evet bu canim.. valla banada fazla geldi :) ama su var hamur isi, kizartma, tatlilari yemedigimizde aslinda daha cok yeme alani kazaniyoruz dogal olarak, bir bakima dogruda olabilir bilemedim dogrusuIndirdigin program en sondaki gibi mi acaba benim 2000 kalori diyor ben olsem o kadar yiyemem
Ben bazen 1500'e bile ulasamiyorumevet bu canim.. valla banada fazla geldi :) ama su var hamur isi, kizartma, tatlilari yemedigimizde aslinda daha cok yeme alani kazaniyoruz dogal olarak, bir bakima dogruda olabilirim bilemedim dogrusu
Hic hesaplamamistim ama bende ulasamam aksamlari daha hafif gecistiriyorum cunku.. neyse ben bir kendi duzenime devam edeyim.Ben bazen 1500'e bile ulasamiyorum
kolay bulursunuz ben iphone kullanıyorum aynı arayüze sahip olmayabilirKiz on fotosunu atsana dogru olani indirim:)
keifr çok iyidir kendi kefinirinizi yapmanızı tavsiye ederim. kefir mayası satılıyor netten bulabilirsiniz. ben sürekli yaparım ama eşim tüketiyor. yanın olsanız herkese seve seve maya dağıtırdım.Canım kefirin çok kalorili bir içecek olduğunu söylemişlerdi bana ama bağırsakları çok iyi çalıştırıyormuş
onun hesaplamasıan güvenmeyin kendiniz düşürebilirsiniz.ayy bu programa bayildimmmBengi__ suana kadar 700 kalori almisim :))) 900 kalori hakkim var biraz fazla degilmi yaw? hic birsey anlamadim .. gunluk 1600 kalori almam lazimmis
doğru program. kalori hedefini değiştirebilrisin çok yüksek 2000 kilo nedeniyle bu kadardır ya da bir şeyi eksik girmişsindir.Indirdigin program en sondaki gibi mi acaba benim 2000 kalori diyor ben olsem o kadar yiyemem
onun hesaplamasıan güvenmeyin kendiniz düşürebilirsiniz.
1600 biraz çok senin için 1400 iyidir.
Bendekide iphone buldum canim ama dili turkce istiyorum ceviremediM:) indirdim sagolasin :)kolay bulursunuz ben iphone kullanıyorum aynı arayüze sahip olmayabilir
keifr çok iyidir kendi kefinirinizi yapmanızı tavsiye ederim. kefir mayası satılıyor netten bulabilirsiniz. ben sürekli yaparım ama eşim tüketiyor. yanın olsanız herkese seve seve maya dağıtırdım.
çok kalorili değil. 1 bardak yoğurt kadar belki biraz fazla ya da eksin. aldığınız ürüne bağlı
onun hesaplamasıan güvenmeyin kendiniz düşürebilirsiniz.
1600 biraz çok senin için 1400 iyidir.
doğru program. kalori hedefini değiştirebilrisin çok yüksek 2000 kilo nedeniyle bu kadardır ya da bir şeyi eksik girmişsindir.
bendeki türkçeBendekide iphone buldum canim ama dili turkce istiyorum ceviremediM:) indirdim sagolasin :)
keifr çok iyidir kendi kefinirinizi yapmanızı tavsiye ederim. kefir mayası satılıyor netten bulabilirsiniz. ben sürekli yaparım ama eşim tüketiyor. yanın olsanız herkese seve seve maya dağıtırdım.
çok kalorili değil. 1 bardak yoğurt kadar belki biraz fazla ya da eksin. aldığınız ürüne bağlı
doğru program. kalori hedefini değiştirebilrisin çok yüksek 2000 kilo nedeniyle bu kadardır ya da bir şeyi eksik girmişsindir.
yok tatlim ben app indirdim .. ntc ismikeryneia Canım sen yoga yapıyorsun ya internetten mi video izliyorsun eğer öyleyse ozelden falan link atabilir misin
Beğendim. sadece belki öğünün birinde protein yiyebilirdin. Ama güzel menü..Merhaba kizlar bebisim rahatsiz o yüzden giremedim bu aralar pek bugünkü menüm
Sabah uyaninca limonlu su
Kahvaltı saat 9da
2 yumurtadan otlu omlet:)
3 zeytin
1 salatalık
1 dilim kepek ekmegi
1 kupa cay
Saat 13 de öğle
1 kase domates corba
3 tane kepekli galeta
Saat 15 de
3 kuru kayisi
12 tane findık
Saat 17 de
1 elma 2 ceviz
Saat 20 akşam yemegi
5 kaşık patlıcan yemegi
yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Su ana kadar 2 lt su içtim aksama kadar 1lt daha icerim
Duydugum kadarıyla o toz mayalar tek seferlikmis. Yanı bir kere mayaliyorsun bir daha mayalayamiyorsun. Gerçek kefir mayası böyle topak topak bir sey. Bir canlı aslında. Toz ne yaaa. Her seyi bozuyorlar. Kefir mayası ayni yogurt gibi maya ayırtıyorsun. Yanı hep yanı topaklari kullanıyorsun. Onlar büyüyor.Markette kefir için maya da vardı toz şeklinde alıp yapacaktım ama bir daha ki sefere alıp yapsam sonra yaptığım kefirden maya ayirsam nasıl olur?
Programı bir daha kontrol ederim eksik girdiğim şeyler olabilir.
Simdi asil soru bunu nerden bulabiliriz :)Duydugum kadarıyla o toz mayalar tek seferlikmis. Yanı bir kere mayaliyorsun bir daha mayalayamiyorsun. Gerçek kefir mayası böyle topak topak bir sey. Bir canlı aslında. Toz ne yaaa. Her seyi bozuyorlar. Kefir mayası ayni yogurt gibi maya ayırtıyorsun. Yanı hep yanı topaklari kullanıyorsun. Onlar büyüyor.
Eki Görüntüle 2081067
Ben vejeteryanım yumurta dışında protein alamıyorum malesef onerin var mı?Beğendim. sadece belki öğünün birinde protein yiyebilirdin. Ama güzel menü..
Ahahah nasıl olacak o takip edince inceliyor muyuz :))Sen beni takip etsene seni incelteyim :))))
Dün için etiketlemedim ama geçmişte bulup etiketlerim canım ya da bu günden itibaren mi başlıyoruz etiketlemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?