Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar ara ogunumu kacirdim neyse artik bir sonraki ara ogunde insallah :))) sizler ne alemdesiniz.. ben goyus kasi calisiciim :))

ama ama kuyruk yagi var onlarin icindeee

Benimde gobek adim Büşra :) valla supersin nasil verdin o alti kiloyu neler yaptin anlatirmisin biraz ? Bir de ne kadar sürede gitti 6 kg.

Canim bu arada spor takviminden bahsetmissin spor yapilacaksa bende varimm ! :)

Benimde gobek adim Büşra :) valla supersin nasil verdin o alti kiloyu neler yaptin anlatirmisin biraz ? Bir de ne kadar sürede gitti 6 kg.

Canim bu arada spor takviminden bahsetmissin spor yapilacaksa bende varimm ! :)
pazartesi ve perşembeleri oruç tutuyorum zaten o iki günü normal atlatıyorum. kalan 3 günü iki öğün besleniyorum. spor olarak ilk aylar zumba, fitnes vs şeyler yaptım. hafta sonu kahvaltımı abartıya kaçmadan sağlam bir şekilde yapıp akşamı hafif tutuyorum. Detoks suları ile de bunu destekledim. Çok diyet psikolojisine girmedim. Çok yediysem bir gün 2 gün dikkat ettim :)

Ben bahsettigin ilaci gebelik tedavi surecinde kullandim. Pco var bende de. Kilo verdim. Ama şöyle bişey acayip sık wcye çıkarttırdı. Metobolizmamı hızlandırdı sadece..
Canım evde de egzersiz yapabilirsin. Ben evde yapıyorum sporumu.

Abla ya ( göbek derdi benim de var. Squatla göbek gider mi ki? Ben de yapayım
Evdeki egzersiz disariya benzemiyo malesef..

Bende bir Büşra. Oruç meselesini bende düşünüyorum aslında. Hem çok borcum var birer ikişer azaltırım diyorum. Eylülden beri 4-5 kg verdim tıkandım. Ama görünürde hiç fark yok gibi

Bende bir Büşra. Oruç meselesini bende düşünüyorum aslında. Hem çok borcum var birer ikişer azaltırım diyorum. Eylülden beri 4-5 kg verdim tıkandım. Ama görünürde hiç fark yok gibi
o fark hemen olmaz ki ve sporla desteklemelisin ki en azından verdiğin kilo görünsün. her 5 kilo 1 beden öyle düşün sıkılaşmaya ihtiyacın vardır muhtemelen. Seni de listeye ekledim :)

Kızlar selammmmm
Biz bugun daha ıyıyız hala makınaya bağlı solunum alıyoz ama arada kucagıma alıyom beslıyom öperek beslenıyom
Sporda bende varım fıstıgım Bydelikiz
Dün sıfır hataydı menüm
Bugun sadece yayla çorbası ıctım pirinçlı bol acılı
Cok üşümüştüm
Ama aksam hafif tutarım yıne
Dr yarın makıneden çıkar ölçüm yaparız ct çıkarsınız dedi
Şimdi yuvadan elıfı aldım ablalara bıraktım bırazdan hastaneye gıderım
Gece gece ve gelırsem gırerım yıne
Öpüldünüz

o fark hemen olmaz ki ve sporla desteklemelisin ki en azından verdiğin kilo görünsün. her 5 kilo 1 beden öyle düşün sıkılaşmaya ihtiyacın vardır muhtemelen. Seni de listeye ekledim :)
Ah canim diyorum ya spor yapamiyorum kizim kucuk birakcak kimse yok. Simdilik planim hafta sonları annemlere gidince 1er 2ser saat yuruyus. Yakinimda salon var ama erkeklereymiş

Cok gecmis olsun kendinede dikkat et havalar soguk usume insallah

Allah yardımcın olsun abla kolay gelsin sana :) listeye ekledim seni de.

Ah canim diyorum ya spor yapamiyorum kizim kucuk birakcak kimse yok. Simdilik planim hafta sonları annemlere gidince 1er 2ser saat yuruyus. Yakinimda salon var ama erkeklereymiş
bu yayımlayacağım programı dene bakalım bir süre mutlaka etkisi olur. Zaten ilk başlarda tam olarak yapılmaz zamanla olur :)

Hoş geldin canim

Hosbulduum :)

Detoks sularinda neler yaptin mesela? Ben evde leslie falan yapiyorum

Ben bahsettigin ilaci gebelik tedavi surecinde kullandim. Pco var bende de. Kilo verdim. Ama şöyle bişey acayip sık wcye çıkarttırdı. Metobolizmamı hızlandırdı sadece..

Evdeki egzersiz disariya benzemiyo malesef..

Bendede pko ve insülin direnci var malesef. Bende glifor kullaniyorum ama asiri mide bulantısı yapiyor.

Afyona mı gittiniz :)

Amın canım
Bu hastane işlerı bızım rutınımız doğduğundan beri
Yıne çıkıp bıcırdıtacaz virüs kapmıs yıne
Allahtan buna şükür bakterı değil
Çok geçmiş olsun canım

Kuzum her akşam menüm e yazıyorum ya pul biberli yoğurt diye
1 kase yoğurt 1 buçuk çay k. Pul biber 3 damla limon :)
Bu akşam ben de deneyeyim teşekkürler
Ay beni birde ofiste gör sen :))) iki gram verdim havamdan geçilmiyor
Kilo vermek kolay değil veriyorsan Övünmeyi hak ediyorsun canım
Evet akşam kötü bitmiş maalesef Önemli olan aynı hataları yapmamak
Bugünkü menüm gözümü doyurdu
Hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın
Akşam yemeği yok mu
Hoşgeldin canım
Yarına kadar katılmak isteyenler beni alıntılasın yada etiketlesin pazar günü spor takvimini paylaşırım .
Yürüyüşü spordan sayarsınız ben de varım

Ayy sorma bide oyle olunca ikide bir uyaniyo uyku haram oldu bana :) ama olsun kizimin cani sagolsun suan deli gibi aciktim :) ama canim bisi istemiyo kahvalti hazirlayimde mecburen yemem gerek kizima sut olsun diye
Canım mecburen yemelisin kuzun daha Çok küçük senin sütüne ihtiyacı var
Güzel bir öğlen yemeği olmuş afiyet olsun tok tutar akşamda fazla yeme ihtiyacı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…