Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah
2 kk peynir
3 siyah zeytin
2 dilim kepek ekmek
1 domates
1 haşlanmış yumurta
1. Ara öğün
1 avuç mandalina
Öğle
4 yk bezelye susuz
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
2. Ara öğün
1 avuç leblebi +yeşil çay
Akşam
1 kepçe çorba
4 yk sebze yemeği
Salata
Son ara öğün
1 bardak ev yapımı kefir

Kizlar gece uyumayan bebislerin sebebi sizin hamileliginizdede gece yatmamamis olmaniz olabilirmi? .. ben hep uyudum oglumda hic gece uykusunu aksatmaz.. @Aglamaktankorkma 'ninda dedigi gibi sabah az uyutmaya bakin :)

Ayrica gec uyanmiyacaksiniz.. sabah 7:30- 8h en ideal uyanma zamani gecirirseniz gecede gec yaticak yada uyumayacaktir.. cocuklarin uyuma ritmi var bunu bozarsaniz tum dengeleri bozuluyor, aslinda cok hassas bir durum biraz zahmetli ve yipratici olabiliyor..

çok şükür ki olmuş sağlıklı huzur dolu yollarınız yıllarınız olsun inşallah güzel annesi

İlk başladığımda beni acaip ishal yapti :0 etki oldumu kilo verebildinmi peki
Kendimde diyet yapmistim tabi. 2 ayda 6 kg vermiştim. Aslinda şuan da da tahlil yaptirip insulin direncime bakilmasi lazim. Gecen mayısta gebelikte biraz yuksek cikmisti. Hatta tsh falanda yukselmisti bi donem. Ama bebişten kendime firsat gelmiyo pek

Akşam yemek yapmadim ama yoğurt ve special k yiyecem sanirm

hoşgeldiniz..güzel bir menü afiyet olsun
sana katılıyorum ben hamileyken çalışmıyordum o zaman daha atanmamıştım eşim de gece çalışıyordu ben de gece 2ye 3e kadar oturmaya alışmıştım malesef çocuk doğunca öyle oldu sabaha kadar oturuyorduk malesef

baktır bence hele diyet yaparken çok önemli ben baktırdım çok yüksek çıkmadı ondan şimdilik kullanmayalım dedik

MENUUU:
12.30kahvalti(bugun karman corman oldum ):
Peynir
Domates
Salatalik
1yumurta
17.30ara:1portakal
4yemek kasigi nar
21.30aksam:haslama siyah et
Bulgur pilavi
Salata
Ayran
3lt su
Spor yok
Bitki cayi yok
Sacma bi menu ve sacma bi gun var :)
Yarinda itibaren devam durmak yok

afiyet olsun..diyetteysen uyku gerçekten çok etkiliyor

Afiyet olsun güzel
Canım yanlış anlama bu süreç uzun bir süreç ben kendi deneyimden bahsettim çok katı olup almamız gereken kalori den daha az alıp kısa zamanda çok kilo vermek bana göre doğru değil bu benim şahsi fikrim tabii her bünye farklı .Bazi kişiler bir lokma cısstan sonra kendini kontrol edemeyebilir bazı kişiler içinde nefsini körler yemez . Tabii ki abartmadan her gün her gün olacak bir şeyden bahsetmiştim arada bir abartmadan diğer öğünde az yiyerek veya spor yaparak telafi edilebilir olmalı
Canim sana caya geliyorum hemen
Bugün olmaz yarın tartı var sabaha gel:)

teşekkür ederim gerçekten de iyiki anne olmuşum rabbim isteyen herkese nasip etsin herkese yaşatsın o mucize duyguyu aminnnn
Âmin Rabbim herkese hayırlı evlat versin bizi de güzel anneler eylesin
ben size katılıyorum çok abartmadan dikkat ederek yenilmeli
Kesinlikle İpin ucunukaçırmamak lazım
Afiyet olsun güzel menü
Akşam yemek yapmadim ama yoğurt ve special k yiyecem sanirm
Yemek olmadığı zaman kurtarıcı oluyor bu tarz şeyler

bende menümü yazayım
sabah
1 kendi yaptığım poğça
1 haşlanmış yumurta
bol yeşillik
ara 1 mandalina
öğle
4 kaşık patates salatası
yarım dilim muhallebi
ara
1 elma
akşam
brokoli salatası
yarım kase çorba
ara
1 elma
1 mandalina

3litre su yatmadan 30 dk leslie yapıcam

Hayırlı akşamlar kızlar
Sabah
Bir dilim ekmek
Peynirli bir tane yumurtadan bir kasik tag da omlet
Kuşburnu çatı
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Bir portakal
Öğle
Bir dilim ekmek
Ispanak kavurma 5 kasik
Yoğurt bir kase
Ara
Çok ince bir dilim kek
Çay şekersiz
Akşam
Belen tava 6 yemek kaşığı az yağlı
4 yemek kaşığı bulgur pilavi
Ayran

şifa olsun canım.. sağsalim nefes iyileşsin de sen de gel yanımıza..

bu spora suyu az buldum. sen bunları evde mi yapıyorsun? salonda mı? ben ara ara giriyorum o nedenle bu konuyu atlamış olabilirim.
yaklaşık 30dk sürmüş olmalı..

miktar herşeyden önemli bana göre.. yoksa uzun süreli diyetlerde insan sıkılıyor.. ben bir yılda 18 kilo verdim. insanlar 3 ayda veriyor onu.. ama ben çok yavaş verdim.. çünkü 5. aydan sonra sıkılmaya başladım.. şuan da onun derdi içindeyim.. motivasyonum azaldı...

tadelle kalp ben :) akşam kuru incir yeme, şekeri akşam yeme yani.. yoksa herşey güzel..

ne güzzel.. helal olsun..

dön hadi.. bekliyoruz..

Bydelikiz canım ben de spor konusunda varım..

yeni yıla kadar hafta içi hergün programım;

her sabah 30dk kardiyo hareketleri
haftada 1 öğlen kardiyo
haftada 1 akşam hocayla çalışma
hafta sonu 2 gün 1 saat çalışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…