Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar aloe vera aldım zayıflatıyomuş sabahları aloe veralı bir karışım veriyomuş arkadaşın diyetisyeni ama henüz çözemedim, çözdüğümde paylaşıcam siz şimdilik yüzünüze sürün canlarım

Sağol kuzum fatih prematüre doğdu doğduğundan beri var reflüsü maalesef önümüzdeki ay ilaç verecek doktor kuzum olsun buna da şükür ya allah beterinden sakınsın.
Kuzum benim boy 158 onun için 59 kilo çok durmuyordu ama bana yakışmıyo ya dobiş hissediyorum :)) yıllardır kendimi bildim bileli zayıfım ve genetik bakımdan evet haklısın oğlumu kendi kucuklugume benzetiyorum bende iştahsızdim ve çok midem bulanırdı yeğenim var annesi maşallah bayağı yer oda yengeme çekmiş 7 aylık et bile yiyo çocuk benimki de bana demekki babaya çekseydi iştahlı olurdu aslında:)

Cnalar hic birinize yorum yazmadim bugun baya yogun bir gun oldu sabah kocayi yolladim ise sonra kizla ugrasip ev temizligi sonra postaneye gidildi markete gidildi buda 1.30saatimi aldi tempolu yurudum yarin cok ondmli bizim icin eve kontrole gelicekler sosyal servisten puff burdada cok ilginc bebek dogunca sosyal servis gelip evi kontrol ediyor neyse yarinda gelirse baska gelmez gelelim menuye :)
09.00eynir
Domates
Salatalik
Maydanoz
12.00:yarim nar
15.00: haslama et
1bardak ayran
18.00:yarim nar
21.00:8yemek kasigi sebze yemegi
1bardak ayran
3lt su
2bardak bitki cayi
Tum gun kosturmaca disinda 1.30saat yuruyus

Hehe dunde benimki kombe yap diye tutturdu zorla kendisini spora yolladim mecburen :)

kız zayiflicam die herduyduğunu alma anam bise olcak sana kuzum ya
Şaka şaka :))) ya evdeki negatif enerjiyi alıyomuş diye aldım, nazara filan çabuk geliyorum.. ama evet doğru bir karışım yapıyormuş yaparmıyım hiç sanmıyorum daha bitkisiyle yeni tanıştım hemen yemem herhalde

Yaa bak iştahlı çocuğa :)) 7 aylıkken et yemeside ii değil bakma sen obez bebeklerin ileride şeker hastası olma riski daha çok.. biz böyle iyiyiz boşver hoş birşey değil herşeyi yemeleri.. Uzay çikolata şeker chips meyvesuyu filan asla ağzına sürmez.. çok sağlıklı besleniyor 5 yaşına kadar dikkat etmekte fayda var

Oyy yavrum aferin ona fatih han da öyle olacak sanırım canım bana çekmiş biraz bide minyon herkeste kız zannediyor ne güzel kızın var diyolar erkek deyince şok aaa kız güzeli die ceviriyorlar :))

çok geçmiş olsun öncelikle... bu gibi durumlarda tatlı aslında bütün gün hastane stresini atmaya yardımcı olmuştur. sen üstesinden gelmişsin bu durumun.

ben de spor salonunda çalıştığım gibi evde çalışamıyorum ya da benim ki ön yargı bilemiyorum. illa para verince mi huzurlu oluyorum acaba :)

ben spor yapmıyorum galiba.. sizi görünce bi kıskançlık alıyor beni sorma..

ahahahahha.. denemediğimiz bir o kaldı.. al bakalım..

Ilk öğrendiğim an ultrason görüntüleri babasının benim yazdığım hatırlar ilk doğum fotoğrafı şimdiki hali origami kağıt sanatı ile süsler yapıyorum:)

aklımda bulunsun.. inşallah o günleri görürüm ben de..

Günaydın kızlar yepyeni bir gün.
Ben otobüste işe gidiyorum hepinizi öpüyorum musmustlu güzel kacamaksiz bir gün olsun hepimiz icin.

günaydın canım.. inşallah inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…