- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
Umarim hemencik iyilesir canimAynen canim kıyamıyorum ya şimdi doktora gidiyoruz bakalım iştah için ozellikle
Bugun bizim grubun pazartesi, genel olarak cuma imis :) bende unuttum yapacak birsey yokBugün de mi bildirim günü arkadaşlar. Bildirim günü cuma sabahı değil mi
toplam kalori he zaman önemli metabolizma hızını biliyor musun?ben kişisel tecrübelere her zaman önem veriyorum çünkü ben de çok okuyorum. bildikleri paylaşmak güzeldir.
aslında sana tam sorumu soramamışım. fatsecret üyeliğim var ama ketojenik diyet için başlamıştım bi, devamını getiremedim.
sorum şu; günlük aldığın kalori ve makroların niktarlarını kendin ayarlıyorsun sanıyorum. bunların senin için yeterli olduğunu tecrübelerinle mi test ettin, yoksa, toplam kaloriye odaklanarak bunu makrolara mı paylaştırdın.
mesela benim günlük spor yaptığm için almam gereken kalori miktarı 1500 diyelim. bunun ne kadarını neden karşılamam gerektiği fatsecretin içinde var mı? ben ondan emin olamıyorum.
Canim sanirim bu bir uygulama ismini vermen mumkunmudur acabatoplam kalori he zaman önemli metabolizma hızını biliyor musun?
çünkü makroları ne kadar iyi ayarlarsan ayarla harcadığından fazla yersen kilo veremezsin. sadece protein yesen bile durum değişmez. 2+2=4
toplam almam gereken kalorinin içinde makroları kendim ayarlıyorum. karbonhidratı günlük 3 dilim ekmek (sabah ve ara ve sebze yemeğinin yanında ) olarak alıyorum. bu yaklaşık benim için
%30protein
%40yağ
%30 karbonhidrat
karbonhidratı daha düşürmek istedim ama ben başaramıyorum. daha düşüğü de biraz sıkıntı oluyor.
fatsecretten nasıl anlayacağını konusuna gelince tüm alman muhtemel besinleri giriyorsun. raporlar bölümünde hedefleri ayarlıyorsun. sana elindeki verilerle raporu oluşturuyor eğer karbon çoksa günlük bölümünden yiyeceklerini değiştiriyorsun. ketojenik diyet cidden işe yarıyor ama uzun süre yapmamak lazım. vücut alışıyor sonra kastan yemeğe başlıyorsun. keto yaparken mutlaka haftada 1 öğün diyet bozma yapmak lazım. uzun süre ketojenik diyet yapan bir arkadaşım vardı. bir süre zayıfladı sonra zayıflaması durdu. daha özenli keto yapmaya devam etti karbonu sıfırladı nerdeyse ama hala kilo veremiyordu. sonra vücut ölçümü yaptırdı ve aslında kastan kilo verdiğini yağların hala durdugunu ve yağ oranın yükseldiğini öğrendi.
kendinize ugun beslenme metodunu ve uygun makroları bulmak için düzenli vücut ölçümü yaptırmak ve bunun doğrultusuna diyeti değiştirmek lazım.
umarım sorunun yanıtını verebilmişimdir. çünkü yazarken sürekli daldan dala konuyorum.
Eki Görüntüle 2080958
fatsecretCanim sanirim bu bir uygulama ismini vermen mumkunmudur acaba
Kiz on fotosunu atsana dogru olani indirim:)fatsecret
leslie yapıyorum 3 mil canım şimdilik havalardan çok yürüyemiyorum60lardayim hala :)
Senin icin en ideali yuruyus bence :)
Kefir bende kullandım canim istediğin saatte içebilirsinKızlar en sonunda yine bildiğimden şaşmayıp bildiğim yesil caydan aldim tabi bu yumuşak içimli imiş evde açık yesil cay da var ama bazen demlemekzor geliyor.
Bir de kefir aldım meyveli de vardı ama sade aldım ben. Kullanan arkadaşlar varsa nasıl kullanıyorlar hangi günün hangi vaktin de tüketeyim.
Bu aradaBengi__ dediğin programı da indirdim
Hahah :)Kızlar hastanedeyim 6 7 kat merdivenleri inip çıkıyorum spor sayın bunu da
Kızlar en sonunda yine bildiğimden şaşmayıp bildiğim yesil caydan aldim tabi bu yumuşak içimli imiş evde açık yesil cay da var ama bazen demlemekzor geliyor.
Bir de kefir aldım meyveli de vardı ama sade aldım ben. Kullanan arkadaşlar varsa nasıl kullanıyorlar hangi günün hangi vaktin de tüketeyim.
Bu aradaBengi__ dediğin programı da indirdim
Bir bardağı 100 kalori diyor amaCanım kefirin çok kalorili bir içecek olduğunu söylemişlerdi bana ama bağırsakları çok iyi çalıştırıyormuş
Indirdigin program en sondaki gibi mi acaba benim 2000 kalori diyor ben olsem o kadar yiyememayy bu programa bayildimmmBengi__ suana kadar 700 kalori almisim :))) 900 kalori hakkim var biraz fazla degilmi yaw? hic birsey anlamadim .. gunluk 1600 kalori almam lazimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?