Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlarrrr günaydın,

dün akşam annemlere gittik, Ankara dönüşü özlem giderdik. sonra annemle oturduk boncuktan kolye fln yapmaya başladığımızdan sizlere yazamadım. zaman nasıl geçiyor anlamıyorum el işiyle uğraşınca..

menümü paylaşayım.

sabah; 1 bardak kefir, 2 küçük mandalina
ara: 1 sade kahve, 2 parça bitter çikolata
öğlen: 1 kase domates çorbası, içine azıcık kruton attım, 1 kase tam tahıllı salata, 2 dilim kepekli ekmek
ara: yarım avuç badem
akşam; 1 kase sebze çorbası, 3 yk kaşığı tavuk sote, 1 kaşık makarna

su:2lt
spor: 20dk eliptik, 10dk yürüyüş, 5dk kürek

Oyy yavrum aferin ona fatih han da öyle olacak sanırım canım bana çekmiş biraz bide minyon herkeste kız zannediyor ne güzel kızın var diyolar erkek deyince şok aaa kız güzeli die ceviriyorlar :))
Aynen ya kız diyorlar Uzayada :))) Aman sağlıklı olsunda kiloya hiç takılma, iştahsız dönemi geçiyor bir ara çok ii yiyo ama hep böyle devam etmiyoruz maalesef. Şimdi kreşte Maşallah herşeyden deniyormuş

Kızlar günaydın,

Kahvaltı: yoğurt + müsli + yulaf + 4 adet çiğ fındık

Sade kahve

Ara: Elma, muzlu yulaflı bar 1 adet + yeşilçay limon

Öğle: Kıvırcıklı ton balık salatası yanına domates kornişon turşu 3 adet küçük boy

Sade kahve

Ara: Muz (regl oldum şeker krizimi geçiştirmem lazım

Akşam: hindi pirzola + mantar sote üzerine çok az kaşar (1 dilim kadar)

20 dak yoga
100 kere mekik
100 kere ip atlama
100 kere göğüs kas çalıştırma hareketleri

2,5 litre su

şeker krizi için benim yulaf lapamı bir denesene. cidden puding gibi oluyor.

Sağol canım
Spor yine yeterli değil aslında canim ama çocukla bu kadar oluyor

çok güzel canım menün
takipte boy daha önemli canım.550 gr da iyi sayılır
afiyet olsun güzel menü
hepsi süper canım
Kızlar günaydın nasilsinizzz nasil gidiyor

günaydun canım..gitme kısmı ise

Ben onu bulamadım ya çok gerilerde kalmış

1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)

gerisi keyfine bağlı
yerken üstüne 2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem veya elma veya çilek veya muz unutma herşey extra kalori. fıstık ezmesi de süper gidiyor ama dikkat kalorisi yüksek.

Ofisten arkadaslar bende ciddi bir degisim oldugunu filan soylemeye basladılar kızlarr ay ayayayayaaa

Fark edildigine gore demekki var abla

Ya bende adet olmayı bekliyorum. Bu ay çocuk için tedaviye baslicaz. İlk aydan hamile kalirsam bide bu kiloyla gebe kalmış olucam. Aslinda ben bi 50 lere ineyim gebelikten önce diyordum ama çok zor.

günaydınlar

dün ki menüm

sabah: ılık su elma

öğlen : sütlü çorba salata

ara öğün: leblebi adaçayı

akşam : sarımsaklı yoğurtlu ıspanak

kuruyemiş çay

sporumu yaptım 20 mekik + 5-8-10-15 saniye plank 5 dk kol bacak hareketleri

not: her seferinde suyu yazmayı unutuyorum ama günlük min 1.5 litre içiyorum. yazmadığım zaman bilinki kesin içmişimdir . yıllardır alışkanlık olmuş su bende ekstra olarak yazmak garip geliyor.

Son düzenleme:
geçe sahur yaptım Bademellaa nın dediği gibi yulaflı krep yaptım normal krepten hiç bi farkı yok tadı da güzel di :)

2 krep 2 yumurta peynir ceviz kaymak süt salatalık yedim . inşallah acıkmam :)

misafirim vardi bugun hic girip yazamadim kimse beni merak etmemis diyetide deldim ptesiden itibaren yeniden baslicam hepinize kolay gelsin
pazartesiyi bekleme bencee nerde kaldıysan ordan devam et fire verdiğin günü tatil günün olarak gör ertesi gün sporunu daha çok yap yediklerini yak. uzun süre ara verirsen üşengeçlik çöker.

Ofisten arkadaslar bende ciddi bir degisim oldugunu filan soylemeye basladılar kızlarr ay ayayayayaaa
keşke benim olsa
Doktor kilosunun ayina göre az olduğunu söyledi kuzum
prematüre değilmiydi zaten..arayı 2 yaşına kadar kapatamıyor genelde prematür bebekler
azmı ki yediğin bana mı öyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…