Dur deneyim canim ama benimkinde soyle bir sorun var gunduz yatio gece yatmiyo :)Canim papatya ile rezene çayı yapıp ver az o çok rahatlatıyor bebekleri güzel uyuyorlar
afiyet olsunSabah.8 buçuk kahvaltı süt.bir dilim peynir.bir dilim çavdar ekmeği.....öğle 1 elma.....akşam şimdi yiyeceğim. etli yemek bir tabak.cavdar ekmeği 2 dilim.yogurtlu salata..yoğurt....makarna yaptım bide ama yememeyi düşünüyorum belki bi kaşık falan tadarim.....
biraz yoğun bir menü olmuş özellikle akşamki makarnaKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 yk çökelek peyniri
3 çeri domates
1 dilim kızarmış beyaz ekmek
2 dilim süzme peynir
2 şekersiz çay
Öğle
Yarım tabak kapuska
4 yk menemen
4 yk yoğurt
1 dilim beyaz ekmek
Bol yeşillik
Akşam 17.00
1 kase yoğurt
1 tabak makarna
Bol yeşillik
Yatmadan önce adaçayı içeceğim.
1.5 litre su
200 ip atladım.
6 dklık basen egzersizi
5 dklık kol sıkılaştırma egzersizi
5 dklık karın egzersizi
20 saniye plank
50 squat
sana katılıyorum çünkü hayatımız boyunca böyle yaratamıyoruz malesef ve insaniz sonuçta canımız da çekiyor yani ölçülü olduktan ve dengelerimden sonra sıkıntı olmaz yeter ki çok sık olmasın kaçamakKızlar sizinle bir düşüncemi paylaşmak istiyorum.Ben daha önce de sağlıklı beslenerek altı yıl kadar önce 20 kg vermiştim. Her şeyden yemiştim kendimi hiçbir şeyden kısıtlamadım ama kararında öğlen bir şeyler kaçırdıysam akşamda engelledim akşam kaçırdıysam bir sonraki gün dengeleyerek azar azar da olsa 20 kg'ı verdim . Menülerin küçük bir kaçamağına çok tepki veriliyor belki de haklıdınız karşıdakinin İyiliği için yapılıyor ama hayat boyu bu şekilde mi besinicağız küçük bir kaçamak yapmadan ben o yüzden canımız börek mi çekti kocaman bir dilim değil ama küçücük bir parça yeme taraftarıyım tabii dengeleme olayına dikkat etmek naçizane fikrim bu
afiyet olsun güzelSabah 7:45 kahvaltı 1:30 dilim tb ekmeği Bir kibrit kutusu köy peyniri üç zeytin domates salatalık maydanoz bir yumurta bir bardak İhlamur
Öğlen 13:00
Altı yemek kaşıı etli patlıcan güveç bir dilim ekmek
ara 16:30 2 tane mandalina
Akşam yemeği bir kase yoğurt bir kase mercimek çorbası
Gün içinde 2 litre su iki kupa kuşburnu çayı bir kupa yeşil çay 50 dakika yürüyüş tempolu
afiyet olsun hoşgeldin bu aradaSabah 9.30
Tambugday ekmegine kasarli tost
İki mandalina
Öğle 14.00
Bes yemek kaşığı kuru fasülye
Sade türk kahvesi
Aksam da 19 gibi Melemen yicem kizlar :)
İlk gün olduğundan liste biraz uyduruk ama yarin daha dikkat edicem
et iyidir canım diyette proteinFazla etli oldu bu aralar ama geçen hafta hep sebze vardı menü de oyuzden etli yaptım. Yarın pazar var artık bol yeşillik alır öyle yaparım. Pek sevmiyorum aslında yeşillikli yemekleri.
Bu dedıgın ıdeal kıloya gelınce kılo almamak ıcın olur canım benceKızlar sizinle bir düşüncemi paylaşmak istiyorum.Ben daha önce de sağlıklı beslenerek altı yıl kadar önce 20 kg vermiştim. Her şeyden yemiştim kendimi hiçbir şeyden kısıtlamadım ama kararında öğlen bir şeyler kaçırdıysam akşamda engelledim akşam kaçırdıysam bir sonraki gün dengeleyerek azar azar da olsa 20 kg'ı verdim . Menülerin küçük bir kaçamağına çok tepki veriliyor belki de haklıdınız karşıdakinin İyiliği için yapılıyor ama hayat boyu bu şekilde mi besinicağız küçük bir kaçamak yapmadan ben o yüzden canımız börek mi çekti kocaman bir dilim değil ama küçücük bir parça yeme taraftarıyım tabii dengeleme olayına dikkat etmek naçizane fikrim bu
Canim sana caya geliyorum hemenKızlar sizinle bir düşüncemi paylaşmak istiyorum.Ben daha önce de sağlıklı beslenerek altı yıl kadar önce 20 kg vermiştim. Her şeyden yemiştim kendimi hiçbir şeyden kısıtlamadım ama kararında öğlen bir şeyler kaçırdıysam akşamda engelledim akşam kaçırdıysam bir sonraki gün dengeleyerek azar azar da olsa 20 kg'ı verdim . Menülerin küçük bir kaçamağına çok tepki veriliyor belki de haklıdınız karşıdakinin İyiliği için yapılıyor ama hayat boyu bu şekilde mi besinicağız küçük bir kaçamak yapmadan ben o yüzden canımız börek mi çekti kocaman bir dilim değil ama küçücük bir parça yeme taraftarıyım tabii dengeleme olayına dikkat etmek naçizane fikrim bu
Gündüz çok derin uyutmamaya çalış canım bir iki kez rahatsız et bir kaç güne düzelir gece uykuya dalarDur deneyim canim ama benimkinde soyle bir sorun var gunduz yatio gece yatmiyo :)
Sbah dedimki 8de kaldirim duzenli bi sekilde cunku gece uykusu diye toplamda 10saat uyuyo sonra gunduz diyede 5saat uyuyo onu kontrol ettim sabah 8e alarm kurdum ben kalkamadim iyimi :)))Gündüz çok derin uyutmamaya çalış canım bir iki kez rahatsız et bir kaç güne düzelir gece uykuya dalar
Sana katiliyorum canim istenilen kiloya gelinince zaten kacamakta yapabilirsin fazlasada yiyebilirsin cunku kontrol edebilirsinBu dedıgın ıdeal kıloya gelınce kılo almamak ıcın olur canım bence
Ama örnegın benım gıbı 30 kılo fazlası olan bırı ıcın kaçamak =zaman kaybı
Zaten o kadar çok zaman kaybettım ki bır mınık boregın 2 gün gerıye atması benı yorar
Uzun vadede zayıflama tabıkı kalıcı kılo verme demek
Ana unutmaki o uzun vadede sıkkınlık bıkkınlık olur ve fılm gerı sarar
Ben kımseye sert bır elestırı yapmadım henüz
12 takımın içindekı en elı masalı en kotu kadın muzeyyende benım oysa
Kızların yırumlarıda ınan kı makul ve tamamen bızım ıyılıgımız ıcın
Pzt tam tekmıl spor dahil sahalara dönüyorum hatunlar
Merhaba ilk sayfadaki formu doldurup katılabilirsin:) hoşgeldin
hoşbuldum sıcak karşılamanız için teşekkürler
Kullanıcı Adı : bitekim
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: tıbbı sekreter
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Tokat
Boyunuz :1.62
Kilonuz:81
Hedef kilonuz :59
Kilo alma hikayeniz :Doğum kilolarım evlat balım onunla alınan kilolar bile güzel :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Çünkü kilolu kötü zor rahat hareket edememek , alışveriş, eşimin yanında daha büyük durmam ..... uzar gider
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayır
mademberilceee kaptancığım spor takibi için bir istekte bulunmuş bende elimden geldiğince gönüllüyüm. haftalık olarak bir takvim oluşturacağım ve uyanlar her akşam veya ertesi gün beni alıntılayıp, bildirecek. İlk önce isteyenleri göreyim Excel dosyası hazırlayacağım. ve haftalık rapor olarak burada paylaşacağım. Sizce iyi midir olsun mu böyle bir uygulama
Kızlar sizinle bir düşüncemi paylaşmak istiyorum.Ben daha önce de sağlıklı beslenerek altı yıl kadar önce 20 kg vermiştim. Her şeyden yemiştim kendimi hiçbir şeyden kısıtlamadım ama kararında öğlen bir şeyler kaçırdıysam akşamda engelledim akşam kaçırdıysam bir sonraki gün dengeleyerek azar azar da olsa 20 kg'ı verdim . Menülerin küçük bir kaçamağına çok tepki veriliyor belki de haklıdınız karşıdakinin İyiliği için yapılıyor ama hayat boyu bu şekilde mi besinicağız küçük bir kaçamak yapmadan ben o yüzden canımız börek mi çekti kocaman bir dilim değil ama küçücük bir parça yeme taraftarıyım tabii dengeleme olayına dikkat etmek naçizane fikrim bu
Amin canim allah kimsenin kucagini bos birakmasin tup bebekle zor anne olmus biri olarak nasil bir acidir bilirim allah kimseye evlat acisi evlat yoklugu yasatmasinteşekkür ederim gerçekten de iyiki anne olmuşum rabbim isteyen herkese nasip etsin herkese yaşatsın o mucize duyguyu aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?