- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Aynen ya kız diyorlar Uzayada :))) Aman sağlıklı olsunda kiloya hiç takılma, iştahsız dönemi geçiyor bir ara çok ii yiyo ama hep böyle devam etmiyoruz maalesef. Şimdi kreşte Maşallah herşeyden deniyormuşOyy yavrum aferin ona fatih han da öyle olacak sanırım canım bana çekmiş biraz bide minyon herkeste kız zannediyor ne güzel kızın var diyolarerkek deyince şok aaa kız güzeli die ceviriyorlar :))
Kızlar günaydın,
Kahvaltı: yoğurt + müsli + yulaf + 4 adet çiğ fındık
Sade kahve
Ara: Elma, muzlu yulaflı bar 1 adet + yeşilçay limon
Öğle: Kıvırcıklı ton balık salatası yanına domates kornişon turşu 3 adet küçük boy
Sade kahve
Ara: Muz (regl oldum şeker krizimi geçiştirmem lazım
Akşam: hindi pirzola + mantar sote üzerine çok az kaşar (1 dilim kadar)
20 dak yoga
100 kere mekik
100 kere ip atlama
100 kere göğüs kas çalıştırma hareketleri
2,5 litre su
Ay maşallah rabbim onları korusunAynen ya kız diyorlar Uzayada :))) Aman sağlıklı olsunda kiloya hiç takılma, iştahsız dönemi geçiyor bir ara çok ii yiyo ama hep böyle devam etmiyoruz maalesef. Şimdi kreşte Maşallah herşeyden deniyormuş
Sağol canımçok geçmiş olsun öncelikle... bu gibi durumlarda tatlı aslında bütün gün hastane stresini atmaya yardımcı olmuştur. sen üstesinden gelmişsin bu durumun.
ben de spor salonunda çalıştığım gibi evde çalışamıyorum ya da benim ki ön yargı bilemiyorum. illa para verince mi huzurlu oluyorum acaba :)
ben spor yapmıyorum galiba.. sizi görünce bi kıskançlık alıyor beni sorma..
ahahahahha.. denemediğimiz bir o kaldı.. al bakalım..
aklımda bulunsun.. inşallah o günleri görürüm ben de..
günaydın canım.. inşallah inşallah..
Ben onu bulamadım ya çok gerilerde kalmışşeker krizi için benim yulaf lapamı bir denesene. cidden puding gibi oluyor.
Amin canımAy maşallah rabbim onları korusun
çok güzel canım menünSabah 07:00
268 kalori 12gr yağ, 23 gr karbonhidrat,
18 gr protein
1,5 hş. yumurta
30 gr lor
26 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber
Oglen 12:30
380 kalori, 8 gr yağ, 11 gr karbonhidrat,
64 gr protein
200 gr ızgara göğüs
1 koz biber
Yeşil salata
1 havuç
Ara 16:00
338 kalori, 15 gr yağ, 42 gr karbonhidrat,
12 gr protein
Yulaf lapası
2 ceviz
Akşam 19:00
231 kalori, 6 gr yağ, 33 gr karbonhidrat,
12 gr protein
2 kase tavuk çorbası
1 Demet roka
1 turp
Biraz turşu
2 Litre su
Spor yok
takipte boy daha önemli canım.550 gr da iyi sayılırKuzum oğlumun doktorunu bekledik reflüsü varya iştahı iyice gitti boyu güzel uzuyorda kilo 550 gr almış az ayına göre önümüzdeki ay midesi için ilaç yazacak doktor onun dışında ıyi çok şükür
afiyet olsun güzel menükızlarrrr günaydın,
dün akşam annemlere gittik, Ankara dönüşü özlem giderdik. sonra annemle oturduk boncuktan kolye fln yapmaya başladığımızdan sizlere yazamadım. zaman nasıl geçiyor anlamıyorum el işiyle uğraşınca..
menümü paylaşayım.
sabah; 1 bardak kefir, 2 küçük mandalina
ara: 1 sade kahve, 2 parça bitter çikolata
öğlen: 1 kase domates çorbası, içine azıcık kruton attım, 1 kase tam tahıllı salata, 2 dilim kepekli ekmek
ara: yarım avuç badem
akşam; 1 kase sebze çorbası, 3 yk kaşığı tavuk sote, 1 kaşık makarna
su:2lt
spor: 20dk eliptik, 10dk yürüyüş, 5dk kürek
hepsi süper canımKızlar günaydın,
Kahvaltı: yoğurt + müsli + yulaf + 4 adet çiğ fındık
Sade kahve
Ara: Elma, muzlu yulaflı bar 1 adet + yeşilçay limon
Öğle: Kıvırcıklı ton balık salatası yanına domates kornişon turşu 3 adet küçük boy
Sade kahve
Ara: Muz (regl oldum şeker krizimi geçiştirmem lazım
Akşam: hindi pirzola + mantar sote üzerine çok az kaşar (1 dilim kadar)
20 dak yoga
100 kere mekik
100 kere ip atlama
100 kere göğüs kas çalıştırma hareketleri
2,5 litre su
Kızlar günaydın nasilsinizzz nasil gidiyor
Ben onu bulamadım ya çok gerilerde kalmış
Ofisten arkadaslar bende ciddi bir degisim oldugunu filan soylemeye basladılar kızlarr ay ayayayayaaa
Doktor kilosunun ayina göre az olduğunu söyledi kuzumçok güzel canım menün
takipte boy daha önemli canım.550 gr da iyi sayılır
afiyet olsun güzel menü
hepsi süper canım
günaydun canım..gitme kısmı ise
Hoş geldin canimFark edildigine gore demekki var abla
Ya bende adet olmayı bekliyorum. Bu ay çocuk için tedaviye baslicaz. İlk aydan hamile kalirsam bide bu kiloyla gebe kalmış olucam. Aslinda ben bi 50 lere ineyim gebelikten önce diyordum ama çok zor.
pazartesiyi bekleme bencee nerde kaldıysan ordan devam et fire verdiğin günü tatil günün olarak gör ertesi gün sporunu daha çok yap yediklerini yak. uzun süre ara verirsen üşengeçlik çöker.misafirim vardi bugun hic girip yazamadim kimse beni merak etmemisdiyetide deldim ptesiden itibaren yeniden baslicam hepinize kolay gelsin
keşke benim olsaOfisten arkadaslar bende ciddi bir degisim oldugunu filan soylemeye basladılar kızlarr ay ayayayayaaa
prematüre değilmiydi zaten..arayı 2 yaşına kadar kapatamıyor genelde prematür bebeklerDoktor kilosunun ayina göre az olduğunu söyledi kuzum
azmı ki yediğin bana mı öyle geldigünaydınlar
dün ki menüm
sabah: ılık su elma
öğlen : sütlü çorba salata
ara öğün: leblebi adaçayı
akşam : sarımsaklı yoğurtlu ıspanak
kuruyemiş çay
sporumu yaptım 20 mekik + 5-8-10-15 saniye plank 5 dk kol bacak hareketleri
benimde tam tersi bu aralar karnım çok şişiyo acayip bir şişkinlik var bi haftadır. bende güzel sözler duymak istiyoommmOfisten arkadaslar bende ciddi bir degisim oldugunu filan soylemeye basladılar kızlarr ay ayayayayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?