- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
misafirim vardi bugun hic girip yazamadim kimse beni merak etmemisdiyetide deldim ptesiden itibaren yeniden baslicam hepinize kolay gelsin
Cunku esim hamsi almis ve yarin yagda kizarmis yenilcekYarın niye baslamiyorsun canım pazartesiye kadar erteleme
Kendine fırında yapabilirsin sogan domates sebzelerle falan tadı da güzel oluyor hem saglikliCunku esim hamsi almis ve yarin yagda kizarmis yenilceken uyisi ptesi baslamak
Internetten indir kuzum resim boyut küçültme benimde hata veriyordu boyut kucultunce atabiliyorsun resimTeşekkür ederim canım biraz problemliyim yolda ben midem boş olmak zorunda. Sadece yarım mandalina yedim. Geldikten sonra bir şeyler yedim
Yolda bir sey yiyemiyorum zaten canım yarım mandalina yedim gelince de bir kase tarhana çorbası ve ton balıklı salata yedim bu günü kurtardım gibi
Afiyet olsun canım
Ya ben resim çekip atamıyorum hata veriyor
saat konusu güzel olmuş bence.
benim gibi aranızda salona gidip spor yapanlar nasıl yapacak acaba? gerçi tablodakilerin genelini yapıyorum ben, gerçi 2 haftadır ara verdim resmen.. ne güzel sporlarım vardı benim
genel kardiyo gibi ifade mi koysak.. ya da ellemeyelim, ben sporlarımı yazarm ona göre karar veririz.
ay geçmiş olsun iyi misiniz şimdi?
yaşasınnn :) peki sonuncuların cezası ne olacak acabaa?
olsun yine de hareketli olman süper.. çok özeniyorum sizlere..
ben de beybi görmeye gittim.. gezmeler bitirdi beni..
şekeri yemeyip kendini korusaydın muhtemelen bir daha böyle krize girmeyecektin, ama şimdi tatlı krizlerinle yine baş etmek zorunda kalacaksın.
canım çok özledim.. umarım sağlığınz yerindedir..
aman allahım çok fena.. geçmiş olsun..
ayy benden de iyi geceler..
sana da çok geçmiş olsun.. iyi cevaplar alırsın inşallah.
anaaaammm ben de öyle doya doya pilav yemeyeli ne kadar zaman oldu..
bu ne yavrum ya.. şaka gibi bu menü.. bunu bir günlük yap ama hergün yaparsan kendine zarar verirsin bence..
söylediklerine katılıyorum. çok doğru.. bilgiler için ekstra teşekkür ederim..
Yalnız menün hiç sağlıklı degil öncelikle çok az. Protein az karbonhidrat fazla. Ekmek yememişsin ama karbonhidrat almışsın sadece.
Internetten indir kuzum resim boyut küçültme benimde hata veriyordu boyut kucultunce atabiliyorsun resim
Tamam kuzumCanım zahmet olmazsa kullandığın programı ozelden yazabilir misin?
Canim ben çikolata bağımlısı gibi birseyim inan yemek aramam asla aklıma gelmez ama çikolata olsun yeter bana öyleyim normalde diyete başlamadan çikolatayı azalttım hatta yemedim diyete tam başladıktan sonra 15 günü geçti ki eşim bile şaşırıyor yemiyosun dio birden tamamen kesemem inan ama bu bile mucize benim içinCanım ya halleyi neden yedin?
Kuru kayısı yeseydin
İncir yeseydin
Hurma yeseydin
Diyetin icin degil sağlığın icin söylüyorum. Arkasını bak oku içindekileri inan vazgeçersin.
Diyet yapmak size sağlıklı alışkanlıklar kazandırsın. Ben yeme krizine girdiğimde bile sağlıklı seyler yiyorum. Tamam coooook yiyorum coook ama yine de sağlıklı..
Tekrardan geçmiş olsun abla o mutfağın kapısını kipiyle ve anahtarı kızlardan birine verBugun 10. Gündü ve en rahatsız olduğum menü
Ağzıma tatlı degdıya duramıyorum ınsallah gece kedı modunda mutfağa dalmam
Ay abla bugün benimde 15 günü geçmişti 1 halley yedim ablama dedim al şu geri kalanı sakla yoksa tutamam kendimi diyeBugun 10. Gündü ve en rahatsız olduğum menü
Ağzıma tatlı degdıya duramıyorum ınsallah gece kedı modunda mutfağa dalmam
Selam tontişler :)
Bugün Sabah limonlu su içerek başladım güne
100 kere ip atlama 100 kere kikbox hareketleri
Sonra ikea’da kahvaltı
Peynir tabağı
Yumurta
Tam tahıllı yarım baget ekmek
Ve hala açım çünkü kuafördeyim
Telefondan yazdığım için bu şekilde oluyor alta geçmeyi bulamadım. Zaten sabah öğle akşam olarak yazıyorum listeyi ama dediğim gibi Aralık vermeyi tam çözemedim oyuzden böyle makale gibi oluyor belki de ama okuyunca anlaşılır diye düşünmüstüm.düzeltmeye çalışırım ama çok incitici ve emir verici bir msj olmuş canım üzüldüm okuyunca.menu me gelince neden böyle olduğunu da ayrıca açıklamıştım halbuki.ziyanı yok eleştirilere açık olmasam zaten ne buraya yazardım ne de menümu. Eleştiri güzel bişey ama kırıcı olmazsa memnun olurum bidahakinebu liste yazma biçimini biraz düzenlemen lazım. böyle paragraf gibi okumak zor oluyor.
miktarları göremiyorum. miktarları belirt, sabah/öğlen/ akşam ayrı ayrı yazmalısın.
suyu göremiyorum.
zaten bu menüyle yarın artı çıkarsınız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?