Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

toplam kalori he zaman önemli metabolizma hızını biliyor musun?
çünkü makroları ne kadar iyi ayarlarsan ayarla harcadığından fazla yersen kilo veremezsin. sadece protein yesen bile durum değişmez. 2+2=4
toplam almam gereken kalorinin içinde makroları kendim ayarlıyorum. karbonhidratı günlük 3 dilim ekmek (sabah ve ara ve sebze yemeğinin yanında ) olarak alıyorum. bu yaklaşık benim için
%30protein
%40yağ
%30 karbonhidrat

karbonhidratı daha düşürmek istedim ama ben başaramıyorum. daha düşüğü de biraz sıkıntı oluyor.
fatsecretten nasıl anlayacağını konusuna gelince tüm alman muhtemel besinleri giriyorsun. raporlar bölümünde hedefleri ayarlıyorsun. sana elindeki verilerle raporu oluşturuyor eğer karbon çoksa günlük bölümünden yiyeceklerini değiştiriyorsun. ketojenik diyet cidden işe yarıyor ama uzun süre yapmamak lazım. vücut alışıyor sonra kastan yemeğe başlıyorsun. keto yaparken mutlaka haftada 1 öğün diyet bozma yapmak lazım. uzun süre ketojenik diyet yapan bir arkadaşım vardı. bir süre zayıfladı sonra zayıflaması durdu. daha özenli keto yapmaya devam etti karbonu sıfırladı nerdeyse ama hala kilo veremiyordu. sonra vücut ölçümü yaptırdı ve aslında kastan kilo verdiğini yağların hala durdugunu ve yağ oranın yükseldiğini öğrendi.
kendinize ugun beslenme metodunu ve uygun makroları bulmak için düzenli vücut ölçümü yaptırmak ve bunun doğrultusuna diyeti değiştirmek lazım.

umarım sorunun yanıtını verebilmişimdir. çünkü yazarken sürekli daldan dala konuyorum.

Canim sanirim bu bir uygulama ismini vermen mumkunmudur acaba

Kızlar merhaba
Beni hatırladınız mı bayram zamanı buralardaydım
Sonrasında ufak bir kaza geçirdim uzun süredir yatıyorum yeni yeni ayaklandım bu sürede haliyle biraz kilo da aldım
Eğer hala bana yer varsa yeniden başlayıp kilo verme sürecimi tamamlamak istiyorum
Ne dersiniz ?

Kızlar en sonunda yine bildiğimden şaşmayıp bildiğim yesil caydan aldim tabi bu yumuşak içimli imiş evde açık yesil cay da var ama bazen demlemekzor geliyor.
Bir de kefir aldım meyveli de vardı ama sade aldım ben. Kullanan arkadaşlar varsa nasıl kullanıyorlar hangi günün hangi vaktin de tüketeyim.

Bu arada Bengi__ dediğin programı da indirdim

Eklentiler

• IMG_20171218_151536.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 141
Kefir bende kullandım canim istediğin saatte içebilirsin

Kız merhabalar 2 gündür giremiyorum. Doğum günüm dolayısıyla şehir dışına çıktım. Yarın Ankara'ya tekrar döneceğim :) sizi seviyorum

Canım kefirin çok kalorili bir içecek olduğunu söylemişlerdi bana ama bağırsakları çok iyi çalıştırıyormuş

ayy bu programa bayildimmm Bengi__ suana kadar 700 kalori almisim :))) 900 kalori hakkim var biraz fazla degilmi yaw? hic birsey anlamadim .. gunluk 1600 kalori almam lazimmis

ayy bu programa bayildimmm Bengi__ suana kadar 700 kalori almisim :))) 900 kalori hakkim var biraz fazla degilmi yaw? hic birsey anlamadim .. gunluk 1600 kalori almam lazimmis
Indirdigin program en sondaki gibi mi acaba benim 2000 kalori diyor ben olsem o kadar yiyemem

Eklentiler

• Screenshot_20171218-160342.webp
    22 KB · Görüntüleme: 132
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…