- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
Misafirede yapma en temizi. Ben sağlıklı besleniyorum diyip, az kalorili seyler yap. Bir de sakın ben diyetteyim yemiyorum deme. Ya bu Kadınlar yok mu aslin dusmanimiz kendi cinsimiz. Birine diyetteyim desen daha çok yemen icin uğraşır.
Hahah deli :)Iyi gaza geldim yemicez yemekte yemicez bundan sonra
Gobegim iyice kuculdu ve yagli olan bolge gevsedi daha sinirim bozuldu acikcasi, sert bir karin bolgem olsun istiyorum, goyuslerimdeki emzirme sarkmalari gitsin istiyorum..Bu spora baklava olmassa sasarim zaten :) masallah diyorumm
Kiyamam ben 3gundur benimkini sabah 8-9da uyandirdim sonunda dun gece hedefime ulastim 9da yatti hala uyuyo 45dakika sonra yine kaldirixam :)Biz hala oturuyoruz aslında yatmıştık ama oğlum uyandı ortamıza aldık kalkmak istedi kaldırdık oyuncaklarıyla oynadı şimdi tekrar salliyorum:)
Gobegim iyice kuculdu ve yagli olan bolge gevsedi daha sinirim bozuldu acikcasi, sert bir karin bolgem olsun istiyorum, goyuslerimdeki emzirme sarkmalari gitsin istiyorum..
Ben cok tezcanliyim bir seyi istedigimde hemen olsun istiyorum.. en hizli nasil elde edebilirim onu arastirir gece gunduz kanalize olurum yapana kadar.. ama bu uzun surecege benziyor
öncelikle kalori ve makrolar (karbonhidrat,yağ, protein) için bir uygulama kullanıyorum. fatsecret adı. bu konudaki bence en iyi uygulama.sen şimdi tüm bunları daha önce anlatmışsındır ama bana bir özet geç ya.. merak ettiğim bu değerlere nereden erişiyorsun, senin için bu besinlerin iyi olduğunu bir yerden mi aldın, yani doktor kontrolünde mi? ketojenik diyet gibi bu değil mi?
bir program mı kullanıyorsun.. aydınlat beni nolur.. :)
.
hiç bir çay yağ yakmaz. ödem attrıyor içinde sinemaki var, ishal oluyorsun ve bağırsaklarında besinler doğru düzgün emilemiyor. yani gelecekte o verilen sözde kilolar kesin geri döner, sonrada yetersiz vitamin mineral almaktan hasta olursun.Kizlar bu dokuzlu bitki çayı işe yarıyor mu ? Nette kilolar şıpır şıpır gidiyor falan yazılı. Ama ne kadar dogrudur ki
ya ya hep derim kadının düşmanı yine kadın. diyet yaptığınızı kimseye söylemeyeceksiniz.Ay gerçekten oyle. Benim is yerindeki abla ben diyete başladıktan sonra sabah kahvaltıya hamur kizartmalarimi akitmalar mi getirmedi . Ogle yemeklerinde bol hamur isli seyler tatlilar yapmaya basladi. Sanki sirf inadinayemicem dedikce gozume sokuyor
karbonhidrat ödemi olmasın iki güne düşer. bence çok sık tartılma.baş:73
cuma:70
bugün:71
+1 kg
bu ne ya şimdi sinir oldum..tamam cumartesi biraz fazla kaçırdım ama bu kadar da değil ya
hiç bir çay yağ yakmaz. ödem attrıyor içinde sinemaki var, ishal oluyorsun ve bağırsaklarında besinler doğru düzgün emilemiyor. yani gelecekte o verilen sözde kilolar kesin geri döner, sonrada yetersiz vitamin mineral almaktan hasta olursun.
ya ya hep derim kadının düşmanı yine kadın. diyet yaptığınızı kimseye söylemeyeceksiniz.
karbonhidrat ödemi olmasın iki güne düşer. bence çok sık tartılma.
En mantiklisi :)İçindekileri bi okuyun. Sinemaki, stevia, aroma vericiler onlar hazır çayları almayın. Sinemaki bagirsak floraniza zarar veriyor, bagirsak tembelliği yapıyor asla içmeyin. Stevia bir bitki ama bitki hali degil epey sentetik hale getirilmiş hali kullanılıyor. Orijinal stevia yaprakları zararlı degil ama bu çayların içinde o yok. Aroma vericiler zaten yapay olarak üretiliyor. Kimyasal formülle yapılan bir seyi içmek istemezsiniz degil mi?
Bitki cayı diyip geçmeyin icindekileri okuyun lütfen.
Bagirisaklarina iyi gelmiyor tembelleştiriyor bırakınca.
Misafirede yapma en temizi. Ben sağlıklı besleniyorum diyip, az kalorili seyler yap. Bir de sakın ben diyetteyim yemiyorum deme. Ya bu Kadınlar yok mu aslin dusmanimiz kendi cinsimiz. Birine diyetteyim desen daha çok yemen icin uğraşır.
İnan bende oyleyim. Bir gecede gayet skinny bi vucuda kavusayim basenler kalca gitsin . Selülitler yok olsun gobek dumduz olsun istiyorumama malesef biraz emek ve sabir gerektiriyor.
Bu yaz bodrumda hersey farkli olacak, ona kanalize ettim kendimi :))) gidecegim otel bile belli
inşallah öyledir canım...bugün tartı günü diye tartıldımhiç bir çay yağ yakmaz. ödem attrıyor içinde sinemaki var, ishal oluyorsun ve bağırsaklarında besinler doğru düzgün emilemiyor. yani gelecekte o verilen sözde kilolar kesin geri döner, sonrada yetersiz vitamin mineral almaktan hasta olursun.
ya ya hep derim kadının düşmanı yine kadın. diyet yaptığınızı kimseye söylemeyeceksiniz.
karbonhidrat ödemi olmasın iki güne düşer. bence çok sık tartılma.
yes baby :))Kuğu gibin suzulucem diyosun
Kuzum normalde oğlumda 11 buçukta yatar sabah 9 da kalkardı ama hastalanınca tüm denge alt üstKiyamam ben 3gundur benimkini sabah 8-9da uyandirdim sonunda dun gece hedefime ulastim 9da yatti hala uyuyo 45dakika sonra yine kaldirixam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?