaplamak için.

Canim hic zorlama cunku sen zorladikca o tiksinicek sen israrla hergun ayri bir ek gida hazirla burda 4.aydan itibaren izin veriyorlar ve ben 1aydir kizima pirinc unu mamasi cici bebe yogurt hatta bi ara yumurtaya bile baslamistim ilk hafta cok guzel yedi sonra bi kere midesini bulandirdi kustu onun ustune alerji yapti biraktim simdi vermiyorum meyve sulari skip veriyorum hergun bir metve suyu 2-3yudum bile cekse yeterlidir oglun agliyormu aclikfan soyle dusun ac olsa mutlaka aglar ve uyimaz asli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…