Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Indirdigin program en sondaki gibi mi acaba benim 2000 kalori diyor ben olsem o kadar yiyemem
evet bu canim.. valla banada fazla geldi :) ama su var hamur isi, kizartma, tatlilari yemedigimizde aslinda daha cok yeme alani kazaniyoruz dogal olarak, bir bakima dogruda olabilir bilemedim dogrusu

Kiz on fotosunu atsana dogru olani indirim:)
kolay bulursunuz ben iphone kullanıyorum aynı arayüze sahip olmayabilir

Canım kefirin çok kalorili bir içecek olduğunu söylemişlerdi bana ama bağırsakları çok iyi çalıştırıyormuş
keifr çok iyidir kendi kefinirinizi yapmanızı tavsiye ederim. kefir mayası satılıyor netten bulabilirsiniz. ben sürekli yaparım ama eşim tüketiyor. yanın olsanız herkese seve seve maya dağıtırdım.
çok kalorili değil. 1 bardak yoğurt kadar belki biraz fazla ya da eksin. aldığınız ürüne bağlı

ayy bu programa bayildimmm Bengi__ suana kadar 700 kalori almisim :))) 900 kalori hakkim var biraz fazla degilmi yaw? hic birsey anlamadim .. gunluk 1600 kalori almam lazimmis
onun hesaplamasıan güvenmeyin kendiniz düşürebilirsiniz.
1600 biraz çok senin için 1400 iyidir.

Indirdigin program en sondaki gibi mi acaba benim 2000 kalori diyor ben olsem o kadar yiyemem
doğru program. kalori hedefini değiştirebilrisin çok yüksek 2000 kilo nedeniyle bu kadardır ya da bir şeyi eksik girmişsindir.

Bendekide iphone buldum canim ama dili turkce istiyorum ceviremediM:) indirdim sagolasin :)

FatSecret ne kadar kalori alacağınız degil ne kadar kalori aldığınıza bakmak icin ideal.
Kilonuza metabolizma hızınıza egzersiz miktarınıza göre kendi almanız gereken kaloriyi kendiniz belirleyip, günlük ne kadar alacağınızın veya aldığınızın hesaplamasını yapabilirsiniz. Ben bir kaç günlük giriş yapıyorum. Hep ne yiyeceğimi biliyorum hemde ne kadar yemem gerektiğini. Gün içinde değişiklik olurda düzenleyip günü ona göre devam ettiriyorum. Ayrıca belli kilonun altında olanlar icin kilo vermek icin makrolar daha önem kazanıyor. Makroları kontrol etmek icin kullanıyorum. Bir sürü uygulama var böyle ama makrolar icin en ayrıntılısı bu. Ayrıca evde yaptığınız bir şeyin kalorisini hesaplayıp yeni ürün ekleyerek kendi yemeğinizin kendiniz besin değerlerini girebiliyorsunuz.

Merhaba kizlar bebisim rahatsiz o yüzden giremedim bu aralar pek bugünkü menüm
Sabah uyaninca limonlu su
Kahvaltı saat 9da
2 yumurtadan otlu omlet:)
3 zeytin
1 salatalık
1 dilim kepek ekmegi
1 kupa cay

Saat 13 de öğle
1 kase domates corba
3 tane kepekli galeta

Saat 15 de
3 kuru kayisi
12 tane findık

Saat 17 de
1 elma 2 ceviz

Saat 20 akşam yemegi
5 kaşık patlıcan yemegi
yoğurt
1 dilim kepek ekmek

Su ana kadar 2 lt su içtim aksama kadar 1lt daha icerim

Markette kefir için maya da vardı toz şeklinde alıp yapacaktım ama bir daha ki sefere alıp yapsam sonra yaptığım kefirden maya ayirsam nasıl olur?
Programı bir daha kontrol ederim eksik girdiğim şeyler olabilir.

Beğendim. sadece belki öğünün birinde protein yiyebilirdin. Ama güzel menü..

Duydugum kadarıyla o toz mayalar tek seferlikmis. Yanı bir kere mayaliyorsun bir daha mayalayamiyorsun. Gerçek kefir mayası böyle topak topak bir sey. Bir canlı aslında. Toz ne yaaa. Her seyi bozuyorlar. Kefir mayası ayni yogurt gibi maya ayırtıyorsun. Yanı hep yanı topaklari kullanıyorsun. Onlar büyüyor.

Simdi asil soru bunu nerden bulabiliriz :)

Sabah 8:30 da kahvaltı üç zeytin iki dilim köy peyniri iki dilim tam buğday ekmeği bir kutu siyah çay

Öğlenyedi yemek kaşı yeşil fasülye üç yemek kaşıı tavuk sote iki bardak ayran

Akşam 17:00 akşam yemeği bir tavuk baget çeyrek patates fırında bir bardak ayran iki kibrit kutusu büyüklüğünde eski kaşar iki dilim pastırma

Gün içinde 40 dakika yürüyüş bir bardak yeşil çay 1,5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…