Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biz hala oturuyoruz aslında yatmıştık ama oğlum uyandı ortamıza aldık kalkmak istedi kaldırdık oyuncaklarıyla oynadı şimdi tekrar salliyorum:)

İçindekileri bi okuyun. Sinemaki, stevia, aroma vericiler onlar hazır çayları almayın. Sinemaki bagirsak floraniza zarar veriyor, bagirsak tembelliği yapıyor asla içmeyin. Stevia bir bitki ama bitki hali degil epey sentetik hale getirilmiş hali kullanılıyor. Orijinal stevia yaprakları zararlı degil ama bu çayların içinde o yok. Aroma vericiler zaten yapay olarak üretiliyor. Kimyasal formülle yapılan bir seyi içmek istemezsiniz degil mi?
Bitki cayı diyip geçmeyin icindekileri okuyun lütfen.

Canim benim annem kayisili olani kullaniyosu bagirsaklarina cok iyi geliyordu
Bagirisaklarina iyi gelmiyor tembelleştiriyor bırakınca.

Misafirede yapma en temizi. Ben sağlıklı besleniyorum diyip, az kalorili seyler yap. Bir de sakın ben diyetteyim yemiyorum deme. Ya bu Kadınlar yok mu aslin dusmanimiz kendi cinsimiz. Birine diyetteyim desen daha çok yemen icin uğraşır.

sen şimdi tüm bunları daha önce anlatmışsındır ama bana bir özet geç ya.. merak ettiğim bu değerlere nereden erişiyorsun, senin için bu besinlerin iyi olduğunu bir yerden mi aldın, yani doktor kontrolünde mi? ketojenik diyet gibi bu değil mi?
bir program mı kullanıyorsun.. aydınlat beni nolur.. :)

menüne laf etmiyorum şimdilik :) çok çalışmışsın haketmişsin diyorum kısaca.. senin bu muhteşem ev hanımlığın ile benim başım dertte. kendimden utanıyorum seni böyle görünce..

kavgalar hep olur.. önemli olan saygıyı kaybetmeden tartışmak.. bugün ona kızdın yemedin, yarın çok kızıp kendini karbonhidrata verirsen ne olacak peki? yediklerinle duygularını eşleştirmemeye çalış.. ben ettim sen etme..

ayrıca sakinlik çözmenize yardımcı olacaktır. onu kırmadan anlatmanın bir yolunu bulursun umarım..

hiç içmedim ya, sanırım ilk defa duydum..

sen de maşallah ya, ne güzel sporcu çıktın başımıza.. yogayı denemeyi ben de istiyorum ama henüz başlayamadım.

Ha ok o zaman artı 300 yazalım biz oraya :)))

+300 derken bu spor yaptığın için gelen bi +300 değil mi?

Gunaydin kizlar tutuklugum daha bugun acildi. Rahatladim sonunda diyet gidio gibi ama daha iyi olabilir tabiki gelicm yine gorusuruz

hadi gel çabuk..

hepinize günaydın güzel kızlar.. yeni bir hafta daha başladı.. yılbaşına çok az kaldı.. yeni yıl yeni umutlar.. daha da hafif girelim yeni yılımıza..

ben sabah 6da kalktım sporumu yaptm 30dk. kendime verdiğim sözleri tutuyorum en azından şimdilik. her sabah 30 dk sporumu yapıp güne başlayacağım..

bakalım kısmet :)

çok iyi oldu bu tarif yarın deneyeceğim . teşekkür ederim.

günaydın kızlaaar.

Cumartesi gün ki menum

sabah: yulaf ezmesi bir kase bir bardak ılık limonlu su

öğlen: etli bulgur pilavı + salata

ara öğün: yeşilçay + leblebi

akşam : detox çorbası + yoğurt + domates salatası+ haşlanmış yumurta

1 fincan kahve

sporumu yaptım 30 mekik + 15-20 saniye plank + 5 dak kol bacak hareketleri

pazar günki menüm

sabah: klasik pazar kahvaltısı ne ararsan var poğaça hariç her şeyden yedim

öğlen : yok çünkü kahvaltıyı 12 de yaptık

akşam : bol yeşilli salata + etli kurufasulye + yoğurt + turp

spor yapmadım dün . kendime dinlenme günü ilan ettim bu akşam yapacağım

Hafta içi daha iyi gidiyo sanki baklava yedim filan :)
Ama tartılamadım oğlum sabah çok huysuzdu akıl bırakmadı bende

Kızlar siz spor yazıyorsunuz ya ben ilk beş dak bu kadar yapmış oluyorum 20-30 dak yaptığımı var sayarsak ne kadar zorlandığımı varın siz düşünün :).. bence egzersiz programı takip etmeniz daha faydalı olur Ben iki ay sonra baklavalarımı inceliyor olucam bu hızla gidersem

Bugün ki menü

Kahvaltı: yoğurt + müsli + yulaf + 5 adet çiğ fındık

Sade kahve

Ara: kırmızı elma + yeşilçay limon

Öğle: tavuk but haslama + noodle yarım porsiyon

Sade kahve

Ara: greyfurt + fındık 5 adet + Yeşilçay limon

Akşam: tavuk çorbası + bir dilim 7 tahıllı ekmek

20 dak yoga
100 mekik
100 kikbox hareketleri
100 ip atlama

2,5 litre su

sen de maşallah ya, ne güzel sporcu çıktın başımıza.. yogayı denemeyi ben de istiyorum ama henüz başlayamadım.

+300 derken bu spor yaptığın için gelen bi +300 değil mi?

Bu arada ben ofis ortamında masa başı çalışıyorum kaslarım fena durumda eskiden bisiklette çok sürerdim yoga felan çok basit gelirdi bana, şuan bu kadar çalışmaya yeni yeni açıldım.. hayatta sağlıklı beslenme mutlaka olmalı ama sporda! Sadece bedensel değil zihinselde daha güçlü hissediyorum kendimi

Bu spora baklava olmassa sasarim zaten :) masallah diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…