Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm canim, masallah senin guncel kilon neredyse benim hedef kilomdu. Ben 65 kiloyla mezun oldum. Bence altin kural kkya duzenli girmek. Cok motive etti beni tum 13. takim arkadaslarim kaptanim hepsi sayesinde verdim dogum kilolarimi.

Gorursun cnaim insallah cok guzel gidiyorsun masallah. Evet ya bir kaptanim kalmis tanidik ne guzel herkes mezun olmus. Darisi yeni gelen tum arkadaslarin ve senin basina canim.

Slm Sevilim masallah hedefe emin adimlarla ilerliyorsun.
Iyiyim canim, Diyeti birakmak olmuyor o belli birsey. Artik surekli dikkat ediyorum, ve duzenli tartiliyorum. KK bende aliskanlik yapti, her pazartesi ve cuma benim de tarti gunum :) Baktim ki 66lara ciktim hemen yine pur dikkat devam, 65 e donunce rahatliyorum biraz :) onceden konustugumuz gibi artik yeme stilimizi degistirmemiz lazim degilse verilen kiloyu almak cook kolay

Ben tatlıdan hiç böyle tiksinmedim ya.. aslında bir süre tüm tatlı gıdalara meyve dahil ara verip biraz dinlensem iyi olacak

İzmire dönünce sabah öğünüm için deneyeceğim :) bence güzel bir kahvaltı olur..

Selam kizlar
Kahvaltimi yaptim simdi sade turk kahvemi iciyorum.

Ohh afiyet olsun ben de kuafördeyim, dönüşte yapıp içeyim bari canım çekti :)

Kızlar ihtiyac var miiii :) gelebilir miyim

Gel canım, grubun ilk sayfasında anket var, oradan bilgilerini doldur

Ben resmen 75 kiloda koruma yapıyorum ya senin gibi.. halbuki yolum uzun ama, bir türlü kıramadım şu 75i.. motivasyonum azaldı bu aralar.. sen az dinlen de gel yine buralara yanımızda ol..

Cok iyi canim

oyy cok istah acici.. ben bunu arada sabah kahvalti niyetine yapayim

Kuzum ya ilkte çok güzel yemişti şimdi 2 kere alsa 3. Öğürüyor kendi mamasını güzel içse dert etmicem 5 aylık oldu 60cc içiyo hala 90 çok zor bugün doktoruyla konuştum 1 ay i geçti gideli gel idar tahlili yapcam dedi kilosu az dedi çok üzülüyorum ya pirinç unu mama yaptım havuç çorbası sebze çorbası taze sıkılmış elma suyu armut muz evde yoğurt mayaladım neler yaptım yok

Canim ek gidaya gecerken ilk elma muz puresi veya patates havuc puresi ile baslanir. Mumkun oldugunca gaz yapan gidalar verilmez belki lahana dokunmustur minigine.
Kuzum lahananın içind e havuç patates de vardı onu yediği gibi hiç birini yemedi ama tabi sonrasında onu da yemedi iştahsız bir bebek 5 aylık oldu 60 cc içiyor hala gece uyurken 90 zorla iciriyorum uyku falan umursamıyorum beslemeye çalışıyorum aylardır uyudugum sayılıdır doktoruna söyledim idrar kültürü istedi iştahsız bir bebek kilo az biraz dedi

Tamam sikitni etme sne stres oldukca oda yemez biliyorum eminim bircok seyi denemissindid bak ben bdnimkinde bisi kesfettim gun icinde yemegimi gozunun onunde ballandira ballandira yersem oda mamasini ve yogurdunu yiyo yemedigim gun yemiyo cok ilginctir :) bide kasigi once kendi agzima goturuyorum yermis gibi yapiyorum sonra kzima veriyorum oyle daha istahli yiyo sen ona yedirmeye caistikca o kacicaktir ben kucukken oyleydim cunku denenmedik yol kalmiyordu ustume gelindikce ben yemeklerden tiksiniyordum dikkat et canim

Slm canim, masallah senin guncel kilon neredyse benim hedef kilomdu. Ben 65 kiloyla mezun oldum. Bence altin kural kkya duzenli girmek. Cok motive etti beni tum 13. takim arkadaslarim kaptanim hepsi sayesinde verdim dogum kilolarimi.
Selamlar
Boyda önemli biraz uzun olunca insan 70 kilo da bile zayıf oluyor. Burası gerçekten de çok faydalı kaçamak yapamıyorum vicdandan akşam kkye güzel bir menü yazmam lazım bunu yiyeceğimeyiyeceğim koca bir tabak salata yer tıka başa doyarim diye kendimi
Ben tatlıdan hiç böyle tiksinmedim ya.. aslında bir süre tüm tatlı gıdalara meyve dahil ara verip biraz dinlensem iyi olacak
Ben normalde tatlıya aşık bir insandım kahvaltı etmek yerine tatlı yemeyi tercih eden birisiydim. Ama birden bırakmak olmuyor önce içecekler de şekeri azalttim sonra bıraktım mesela kahvenin yanında çikolata ya da lokum yiyordum sonra onu da bıraktım krizlerde tarçın benim kurtarıcim

Kuzum inanki zorlamıyorum bir iki kaşık veriyorum 3. 'de zaten ağzını kitliyor hatta ağlıyor bazen bende hemen bırakıyorum daha fazla soğumasın diye günlerce ara verdim ek gıdaya dün maması ile aynı tat die pirinç unu mama yaptım ona da aynısını yaptı

Kiyamam insallah en kisa surede duzelir cocuk yemezse zordur valla hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…