Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

madem berilceee kaptancığım spor takibi için bir istekte bulunmuş bende elimden geldiğince gönüllüyüm. haftalık olarak bir takvim oluşturacağım ve uyanlar her akşam veya ertesi gün beni alıntılayıp, bildirecek. İlk önce isteyenleri göreyim Excel dosyası hazırlayacağım. ve haftalık rapor olarak burada paylaşacağım. Sizce iyi midir olsun mu böyle bir uygulama

Yarına kadar katılmak isteyenler beni alıntılasın yada etiketlesin pazar günü spor takvimini paylaşırım .

Kizlaarrr gozumu acamiyorum mahvoldum ya gece 4nedir ya puff suan uyuyo benim sipa bu arada kilomda eksilme tabiki var :) ama bugun uykusuzluktan modum cok dusuk insallah delmem diyeti bugun kimseye cevap vremezsem kusura bakmayin

Ben istiyorum ama şöyle bir durum var pazartesiden sonra ancak katılabilirim. Yarın akşam kardeşimi uğurluyoruz. Bu gün de spor işi muamma benim için yarın da yapamam çok misafir gelecek anlayacağınız hem ruhen hem bedenen yoğunum

Kizlaarrr gozumu acamiyorum mahvoldum ya gece 4nedir ya puff suan uyuyo benim sipa bu arada kilomda eksilme tabiki var :) ama bugun uykusuzluktan modum cok dusuk insallah delmem diyeti bugun kimseye cevap vremezsem kusura bakmayin
kardeşimde dün sabahlamış çocuklar yüzünden valla Allah kolaylık versin. delme delme karnını doyur sağlıklı şeylerle :)

olsun önemli olan program dahilinde bir şeyler yapmak

kardeşimde dün sabahlamış çocuklar yüzünden valla Allah kolaylık versin. delme delme karnını doyur sağlıklı şeylerle :)
Ayy sorma bide oyle olunca ikide bir uyaniyo uyku haram oldu bana :) ama olsun kizimin cani sagolsun suan deli gibi aciktim :) ama canim bisi istemiyo kahvalti hazirlayimde mecburen yemem gerek kizima sut olsun diye

Saol canim

Canım ben de istiyorum :) pazartesi benim doğum günüm ^^ belki o zaman katılamam ama olsun. Listeye katılıp düzenli spor yapmak istiyorum. Her yerim sarkık

Öğleni Harika atlattım. Ramiz köfteye gittik. Ben köfte istedim ama pide koymayin dedim. Salata bardan bol yeşillik aldım. Biraz önce kaymaklı ekmek kadayıfı yediler ama ben onlarla oturmayıp etrafı gezdim. Şimdide dönüştmeyiz yanı yanımdaki ara öğün hariç yolda yeme olayı bitti. Aksamda evde sağlıklı bir akşam yemeği oh beeeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…