Sende onlara direnerekkızlar ben bu yağların direncini nasıl kırabilirim ya çok morelim bozuluyo
Bu menüyü bende deneyeyim canım ekmek hiç yok muSende onlara direnerek
Şunu dene
İki gün üst üste karbonhidratı azalt proteine yüklen.
Örnek menü
Sabah 1 hs yumurta, 1 hs yumurta beyazı 30 gr lor, bol yeşillik 2 ceviz
Öğlen 1/2 ızgara göğüs veya 1 haslanmis derisiz kalçalı but veya 1 fırında orta boy balık
Bol yeşil salata (havuç, domates yok)
Ara
2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem (çiğ tuzsuz)
30 gr lor
Akşam
Öğlenin aynısı
Ara
Eğer acıkırsan
30 gr lor
Yarım saat yürü.
Duraklama döneminde değilsen ve ideal kilona 2-3 kilo kalmadıysa tavsiye etmem. Yapma.Bu menüyü bende deneyeyim canım ekmek hiç yok mu
Canim sen niye spor yapmiyosunSabah 07:00
268 kalori 12gr yağ, 23 gr karbonhidrat,
18 gr protein
1,5 hş. yumurta
30 gr lor
26 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber
Oglen 12:30
380 kalori, 8 gr yağ, 11 gr karbonhidrat,
64 gr protein
200 gr ızgara göğüs
1 koz biber
Yeşil salata
1 havuç
Ara 16:00
338 kalori, 15 gr yağ, 42 gr karbonhidrat,
12 gr protein
Yulaf lapası
2 ceviz
Akşam 19:00
231 kalori, 6 gr yağ, 33 gr karbonhidrat,
12 gr protein
2 kase tavuk çorbası
1 Demet roka
1 turp
Biraz turşu
2 Litre su
Spor yok
Şu anda malum günündeyim.Canim sen niye spor yapmiyosun
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah her şey yolundadır zaten tüm gün bir şey yememissin sen o pastanin üstesinden gelirsinKızlar menüm
Hastanedeydik
Sabah yok
Öğlen yok
Ara hiç yok
Akşam 5 yemek k. Pırasa yemeği
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase pul biberli yoğurt
Herşey buraya kadar iyiydi
Takıii eşim benimle pasta yiyeceksin diyene kadar
Yarım dilim muzlu pasta yedirdi
Yanına da kahve
Kursa gitti gelsin dedim spor yapcam die yaptığım sporu da yazarım pastayı eritmem lazım kanıma girdi hainzorladı beni tehdit etti
Şu anda malum günündeyim.
Salona gidiyordum 1,5 aydır gitmiyorum insallah ocak ayında tekrar başlayacağım. Evdeki sporlar benim icin pek spordan sayılmıyor. Evet haklısınız yapsam iyi olur hiç yoktan iyidir ama bir turlu evde yapmaya başlayamadim.
Kuzum oğlumun doktorunu bekledik reflüsü varya iştahı iyice gitti boyu güzel uzuyorda kilo 550 gr almış az ayına göre önümüzdeki ay midesi için ilaç yazacak doktor onun dışında ıyi çok şükürÇok geçmiş olsun canım ya inşallah her şey yolundadır zaten tüm gün bir şey yememissin sen o pastanin üstesinden gelirsin
Sporun hareketin her türlüsü iyidir.Anladım canım spor salonu eve göre daha disiplinli olur tabi ama ben 2 buçuk yıl önce evde karın kası yapmıştım ki halâ var :) gidemeyen için evde yapmakta ıyi dmi ama:))
Kuzenimin ikizleri var kız olanda vardı reflü cok çekti ama 1 yaşına gelmeden geçti inşallah sen de kurtulursun en kisa zaman daKuzum oğlumun doktorunu bekledik reflüsü varya iştahı iyice gitti boyu güzel uzuyorda kilo 550 gr almış az ayına göre önümüzdeki ay midesi için ilaç yazacak doktor onun dışında ıyi çok şükür
Amin inşallah kuzum ya küçücük daha midesi bulanıyor ve aciyorda iştahsızlık yapıyor diş çıkarma zamanı gelmeden biraz kilo alması lazım çünkü o zaman da zayiflicak bayağıKuzenimin ikizleri var kız olanda vardı reflü cok çekti ama 1 yaşına gelmeden geçti inşallah sen de kurtulursun en kisa zaman da
Yok canım ben diyete daha yeni başladım. Çok saol.Duraklama döneminde değilsen ve ideal kilona 2-3 kilo kalmadıysa tavsiye etmem. Yapma.
Ketojenik diyet dediklerinizden o yüzden ekmek yok ama gün içinde yazdığım bir mesajda ketojenik diyetten bahsettim.
Çok zorda kalırsanız yapın ve sadece 2 en fazla 5 gün.
Sende onlara direnerek
Şunu dene
İki gün üst üste karbonhidratı azalt proteine yüklen.
Örnek menü
Sabah 1 hs yumurta, 1 hs yumurta beyazı 30 gr lor, bol yeşillik 2 ceviz
Öğlen 1/2 ızgara göğüs veya 1 haslanmis derisiz kalçalı but veya 1 fırında orta boy balık
Bol yeşil salata (havuç, domates yok)
Ara
2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem (çiğ tuzsuz)
30 gr lor
Akşam
Öğlenin aynısı
Ara
Eğer acıkırsan
30 gr lor
Yarım saat yürü.
devran_26
Sonra hala direniyorlarsa bir onceki listeden sonra
2 gün bunu yap
Sabah
1 yumurta
30 gr lor
yeşillik
1 dilim ekmek
Öğlen
1 kase çorba (mercimek,tarhana, ezogelin hariç)
Booool salata
Ara
10 fındık veya 10 badem veya 2 ceviz
3 grisini veya 1 dilim ekmek veya 1 meyve
Akşam
Öğlenin aynısı
Ara
2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem çiğ ve tuzsuz.
Canım çok geçmiş olsun.. bence kilo alması için çok çabalama hep ters tepiyo.. kilo olayı birazda genetik sende zayıfsın bak fazlam var diyosun ama aslında yeni doğum yapmış birine göre zayıfsın. Reflü üşüttüğünde, senin yediklerinle ( emziriyorsan), diş, ayrıca yatmadan hemen önce beslenmesi ki bebek bu kaçınılmaz. 6 aya kadar yolu var.. ama birde bu mevsimlerde üşütüyolar yavrucaklar işteAmin inşallah kuzum ya küçücük daha midesi bulanıyor ve aciyorda iştahsızlık yapıyor diş çıkarma zamanı gelmeden biraz kilo alması lazım çünkü o zaman da zayiflicak bayağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?