ama ama kuyruk yagi var onlarin icindeeeÖğleni Harika atlattım. Ramiz köfteye gittik. Ben köfte istedim ama pide koymayin dedim. Salata bardan bol yeşillik aldım. Biraz önce kaymaklı ekmek kadayıfı yediler ama ben onlarla oturmayıp etrafı gezdim. Şimdide dönüştmeyiz yanı yanımdaki ara öğün hariç yolda yeme olayı bitti. Aksamda evde sağlıklı bir akşam yemeği oh beeeee...
vazgeçme vazgeçme. İnşallah vereceksin. Hem Hoşgeldin. Ben büşra. Aynı yaştayız seninle tatlı şey :)) Bende çocuk için kilo vermeye çalışıyorum. Daha önce kürtaj oldum rahimin kendisine gelmesini bekliyorum o süre zarfında toplamda 6 kg verdim. 3 kg ye yakını bura sayesinde gitti :)
Hoş geldin canimBenimde gobek adim Büşra :) valla supersin nasil verdin o alti kiloyu neler yaptin anlatirmisin biraz ? Bir de ne kadar sürede gitti 6 kg.
Canim bu arada spor takviminden bahsetmissin spor yapilacaksa bende varimm ! :)
pazartesi ve perşembeleri oruç tutuyorum zaten o iki günü normal atlatıyorum. kalan 3 günü iki öğün besleniyorum. spor olarak ilk aylar zumba, fitnes vs şeyler yaptım. hafta sonu kahvaltımı abartıya kaçmadan sağlam bir şekilde yapıp akşamı hafif tutuyorum. Detoks suları ile de bunu destekledim. Çok diyet psikolojisine girmedim. Çok yediysem bir gün 2 gün dikkat ettim :)Benimde gobek adim Büşra :) valla supersin nasil verdin o alti kiloyu neler yaptin anlatirmisin biraz ? Bir de ne kadar sürede gitti 6 kg.
Canim bu arada spor takviminden bahsetmissin spor yapilacaksa bende varimm ! :)
bide kızlar ilaç adı yazabiliyomuyuz bilmiyom ama ben pko hastası olduğım için dr bana şeker hapları varya ondan vermişdi diğer diyet yaparken onu kullanmışdım şimdi diyetisyene sordum insülin direncin çok yüksek değil dedi bence kullanma dedi ama onunla daha hızlı kilo verebilirsin böbrekleri çok yoruyo dedi kadın doğumla konuş gerçwkden gerkliyse al dedi ne yapayım sizce
Evdeki egzersiz disariya benzemiyo malesef..Canım evde de egzersiz yapabilirsin. Ben evde yapıyorum sporumu.
Abla ya( göbek derdi benim de var. Squatla göbek gider mi ki? Ben de yapayım
pazartesi ve perşembeleri oruç tutuyorum zaten o iki günü normal atlatıyorum. kalan 3 günü iki öğün besleniyorum. spor olarak ilk aylar zumba, fitnes vs şeyler yaptım. hafta sonu kahvaltımı abartıya kaçmadan sağlam bir şekilde yapıp akşamı hafif tutuyorum. Detoks suları ile de bunu destekledim. Çok diyet psikolojisine girmedim. Çok yediysem bir gün 2 gün dikkat ettim :)
o fark hemen olmaz ki ve sporla desteklemelisin ki en azından verdiğin kilo görünsün. her 5 kilo 1 beden öyle düşün sıkılaşmaya ihtiyacın vardır muhtemelen. Seni de listeye ekledim :)Bende bir Büşra. Oruç meselesini bende düşünüyorum aslında. Hem çok borcum var birer ikişer azaltırım diyorum. Eylülden beri 4-5 kg verdim tıkandım. Ama görünürde hiç fark yok gibi
Ah canim diyorum ya spor yapamiyorumo fark hemen olmaz ki ve sporla desteklemelisin ki en azından verdiğin kilo görünsün. her 5 kilo 1 beden öyle düşün sıkılaşmaya ihtiyacın vardır muhtemelen. Seni de listeye ekledim :)
Cok gecmis olsun kendinede dikkat et havalar soguk usume insallahKızlar selammmmm
Biz bugun daha ıyıyız hala makınaya bağlı solunum alıyoz ama arada kucagıma alıyom beslıyom öperek beslenıyom
Sporda bende varım fıstıgımBydelikiz
Dün sıfır hataydı menüm
Bugun sadece yayla çorbası ıctım pirinçlı bol acılı
Cok üşümüştüm
Ama aksam hafif tutarım yıne
Dr yarın makıneden çıkar ölçüm yaparız ct çıkarsınız dedi
Şimdi yuvadan elıfı aldım ablalara bıraktım bırazdan hastaneye gıderım
Gece gece ve gelırsem gırerım yıne
Öpüldünüz
Allah yardımcın olsun abla kolay gelsin sana :) listeye ekledim seni de.Kızlar selammmmm
Biz bugun daha ıyıyız hala makınaya bağlı solunum alıyoz ama arada kucagıma alıyom beslıyom öperek beslenıyom
Sporda bende varım fıstıgımBydelikiz
Dün sıfır hataydı menüm
Bugun sadece yayla çorbası ıctım pirinçlı bol acılı
Cok üşümüştüm
Ama aksam hafif tutarım yıne
Dr yarın makıneden çıkar ölçüm yaparız ct çıkarsınız dedi
Şimdi yuvadan elıfı aldım ablalara bıraktım bırazdan hastaneye gıderım
Gece gece ve gelırsem gırerım yıne
Öpüldünüz
bu yayımlayacağım programı dene bakalım bir süre mutlaka etkisi olur. Zaten ilk başlarda tam olarak yapılmaz zamanla olur :)Ah canim diyorum ya spor yapamiyorumkizim kucuk birakcak kimse yok. Simdilik planim hafta sonları annemlere gidince 1er 2ser saat yuruyus. Yakinimda salon var ama erkeklereymiş
Allah yardımcın olsun abla kolay gelsin sana :) listeye ekledim seni de.
bu yayımlayacağım programı dene bakalım bir süre mutlaka etkisi olur. Zaten ilk başlarda tam olarak yapılmaz zamanla olur :)
Hoş geldin canim
pazartesi ve perşembeleri oruç tutuyorum zaten o iki günü normal atlatıyorum. kalan 3 günü iki öğün besleniyorum. spor olarak ilk aylar zumba, fitnes vs şeyler yaptım. hafta sonu kahvaltımı abartıya kaçmadan sağlam bir şekilde yapıp akşamı hafif tutuyorum. Detoks suları ile de bunu destekledim. Çok diyet psikolojisine girmedim. Çok yediysem bir gün 2 gün dikkat ettim :)
Ben bahsettigin ilaci gebelik tedavi surecinde kullandim. Pco var bende de. Kilo verdim. Ama şöyle bişey acayip sık wcye çıkarttırdı. Metobolizmamı hızlandırdı sadece..
Evdeki egzersiz disariya benzemiyo malesef..
Evet yan etkisi çok fazla. Şuan kullanmiyorum geçen sene kullanmistim 2 ay kadarBendede pko ve insülin direnci var malesef. Bende glifor kullaniyorum ama asiri mide bulantısı yapiyor.
Evet yan etkisi çok fazla. Şuan kullanmiyorum geçen sene kullanmistim 2 ay kadar
Öğleni Harika atlattım. Ramiz köfteye gittik. Ben köfte istedim ama pide koymayin dedim. Salata bardan bol yeşillik aldım. Biraz önce kaymaklı ekmek kadayıfı yediler ama ben onlarla oturmayıp etrafı gezdim. Şimdide dönüştmeyiz yanı yanımdaki ara öğün hariç yolda yeme olayı bitti. Aksamda evde sağlıklı bir akşam yemeği oh beeeee...
Çok geçmiş olsun canımAmın canım
Bu hastane işlerı bızım rutınımız doğduğundan beri
Yıne çıkıp bıcırdıtacaz virüs kapmıs yıne
Allahtan buna şükür bakterı değil
Bu akşam ben de deneyeyim teşekkürlerKuzum her akşam menüm e yazıyorum ya pul biberli yoğurt diye
1 kase yoğurt 1 buçuk çay k. Pul biber 3 damla limon :)
Kilo vermek kolay değil veriyorsan Övünmeyi hak ediyorsun canımAy beni birde ofiste gör sen :))) iki gram verdim havamdan geçilmiyor
Evet akşam kötü bitmiş maalesef Önemli olan aynı hataları yapmamakKızlar benim bugünkü menum...sabah.8 buçuk bir dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 1 tam buğday ekmeği 1 bardak çay.....arada siyah çay yanında 1 sade gofret 3 adem susmalı krater. Çayı aç karına içemiyorum...öğle bişey yemedim akşam saat 5 te 1 tabak köfteli patates yemeği. 2 dilim tam buğday ekmeği.lahana turşu.....akşam saat 8 de misafirlikteydim malesef birer dilim pasta börek ve salata yedim son pişmanlık fayda vermez dayanamadım epeydir yemiyordum pasta..bana kızacaksiniz biliyorum kızın hakettim iyi geceler...
Bugünkü menüm gözümü doyurduGünaydın kızlar,
Sabah uyanır uyanmaz limonlu su içtim
Kahvaltı yoğurt+müsli
Sade kahve
Ara öğün armut + yeşilçay
Öğle hindi füme sandviç arasına kıvırcık ve salatalık turşu + küçük kase yoğurt kürü
Sade kahve
Ara öğün elma 6 adet fındık + Yeşilçay
Akşam
Hindi göğüs eti ızgara, bol limonlu sirkeli mevsim salatası tam buğday makarna 5 kaşık
Spor 20 dak squat egzersizleri
Su 2,5 litre
Hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsınKullanıcı Adı : Mayissinegi
İsim (İsteğe Bağlı ): Merve
Mesleginiz: Muhasebe
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 57
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Eşimle evlendikten sonra onun aşırı yemesiyle birlikte benim eşlik etmemgec saatlerde abur cubur yemek. Ve polikistik over..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı ve güzel görünmek için. Hemde doktorum kilo vermem gerektigini söylüyor. Cocuk tedavisine basliyoruz
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasınakatıldınız mı? Hayir
Akşam yemeği yok muMerhba kizlar iş yoğunluğu nedeniyle pek giremiyorum bugünku menüm
Kalkınca limonlu su
Saat 9 da kahvaltı
2 yumurta
5 zeytin
Yesillik
1 salatalık
1 dilim kepek ekmeği
1 parça kaşar
Çay
Saat 12 türk kahvesi
Kuru kayisi 1 ceviz
Saat 15
Mercimek corba
1 kać galeta
Saat 18 de
1 elma
12 tane findık
Saat 20
Aksam yemegi ama yemek yapamadım
En az 2 lt su 30 dk yürüyüş
Hoşgeldin canımMerhaba ilk sayfadaki formu doldurup katılabilirsin:) hoşgeldin
hoşbuldum sıcak karşılamanız için teşekkürler
Kullanıcı Adı : bitekim
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: tıbbı sekreter
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Tokat
Boyunuz :1.62
Kilonuz:81
Hedef kilonuz :59
Kilo alma hikayeniz :Doğum kilolarım evlat balım onunla alınan kilolar bile güzel :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Çünkü kilolu kötü zor rahat hareket edememek , alışveriş, eşimin yanında daha büyük durmam ..... uzar gider
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayır
Yürüyüşü spordan sayarsınız ben de varımYarına kadar katılmak isteyenler beni alıntılasın yada etiketlesin pazar günü spor takvimini paylaşırım .
Canım mecburen yemelisin kuzun daha Çok küçük senin sütüne ihtiyacı varAyy sorma bide oyle olunca ikide bir uyaniyo uyku haram oldu bana :) ama olsun kizimin cani sagolsun suan deli gibi aciktim :) ama canim bisi istemiyo kahvalti hazirlayimde mecburen yemem gerek kizima sut olsun diye
Güzel bir öğlen yemeği olmuş afiyet olsun tok tutar akşamda fazla yeme ihtiyacı olmazÖğleni Harika atlattım. Ramiz köfteye gittik. Ben köfte istedim ama pide koymayin dedim. Salata bardan bol yeşillik aldım. Biraz önce kaymaklı ekmek kadayıfı yediler ama ben onlarla oturmayıp etrafı gezdim. Şimdide dönüştmeyiz yanı yanımdaki ara öğün hariç yolda yeme olayı bitti. Aksamda evde sağlıklı bir akşam yemeği oh beeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?