Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Internetten indir kuzum resim boyut küçültme benimde hata veriyordu boyut kucultunce atabiliyorsun resim

İslerde yogundu aklima bile gelmedi valla yemek. Bi aksam ustu pilav krizi disinda

Iyi geceler canlar bir kaç gecedir acaip düzenim bozuldu ama spor yapamazsam da elinden geldiğince dikkat etmeye çalıştım. Ama yarın sporum ile geri döneceğim

Menüm

Sabah kalkar kalmaz limonlu su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç
Ara yarım mandalina
Akşam
Ton balıklı salata
1 kase tarhana çorbası
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Yeşil çay

1 litre su
Spor yok

Canim ben çikolata bağımlısı gibi birseyim inan yemek aramam asla aklıma gelmez ama çikolata olsun yeter bana öyleyim normalde diyete başlamadan çikolatayı azalttım hatta yemedim diyete tam başladıktan sonra 15 günü geçti ki eşim bile şaşırıyor yemiyosun dio birden tamamen kesemem inan ama bu bile mucize benim için

Selam kızlar
Eve geldık
Pesıne alış verıse çıktım yemek yap derken geçmiş olsuna arkadaşlar geldı
Sabah
10gr çiğ çekırdek içi
35 gr badem çiğ
45 gr gün kurusu

Öğlen 50 gr ekmek
80 gr mozzeralla peynır
150 gr domates az yesıllık le sandwıch

Aksam
Ikı kepçe sehrıyelı tavuk suyuna çorba
Bol salata yağ vardı
Bır börek dilimi kadar lazanya

Asıl çılgınlık şimdi başlıyor
Kankım kızlara kanarya almış ıkı tane
O geldı ev bayrama dondu
Gelırken kestanelı pasta gwtırmiş asıgımdır o kh bombasına
3 çatal pasta
8 zeytın ve yarım sandwıch ekmegı arası peynır
Ne alaka hala anlamadım
Ev sıkımı meyve suyu 1/2 bardak kadar

2 lt su

Daha kötüsü kankımde benım gıbı eşinden ayrı ve 500 km uzaktan geldı bır hafta bızde

Kızlar daha sonra eve gelip mercimek köfte ve arpa şehriyesi çarbası (ben bulgur ile yaptım ve bir kaşık zeytinyağı kullandım) :)
100 kere ip atladım :)

Akşam dışarıdaydık eve gelince biraz midem kazındı gibi üç tane mercimek köftesi yedim ama eşim baklava aldı Antep fıstıklı sarmadan üç adet hüplettim çok pişmanım ama amaa 40 dak spor yaptım 100 adet kikbox hareketleri ve 100 kere ip atlama.. içim biraz daha rahat :) limonlu suyumu içiyorum şuan :))

Çok su içtim belki 3 litre zaten spordan sonra üç kola bardağı su ve şuanda limonlu su bir saatte içtiğim su bu gerisini siz düşünün, bu sefer popoma kadar terletti egzersiz ama çok sevdim yarında yapıcam hafta içide yogaya ağırlık vericem

Telefondan yazdığım için bu şekilde oluyor alta geçmeyi bulamadım. Zaten sabah öğle akşam olarak yazıyorum listeyi ama dediğim gibi Aralık vermeyi tam çözemedim oyuzden böyle makale gibi oluyor belki de ama okuyunca anlaşılır diye düşünmüstüm.düzeltmeye çalışırım ama çok incitici ve emir verici bir msj olmuş canım üzüldüm okuyunca.menu me gelince neden böyle olduğunu da ayrıca açıklamıştım halbuki.ziyanı yok eleştirilere açık olmasam zaten ne buraya yazardım ne de menümu. Eleştiri güzel bişey ama kırıcı olmazsa memnun olurum bidahakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…