Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar her gün tartilip kilo vereceğim diye sartlandirmayin kilo veremediğimiz zamanlar olacak belli bir zamandan sonra vücut alisacak o zaman daha çok uzulursunuz
Neyse en azindan arti digil oda bisi :) yok kiz uzulmedim aslinda insan heves ediyo hergun cik aaa yine gitmis kilolar diye :)

Canim kgsu ne kadar. Benim kizimda 5 aylik. 2 hafta acayip istahsiz gecirdik. Şimdide arada içiyor arada içmiyor

Neyse en azindan arti digil oda bisi :) yok kiz uzulmedim aslinda insan heves ediyo hergun cik aaa yine gitmis kilolar diye :)
Bana göre her gün tartilip gram gittiğini görmektense bir kere tartilip daha yüksek gittiğini görmek daha mutluluk verici

iyi aksamlar Kknin fistiklari. Ben 13. takimdan 2 hafta onve mezun oldum yeni gelen arkadaslara bilgi vereyim dedim. Yol arkadaslarim. Nasilsiniz?
iyiyiz canım sen nasılsın koruma dönemin nasıl gidiyor..ben de bu cuma mezun oldum ama haftasonu ara vermiştim o aranın ve reglinin etkisiyle artı 1 kiloyum su an mezuniyetimi geri alacaklar neredeyse

Degisme olmamis bugun ya puff
hergun olmaz canım hatta bazı günler diyete rağmen artı gelirsin bunu hepimiz yaşadık toplam 14 kilo verdim artı olduğum da oldu sabit kaldığım da haftada 1 kilo verdiğim de...diyet sabır ve istikrar işi her gün aynı olmaz insan ama yılmadan devam etmelisiniz

Fatih gazi geçtiğinden beri iştahsız canim 3 aylıkken gitti iştah
Bizim 21 kasımda 6.9 idi dün 7.3 geldi ama farkli tartida. Alimi yavasladi ama Allahtan son iki haftada topladi. 4.ay aşısıyla huysuz ve iştahsız oldu.. cok zayif dogdugu icin suan iyi bizim icin. Saglikli olsunlarda. Ek gida da kasik mamasini cok sevmisti. Ama hazır vermek istemiyorum. O yuzden meyve pureleri veriyorum sonra onlardan irmikli mamalar yapcam inşallah. Dun dr da tarhana corbasi(acısız tuzsuz ) yayla corbasi, yogurt ve meyve pureleriyle devam dedi. Dun mesela seftali puresinde 7-8 cay kasigi, yayla corbasindan da yine 10 kasik falan yedi ama öğürerek falan yani çokta zorlamıyorum

Fatihte prematüre doğdu 1930 kg canim az önce yine denedim acıkmıştı 1 çay kaşığı verdim direk ögurdu düşün artık elma armut taze sıkıp biberona koyuyorum ıyi kötü içiyor gibi

Canim dislerdendir, acayip huylari degisiyor disler cikinca.. emmiyolar, agliyolar, gece SIK SIK kalkiyolar vs
Kuzum ben reflusunden şüpheleniyorum midesi bulanıyor sanırım iştahı kaçıyor doktoruyla görüştüm dis hiç söylemedi ki belirti de yok dis için bakalım pazartesi gidicez çok üzülüyorum ya gece uyku halinde veriyorum da öyle besleniyor yoksa hepten iyice zayıflayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…