- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
Kızlar her gün tartilip kilo vereceğim diye sartlandirmayin kilo veremediğimiz zamanlar olacak belli bir zamandan sonra vücut alisacak o zaman daha çok uzulursunuzDegisme olmamis bugun ya puff
Neyse en azindan arti digil oda bisi :) yok kiz uzulmedim aslinda insan heves ediyo hergun cik aaa yine gitmis kilolar diye :)Kızlar her gün tartilip kilo vereceğim diye sartlandirmayin kilo veremediğimiz zamanlar olacak belli bir zamandan sonra vücut alisacak o zaman daha çok uzulursunuz
Aynen ya yeğenim var 6 buçuk aylık çocuk beni yicek nerdeyse iştahsız çocuk çok zor ya gazi varken daha güzel yiyoduKiyamam insallah en kisa surede duzelir cocuk yemezse zordur valla hayat
Kuzum ya ilkte çok güzel yemişti şimdi 2 kere alsa 3. Öğürüyor kendi mamasını güzel içse dert etmicem 5 aylık oldu 60cc içiyo hala 90 çok zor bugün doktoruyla konuştum 1 ay i geçti gideli gel idar tahlili yapcam dedi kilosu az dediçok üzülüyorum ya pirinç unu mama yaptım havuç çorbası sebze çorbası taze sıkılmış elma suyu armut muz evde yoğurt mayaladım neler yaptım yok
Bana göre her gün tartilip gram gittiğini görmektense bir kere tartilip daha yüksek gittiğini görmek daha mutluluk vericiNeyse en azindan arti digil oda bisi :) yok kiz uzulmedim aslinda insan heves ediyo hergun cik aaa yine gitmis kilolar diye :)
Canim 1 ay i geçti 4 aylıkken tartmıştı doktor 6 kiloyduCanim kgsu ne kadar. Benim kizimda 5 aylik. 2 hafta acayip istahsiz gecirdik. Şimdide arada içiyor arada içmiyor
diyetin ilk zamanları akşam yatarken açlık olabiliyor bir kaç haftaya hissedilmiyorSağol canım şu an midem.guruldiyor çok acıktım.ama dayanacağım kararliyim
Fatih gazi geçtiğinden beri iştahsız canim 3 aylıkken gitti iştahCanim kgsu ne kadar. Benim kizimda 5 aylik. 2 hafta acayip istahsiz gecirdik. Şimdide arada içiyor arada içmiyor
iyiyiz canım sen nasılsın koruma dönemin nasıl gidiyor..ben de bu cuma mezun oldum ama haftasonu ara vermiştim o aranın ve reglinin etkisiyle artı 1 kiloyum su an mezuniyetimi geri alacaklar neredeyseiyi aksamlar Kknin fistiklari. Ben 13. takimdan 2 hafta onve mezun oldum yeni gelen arkadaslara bilgi vereyim dedim. Yol arkadaslarim. Nasilsiniz?
sizde emzriyorsunuz herlade.ben gruba yeni katıldım.hem emzirip hem kilo nasıl vericem bilmiyorumCanim 1 ay i geçti 4 aylıkken tartmıştı doktor 6 kiloydu
hergun olmaz canım hatta bazı günler diyete rağmen artı gelirsin bunu hepimiz yaşadık toplam 14 kilo verdim artı olduğum da oldu sabit kaldığım da haftada 1 kilo verdiğim de...diyet sabır ve istikrar işi her gün aynı olmaz insan ama yılmadan devam etmelisinizDegisme olmamis bugun ya puff
Bizim 21 kasımda 6.9 idi dün 7.3 geldi ama farkli tartida. Alimi yavasladi ama Allahtan son iki haftada topladi. 4.ay aşısıyla huysuz ve iştahsız oldu.. cok zayif dogdugu icin suan iyi bizim icin. Saglikli olsunlarda. Ek gida da kasik mamasini cok sevmisti. Ama hazır vermek istemiyorum. O yuzden meyve pureleri veriyorum sonra onlardan irmikli mamalar yapcam inşallah. Dun dr da tarhana corbasi(acısız tuzsuz ) yayla corbasi, yogurt ve meyve pureleriyle devam dedi. Dun mesela seftali puresinde 7-8 cay kasigi, yayla corbasindan da yine 10 kasik falan yedi ama öğürerek falan yani çokta zorlamıyorumFatih gazi geçtiğinden beri iştahsız canim 3 aylıkken gitti iştah
kaptanlarımız her ilçe ve nefertitty onay verirse tabiki de gelebilirsinizKızlar ihtiyac var miiii :) gelebilir miyim
Yok canım emmiyorsizde emzriyorsunuz herlade.ben gruba yeni katıldım.hem emzirip hem kilo nasıl vericem bilmiyorum
Canim dislerdendir, acayip huylari degisiyor disler cikinca.. emmiyolar, agliyolar, gece SIK SIK kalkiyolar vsYok canım emmiyor
Fatihte prematüre doğdu 1930 kg canim az önce yine denedim acıkmıştı 1 çay kaşığı verdim direk ögurdu düşün artıkBizim 21 kasımda 6.9 idi dün 7.3 geldi ama farkli tartida. Alimi yavasladi ama Allahtan son iki haftada topladi. 4.ay aşısıyla huysuz ve iştahsız oldu.. cok zayif dogdugu icin suan iyi bizim icin. Saglikli olsunlarda. Ek gida da kasik mamasini cok sevmisti. Ama hazır vermek istemiyorum. O yuzden meyve pureleri veriyorum sonra onlardan irmikli mamalar yapcam inşallah. Dun dr da tarhana corbasi(acısız tuzsuz ) yayla corbasi, yogurt ve meyve pureleriyle devam dedi. Dun mesela seftali puresinde 7-8 cay kasigi, yayla corbasindan da yine 10 kasik falan yedi ama öğürerek falan yani çokta zorlamıyorum
Kuzum ben reflusunden şüpheleniyorum midesi bulanıyor sanırım iştahı kaçıyor doktoruyla görüştüm dis hiç söylemedi ki belirti de yok dis için bakalım pazartesi gidicez çok üzülüyorum yaCanim dislerdendir, acayip huylari degisiyor disler cikinca.. emmiyolar, agliyolar, gece SIK SIK kalkiyolar vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?