Canim ek gidaya gecerken ilk elma muz puresi veya patates havuc puresi ile baslanir. Mumkun oldugunca gaz yapan gidalar verilmez belki lahana dokunmustur minigine.Canim diş değil yani daha belirtiler yok kuzum ne yapmam gerek anlamadım canim
Slm canim, masallah senin guncel kilon neredyse benim hedef kilomdu. Ben 65 kiloyla mezun oldum. Bence altin kural kkya duzenli girmek. Cok motive etti beni tum 13. takim arkadaslarim kaptanim hepsi sayesinde verdim dogum kilolarimi.Teşekkür ederim abla sosis olmaz bundan sonra
Normal de 3 mil de leslie yapacaktım ama vaktim olmadı. Sanki yaptigim spor az
Ben de gündüz sorun yok ama geceler uzun diye sanırım saat 10 dan sonra acaip derece de açıkıyorum
Hoş geldiniz iyi diyelim ki iyi olsun bu fazlaliklar gidince daha da iyi olacak
Siz nasılsınız? Bu yolda neler yaptınız acaba merakla bekliyoruz
Gorursun cnaim insallah cok guzel gidiyorsun masallah. Evet ya bir kaptanim kalmis tanidik ne guzel herkes mezun olmus. Darisi yeni gelen tum arkadaslarin ve senin basina canim.Ay valla ben de nerelerde olduğumu bi bilsem, daha fazla katılım sağlamaya çalışıyorum bakalım :))
Valla özledim seni ve rakibemi bide zen abıla var, kaptancığım kaldı tanıdık , şimdi yeni cınımlarıma alışmaya ve tanımaya çalışıyorum. Bu ara regl yeni bitti hala ağır çekiyorum moralim bozuluyor. En azından 65 görsem yıl başına kadar :))
İyiyiz şükür cınımcım, ortam güzel alışmaya çalışıyoruz birbirimize :)
Napalım sağlık olsun kaptancığım :)
Haklısın kaptancığım bi boşluk var üzerimde atamıyorum, regl yeni bitti ondan mıdır nedir
Slm Sevilim masallah hedefe emin adimlarla ilerliyorsun.Aaa hoş geldin kuzum.. anlatsana neler yaptın?
Minnok kuzum sen benden erken kalkıp sporu evde yapanlardansın.. ya gel birlikte 65 olalım ya..
Bol su :) bir de öğünlerinde protein miktarını biraz arttır bence..
Ah acı güzeldir.. çalışmayan kaslar çalışır gelişir..
Valla tebrikler.. inşallah ben de öğrenirm bir gün..
Ya senin gibi 3 tane arkadaşım olsa başka insana ihtiyacım olmaz benim.. senin güzel enerjini severim ben
27 mart :)) not ettim..
Ben ortasındayım herşeyin.. makyaj yapmaya bile adam akıllı 3 yıldır başladım..
Leslie bile yapsan sadece yeterli.. ama bir sürü güzel hareketler var.. ben sana destek olurum o konuda istersen..
Bana maske lazım kızlar.. gözeneklerim çok açıldı yüzümde.. hayra girin..
Ahahahaha.. kulağa seksi geliyor :))
Spordan sonra mutlaka su içilmeli zaten
Amin.. :))
Amin canim insallah bizlerde hedef kilomuza ulasip mezuniyet tadina variriz.Gorursun cnaim insallah cok guzel gidiyorsun masallah. Evet ya bir kaptanim kalmis tanidik ne guzel herkes mezun olmus. Darisi yeni gelen tum arkadaslarin ve senin basina canim.
Agiyet olsun canimSelam kizlar
Kahvaltimi yaptim simdi sade turk kahvemi iciyorum.
Ben kullanmiyorum canim ama bi yerde okumustum kullanmayin diyorduBir de bişi sorucam diyette tatlandırıcılı sakız çiğneme hakkında görüşleriniz neler.. aslında ben yanlış buluyorum ama bu aralar hep canım çekiyor..
Bence hiç kullanma diyet adı altında satılan bir çok ürünün normal ürünlerden farkı yok. Ve belli bir süre şeker içeren ürünler kullanmayinca bünye istemiyor. Normal de favorimdir benim kahvenin yanında lokum geçenlerde ufacık bir isirik alayım dedim ama o kadar tatlı geldi ki midem bulandi yiyemeden çıkardım
Yine dayanamadın dimi cumaya kadar sabredecegiz artıkü
ben şöyle yapıyorum,
1 bardak süt (yarım yağlı)
2 yemek kaşığı (25gr) yulaf ezmesi
kakao
2 kuru kayısı
süt kaynayana kadar pişiriyorum sonra blendırdan geçiriyorum böylece iyice koyulaşıyor. biraz soğuyunca üzerine hindistan cevizi döküyorum ama az
2 ceviz ile yerseniz sabah kahvaltısı yerine geçer. mecbur kalınırsa öğünde olur ama karbonhidrat oranı biraz yüksek.
küçük bir kavanozla yanınızda taşıyabilirsiniz.
doyurucu oluyor. biraz extra meyve ekenirse tatlı yerine geçer. (yazın cilek, şeftali, kışın elma, dondurulmuş frambuza, vişne)
sade halinin besin değerleri
259 kalori, 6,78 gr yağ, 42 gr karbonhidrat, 10,4 gr protein
Eki Görüntüle 2078650
Selam kizlar
Kahvaltimi yaptim simdi sade turk kahvemi iciyorum.
Kızlar ihtiyac var miiii :) gelebilir miyim
Slm Sevilim masallah hedefe emin adimlarla ilerliyorsun.
Iyiyim canim, Diyeti birakmak olmuyor o belli birsey. Artik surekli dikkat ediyorum, ve duzenli tartiliyorum. KK bende aliskanlik yapti, her pazartesi ve cuma benim de tarti gunum :) Baktim ki 66lara ciktim hemen yine pur dikkat devam, 65 e donunce rahatliyorum biraz :) onceden konustugumuz gibi artik yeme stilimizi degistirmemiz lazim degilse verilen kiloyu almak cook kolay
Cok iyi canimGünaydın kızlar
Kahvaltı: müsli + yoğurt
Ara öğün elma + yeşilçay limon
Öğle: ton balığı iki adet salatalık turşu iki dilim 7 tahıllı ekmek
Ara öğün 6 adet kavrulmamış fındık + elma + yeşilçay limon
Akşam: mercimek çorba bir dilim çok tahıllı ekmek
2,5 litre su
Akşam spor 20dak kas egzersizleri
Ben kullanmiyorum canim ama bi yerde okumustum kullanmayin diyordu
Dedigim gibi hic zorlama canim gunde 2-3cay kasigi midesine girse bile yeter cunku sonucta daha yeni aliyosiyoCanim diş değil yani daha belirtiler yok kuzum ne yapmam gerek anlamadım canim
Eferim :))Tamamdır söz dinliyorum :) vazgeçtim hemen..
oyy cok istah acici.. ben bunu arada sabah kahvalti niyetine yapayimben şöyle yapıyorum,
1 bardak süt (yarım yağlı)
2 yemek kaşığı (25gr) yulaf ezmesi
kakao
2 kuru kayısı
süt kaynayana kadar pişiriyorum sonra blendırdan geçiriyorum böylece iyice koyulaşıyor. biraz soğuyunca üzerine hindistan cevizi döküyorum ama az
2 ceviz ile yerseniz sabah kahvaltısı yerine geçer. mecbur kalınırsa öğünde olur ama karbonhidrat oranı biraz yüksek.
küçük bir kavanozla yanınızda taşıyabilirsiniz.
doyurucu oluyor. biraz extra meyve ekenirse tatlı yerine geçer. (yazın cilek, şeftali, kışın elma, dondurulmuş frambuza, vişne)
sade halinin besin değerleri
259 kalori, 6,78 gr yağ, 42 gr karbonhidrat, 10,4 gr protein
Eki Görüntüle 2078650
Kuzum ya ilkte çok güzel yemişti şimdi 2 kere alsa 3. Öğürüyor kendi mamasını güzel içse dert etmicem 5 aylık oldu 60cc içiyo hala 90 çok zor bugün doktoruyla konuştum 1 ay i geçti gideli gel idar tahlili yapcam dedi kilosu az dediCanim hic zorlama cunku sen zorladikca o tiksinicek sen israrla hergun ayri bir ek gida hazirla burda 4.aydan itibaren izin veriyorlar ve ben 1aydir kizima pirinc unu mamasi cici bebe yogurt hatta bi ara yumurtaya bile baslamistim ilk hafta cok guzel yedi sonra bi kere midesini bulandirdi kustu onun ustune alerji yapti biraktim simdi vermiyorum meyve sulari skip veriyorum hergun bir metve suyu 2-3yudum bile cekse yeterlidir oglun agliyormu aclikfan soyle dusun ac olsa mutlaka aglar ve uyimaz asli
Kuzum lahananın içind e havuç patates de vardı onu yediği gibi hiç birini yemedi ama tabi sonrasında onu da yemedi iştahsız bir bebek 5 aylık oldu 60 cc içiyor hala gece uyurken 90 zorla iciriyorum uyku falan umursamıyorum beslemeye çalışıyorum aylardır uyudugum sayılıdır doktoruna söyledim idrar kültürü istedi iştahsız bir bebek kilo az biraz dediCanim ek gidaya gecerken ilk elma muz puresi veya patates havuc puresi ile baslanir. Mumkun oldugunca gaz yapan gidalar verilmez belki lahana dokunmustur minigine.
Tamam sikitni etme sne stres oldukca oda yemez biliyorum eminim bircok seyi denemissindid bak ben bdnimkinde bisi kesfettim gun icinde yemegimi gozunun onunde ballandira ballandira yersem oda mamasini ve yogurdunu yiyo yemedigim gun yemiyo cok ilginctir :) bide kasigi once kendi agzima goturuyorum yermis gibi yapiyorum sonra kzima veriyorum oyle daha istahli yiyo sen ona yedirmeye caistikca o kacicaktir ben kucukken oyleydim cunku denenmedik yol kalmiyordu ustume gelindikce ben yemeklerden tiksiniyordum dikkat et canimKuzum ya ilkte çok güzel yemişti şimdi 2 kere alsa 3. Öğürüyor kendi mamasını güzel içse dert etmicem 5 aylık oldu 60cc içiyo hala 90 çok zor bugün doktoruyla konuştum 1 ay i geçti gideli gel idar tahlili yapcam dedi kilosu az dediçok üzülüyorum ya pirinç unu mama yaptım havuç çorbası sebze çorbası taze sıkılmış elma suyu armut muz evde yoğurt mayaladım neler yaptım yok
SelamlarSlm canim, masallah senin guncel kilon neredyse benim hedef kilomdu. Ben 65 kiloyla mezun oldum. Bence altin kural kkya duzenli girmek. Cok motive etti beni tum 13. takim arkadaslarim kaptanim hepsi sayesinde verdim dogum kilolarimi.
Ben normalde tatlıya aşık bir insandım kahvaltı etmek yerine tatlı yemeyi tercih eden birisiydim. Ama birden bırakmak olmuyor önce içecekler de şekeri azalttim sonra bıraktım mesela kahvenin yanında çikolata ya da lokum yiyordum sonra onu da bıraktım krizlerde tarçın benim kurtarıcimBen tatlıdan hiç böyle tiksinmedim ya.. aslında bir süre tüm tatlı gıdalara meyve dahil ara verip biraz dinlensem iyi olacak
Kuzum inanki zorlamıyorum bir iki kaşık veriyorum 3. 'de zaten ağzını kitliyor hatta ağlıyor bazen bende hemen bırakıyorum daha fazla soğumasın diye günlerce ara verdim ek gıdaya dün maması ile aynı tat die pirinç unu mama yaptım ona da aynısını yaptıTamam sikitni etme sne stres oldukca oda yemez biliyorum eminim bircok seyi denemissindid bak ben bdnimkinde bisi kesfettim gun icinde yemegimi gozunun onunde ballandira ballandira yersem oda mamasini ve yogurdunu yiyo yemedigim gun yemiyo cok ilginctir :) bide kasigi once kendi agzima goturuyorum yermis gibi yapiyorum sonra kzima veriyorum oyle daha istahli yiyo sen ona yedirmeye caistikca o kacicaktir ben kucukken oyleydim cunku denenmedik yol kalmiyordu ustume gelindikce ben yemeklerden tiksiniyordum dikkat et canim
Kiyamam insallah en kisa surede duzelir cocuk yemezse zordur valla hayatKuzum inanki zorlamıyorum bir iki kaşık veriyorum 3. 'de zaten ağzını kitliyor hatta ağlıyor bazen bende hemen bırakıyorum daha fazla soğumasın diye günlerce ara verdim ek gıdaya dün maması ile aynı tat die pirinç unu mama yaptım ona da aynısını yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?