Evet evet tutabilirim kendimi :))Tutabilirsin tutmak zorundasin mesela deminden beridir kocam pesimde dolaniyo kombe yap eslik et diye zorla spora gonderdim :))) spora giderse yemez cunku aciktikca su iciyorum oyle yapin sizde :)
Evet evet tutabilirim kendimi :))
Tatli uykularKızlar ben yatar tatlı rüyalar şimdiden :))
Iyi gaza geldim yemicez yemekte yemicez bundan sonraBizler diyetteyiz borekte cheescake te bize viz gelir tiris gider hih yemicem hic birsey ben sadece kisiri yicem onunda bulgurunu az malzsmwsini bol koyucam :) sismek isteyen sissin biz zayiflicaz ona gore
İçindekileri bi okuyun. Sinemaki, stevia, aroma vericiler onlar hazır çayları almayın. Sinemaki bagirsak floraniza zarar veriyor, bagirsak tembelliği yapıyor asla içmeyin. Stevia bir bitki ama bitki hali degil epey sentetik hale getirilmiş hali kullanılıyor. Orijinal stevia yaprakları zararlı degil ama bu çayların içinde o yok. Aroma vericiler zaten yapay olarak üretiliyor. Kimyasal formülle yapılan bir seyi içmek istemezsiniz degil mi?Kızlar aranizda doğadan'ın ananaslı açaili yeşil çayını deneyeniniz var mi acaba bu hafta her öğün sonrası yeşil çay tuketmeyi düşünüyorum ama sade yeşil çayın yanında değişik aramolar olsun diyorum fakat için de stevia bitkisi varmış ve tatlı gelir mi liptondan slim plus limonlu almıştım onun içinde de aynı bitki var ve bana tatlı gelmişti
Bagirisaklarina iyi gelmiyor tembelleştiriyor bırakınca.Canim benim annem kayisili olani kullaniyosu bagirsaklarina cok iyi geliyordu
Misafirede yapma en temizi. Ben sağlıklı besleniyorum diyip, az kalorili seyler yap. Bir de sakın ben diyetteyim yemiyorum deme. Ya bu Kadınlar yok mu aslin dusmanimiz kendi cinsimiz. Birine diyetteyim desen daha çok yemen icin uğraşır.Hadi bana akil verin carsamba misafirim var kadin oturmasi yalanci su boregi ve kisir yapicam kahveylede cheescake servis edicem simdi ben hangisini yicem hic birini yemezsem ayip olmazmi en hafif neyden kurtarabilidim bilemsdim yine snairim en masumu kisir olucak
Sabah 08:30
268 kalori 12gr yağ, 23 gr karbonhidrat,
18 gr protein
1,5 hş. yumurta
30 gr lor
26 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber
Ara 13:00
157 kalori, 14 gr yağ, 5 gr karbonhidrat,
5 gr protein
10 fındık
10 badem
Oglen 15:00
614 kalori, 31 gr yağ, 41 gr karbonhidrat,
48 gr protein
1 fırın baget, 3 fırın köfte
2 kaşarı mantar
1 koz biber
Yeşil salata
Pişmiş pancar
1 Demet roka
Akşam 17:00
470 kalori, 40 gr yağ, 12 gr karbonhidrat,
22 gr protein
5 fındık
10 badem
2 ceviz
50gr kabak çekirdeği
Ara 19:00
83 kalori, 5 gr yağ, 1,5 gr karbonhidrat,
9 gr protein
50 gr lor
2 Litre su
Spor yok
Kızlar bu da benim misafirlik menüm. Saatler kaydı kalori olarak yüksek ama bir bakın. Pilavlar, kızartmalar yok, şeker yok. Misafirlikte bile fazla kalori alsanız yine de size iyi gelmeyen seyleri yememiz lazım. Misafirlikte Protein, salata ve kuruyemişten korkmayın. Çünkü bunları fazla yeseniz bile ödem yapmaz. Ama fazla yiyeceğiniz her karbonhidrat size ödem yapar ve kan şekerinizi dalgalandırıp tatlıya yöneltir.
Kızlar benım yarın dr kontrolüm var hastanede dıkıslerım alınır ınsallah
Sabah minişler erken uyanmak zorunda
Banyo vs yapıp yatırayım
Yarının yemegını yapıtım gev gelırım hazır olsun
Bugun bahceyı temızledık bıraz kırık saksıları attım
Saglamları kolıleyıp baharı bekletmeye bıraktım
Bahceyı ışıklandırdım
Kılerdekı sallanan sandalyeyı çıkarıp avluya koydum
Sıpalar uyuyunca battanıyeme bürünüp karın yağışını seyrederım
Bu arada spor ayakkabımı vs herseyımı çıkardım yıkadım
Crs ya hazırlık yaptım
Menü
Sabah
Sıradan kahvaltı yaptık masada kalabalıktık kh yemedım
Ama peynır
Yumurta zeytın vs yedım lakın saymadım
Aksam
2 kepçe tarhana çorbası
Salata
3-4 turşu acı biber
3 köfte
3 kaşık bulgur pilavı
1 çatal kestanelı pasta
Pastayı ağlaya anıra çöpe attım arkadasada yedım dedım rabbım affetsın artık
Spor olarak bahçede debelendım tek elle işte
bende menümü yazayım gerçi ne menü ama
sabah 1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
yeşiillk lor peyniri
ara 1 bardak süt
1 elma
öğlr akşam yok
ara 1 muz 1 avuç leblebi
2.5 litre su
eşimle büyük bi kavga ettik ne iştah ne bişey kaldı ağlamakdan içim dışıma çıkdı çok kötü bi gündü .Rabbim tekrarını yaşatmasın muzla leblebiyi ağrı kesici atmak için yedim
Kızlar aranizda doğadan'ın ananaslı açaili yeşil çayını deneyeniniz var mi acaba bu hafta her öğün sonrası yeşil çay tuketmeyi düşünüyorum ama sade yeşil çayın yanında değişik aramolar olsun diyorum fakat için de stevia bitkisi varmış ve tatlı gelir mi liptondan slim plus limonlu almıştım onun içinde de aynı bitki var ve bana tatlı gelmişti
Kızlar dayanamadım karın ve bacak bölgesini çalıştıran yoga yaptım.. yarın yoga yapıcam ama başlangıç olanını sanırım baldırlarım çömeldikçe yanıyogaza gelip tüm hareketleri yapıyorum birde haşatım çıktı yine pehh..
Ha ok o zaman artı 300 yazalım biz oraya :)))
Gunaydin kizlar tutuklugum daha bugun acildi. Rahatladim sonunda diyet gidio gibi ama daha iyi olabilir tabiki gelicm yine gorusuruz
Slm canım ben paylaşıyorum. Bu ayı böyle geçirmeyi düşünüyorum nasipse.
Ben sahurda 3 krep yulaftan yapıyorum ölçüye göre öyle çıkıyor.
1 yumurta 1 çb süt 3 yk yulaf robotta çekip un haline getiriyorum orta boy tavada 3 tane oluyor. 1 yumurta haşlıyorum tok tutuyor ve 1 kupa süt mutlaka içiyorum oda tok tutuyor krepe salçadan sos yapıyorum kendim onu sürüyorum peynir koyup sarıp yiyorum iftara kadar rahat oluyorum zorlanmıyorum
Hafta içi daha iyi gidiyo sanki baklava yedim filan :)sen şimdi tüm bunları daha önce anlatmışsındır ama bana bir özet geç ya.. merak ettiğim bu değerlere nereden erişiyorsun, senin için bu besinlerin iyi olduğunu bir yerden mi aldın, yani doktor kontrolünde mi? ketojenik diyet gibi bu değil mi?
bir program mı kullanıyorsun.. aydınlat beni nolur.. :)
menüne laf etmiyorum şimdilik :) çok çalışmışsın haketmişsin diyorum kısaca.. senin bu muhteşem ev hanımlığın ile benim başım dertte. kendimden utanıyorum seni böyle görünce..
kavgalar hep olur.. önemli olan saygıyı kaybetmeden tartışmak.. bugün ona kızdın yemedin, yarın çok kızıp kendini karbonhidrata verirsen ne olacak peki? yediklerinle duygularını eşleştirmemeye çalış.. ben ettim sen etme..
ayrıca sakinlik çözmenize yardımcı olacaktır. onu kırmadan anlatmanın bir yolunu bulursun umarım..
hiç içmedim ya, sanırım ilk defa duydum..
sen de maşallah ya, ne güzel sporcu çıktın başımıza.. yogayı denemeyi ben de istiyorum ama henüz başlayamadım.
+300 derken bu spor yaptığın için gelen bi +300 değil mi?
hadi gel çabuk..
sen de maşallah ya, ne güzel sporcu çıktın başımıza.. yogayı denemeyi ben de istiyorum ama henüz başlayamadım.
+300 derken bu spor yaptığın için gelen bi +300 değil mi?
Bugün ki menü
Kahvaltı: yoğurt + müsli + yulaf + 5 adet çiğ fındık
Sade kahve
Ara: kırmızı elma + yeşilçay limon
Öğle: tavuk but haslama + noodle yarım porsiyon
Sade kahve
Ara: greyfurt + fındık 5 adet + Yeşilçay limon
Akşam: tavuk çorbası + bir dilim 7 tahıllı ekmek
20 dak yoga
100 mekik
100 kikbox hareketleri
100 ip atlama
2,5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?