Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

keşke benim olsa

prematüre değilmiydi zaten..arayı 2 yaşına kadar kapatamıyor genelde prematür bebekler

azmı ki yediğin bana mı öyle geldi
Evet canım prematüre boy ıyi de kilo az işte reflüsü var ondan iştahsız aslında 2 3 aylıkken 150 cc içiyordu mama şimdi 5 ay 1 haftalık ve 60 çok nadie 90 cc içiyor bu 3 ayından beri boyle

dk olarak ne kadar sürdü :)

dün gece niyetliydim
akşam
17.43
2 kepçe kuru fasulye
3 kaşık yoğurt
roka
salata
1 dilim tb ekmeği

1 avuç çekirdek

akşam birden midem ağrımay başladı yediğimi de çıkardım. Spor yapamadım o yüzden. Bugün de sabah kahvaltı edemedim, öğlen yedikten sonra midem bulanmakla birlikte, ağrımaya başladı.

Merhaba kızlar bugünkü menum
Sabah limonlu su
Kahvaltı
2 yumurta
3 zeytin
Çeyrek kibrit kutusu kasar peynir
1 dilim kepek ekmek
1 slatalık
Maydanoz, dereotu
1 kupa cay

Ara
2 kayısi
2 ceviz

Öğlen
1 kase tarhana çorbası
3 kepekli galeta

Ara
1 elma
12 fındık

Akşam
7 kaşık yeşil mercimek
Ispanak kavurma
Salata

Gün icerisinde en az 2 lt su icerim.
Spor yok

Bu aksam yapıcam, supsersın hemen yaziyim bir köşeye :)) ben sade cikolatali yaparim birazda icine hindistancevizi tamamdir

Fark edildigine gore demekki var abla

Uc kiloda enerjim degisti ayol bir havalara girdim zaten kotu gorunmem suan icin imkansiz

benimde tam tersi bu aralar karnım çok şişiyo acayip bir şişkinlik var bi haftadır. bende güzel sözler duymak istiyoommm

Benimde karnim suan sis, ama eskiden abur cubur sabah yedigim pogacalar filanda vardi.. o yuzden daha az sis gozukuyor :)

Cumaya nasil tartilicam ben yaa, garanti daha sis oldugum icin zaten fazla tartilicam

[QUOTE="keryneia, post: 53941178, member:

Uc kiloda enerjim degisti ayol bir havalara girdim zaten kotu gorunmem suan icin imkansiz

Cumaya nasil tartilicam ben yaa, garanti daha sis oldugum icin zaten fazla tartilicam [/QUOTE]

Valla zaten fotoda super gozukuyorsun :)

2 ceviz eklemek üzerine oldukça masum. hem epey tok tutar böylece..

Geçmiş olsun canım

Afiyet olsun canım bu yulaf lapası dediğin nasıl oluyor. Benim yaptığım gibi birşey mi bende muhallebi diyorum ona. Sütle pişirip bal ekliyorum böyle bişey mi.

geçe sahur yaptım Bademellaa nın dediği gibi yulaflı krep yaptım normal krepten hiç bi farkı yok tadı da güzel di :)

2 krep 2 yumurta peynir ceviz kaymak süt salatalık yedim . inşallah acıkmam :)

Afiyet olsun canım ben niyetli olmadığım günlerde de krep yapıyorum eve ekme

Canım geçmiş olsun ama sen sanki geçen iftarda da böyle bişey yazmıştın sanki. Niyetli olduğun günler hiç sahur yazmıyorsun aç bırakıyorsun sanırım kendini. Bide boş mideye önce çorba içsen daha iyi gelebilir.

Dün menümü yazamadım biraz zor birgün geçirdim. İftarada yetişemedim zaten yarım saat geç açtım orucu.

Sahur
3 krep yulaftan
2 dilim peynir
Salçadan sos
1 kupa süt

İftar
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık tavuk sote (yine yiyemedim 5 kaşık koymuştum)
1 büyük bardak ayran

Oruç vurdu beni dışarda nefsime yenik düştüm cıss aldım.

Yarım un kurabiyesi
Yarım dilim ıslak kek
(En azından hepsini yemedim)
6-7 tane çiğ fındık
1 kupa yeşil çay

Spor yok
İftara kadar hep dışardaydım zaten bide iftardan sonra AVM ye gittik 2 saatte orda yürüdüm pert oldum.

Kasik mamasi denedinizmi. Bizimde istagsiz donemden sonra kSik mamasi vermete basladim yemeye vasladi simdi 120ye döndük kahvalti veriyorum beeb buskuvisi yumurta sarisi ve labne ile

Canim pirinç ununu formül sütü ile yapıyorum doktor devam et dedi şimdilik yoğurt çorba onlara ara ver 6. Ayda başlayalım dedi midesi için ilaç yazacak dün çok şükür 2 yemek kaşığı yedi pirinç unundan

Geçmiş olsun canım

Afiyet olsun canım bu yulaf lapası dediğin nasıl oluyor. Benim yaptığım gibi birşey mi bende muhallebi diyorum ona. Sütle pişirip bal ekliyorum böyle bişey mi.
bir kaç mesaj önce yazmıştım. tatlı krizleri için ideal

1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)

gerisi keyfine bağlı
yerken üstüne 2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem veya elma veya çilek veya muz unutma herşey extra kalori. fıstık ezmesi de süper gidiyor ama dikkat kalorisi yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…