- 8 Haziran 2017
- 417
- 808
- 103
azmı ki yediğin bana mı öyle geldi
Hoş geldin canim
Evet canım prematüre boy ıyi de kilo az işte reflüsü var ondan iştahsız aslında 2 3 aylıkken 150 cc içiyordu mama şimdi 5 ay 1 haftalık ve 60 çok nadie 90 cc içiyor bu 3 ayından beri boylekeşke benim olsa
prematüre değilmiydi zaten..arayı 2 yaşına kadar kapatamıyor genelde prematür bebekler
azmı ki yediğin bana mı öyle geldi
Bende aynıyım canim midelerimiz iyice minnoş oldumidem mi küçüldü anlamadım bi tabak yemekle doyuyorum ikinci bi yemek ağır gelmeye başladı.
dk olarak ne kadar sürdü :)Spor
120 mekik
Gövde döndürme 30s
Ters citirda ×14
Bükük bacakları çevirme ×16
Bisiklet citirdamak ×36
Rus büküm ×16
Yatik yan karın kası dönüşü ×16
Plank 55s
Topuğa dokunma ×20
Kalçadan sol tekme ×20
Kalçadan sağ tekme ×20
Alkışlama mekiği ×24
Kondisyon bisikleti 15 dk
Bydelikiz
Sizce pasta erimiş midir kızlar
45 dk falan canimdk olarak ne kadar sürdü :)
Bende aynıyım canim midelerimiz iyice minnoş olduhemen fazla geliyor :)
1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
gerisi keyfine bağlı
yerken üstüne 2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem veya elma veya çilek veya muz unutma herşey extra kalori. fıstık ezmesi de süper gidiyor ama dikkat kalorisi yüksek.
Fark edildigine gore demekki var abla
benimde tam tersi bu aralar karnım çok şişiyo acayip bir şişkinlik var bi haftadır. bende güzel sözler duymak istiyoommm
2 ceviz eklemek üzerine oldukça masum. hem epey tok tutar böylece..Bu aksam yapıcam, supsersın hemen yaziyim bir köşeye :)) ben sade cikolatali yaparim birazda icine hindistancevizi tamamdir
Uc kiloda enerjim degisti ayol bir havalara girdim zaten kotu gorunmem suan icin imkansiz
Benimde karnim suan sis, ama eskiden abur cubur sabah yedigim pogacalar filanda vardi.. o yuzden daha az sis gozukuyor :)
Cumaya nasil tartilicam ben yaa, garanti daha sis oldugum icin zaten fazla tartilicam
Valla zaten fotoda super gozukuyorsun :)
Kızlar merhaba
Beni hatırladınız mı bayram zamanı buralardaydım
Sonrasında ufak bir kaza geçirdim uzun süredir yatıyorum yeni yeni ayaklandım bu sürede haliyle biraz kilo da aldım
Eğer hala bana yer varsa yeniden başlayıp kilo verme sürecimi tamamlamak istiyorum
Ne dersiniz ?
Sabah 07:00
268 kalori 12gr yağ, 23 gr karbonhidrat,
18 gr protein
1,5 hş. yumurta
30 gr lor
26 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber
Oglen 12:30
380 kalori, 8 gr yağ, 11 gr karbonhidrat,
64 gr protein
200 gr ızgara göğüs
1 koz biber
Yeşil salata
1 havuç
Ara 16:00
338 kalori, 15 gr yağ, 42 gr karbonhidrat,
12 gr protein
Yulaf lapası
2 ceviz
Akşam 19:00
231 kalori, 6 gr yağ, 33 gr karbonhidrat,
12 gr protein
2 kase tavuk çorbası
1 Demet roka
1 turp
Biraz turşu
2 Litre su
Spor yok
geçe sahur yaptımBademellaa nın dediği gibi yulaflı krep yaptım normal krepten hiç bi farkı yok tadı da güzel di :)
2 krep 2 yumurta peynir ceviz kaymak süt salatalık yedim . inşallah acıkmam :)
dün gece niyetliydim
akşam
17.43
2 kepçe kuru fasulye
3 kaşık yoğurt
roka
salata
1 dilim tb ekmeği
1 avuç çekirdek
akşam birden midem ağrımay başladı yediğimi de çıkardım. Spor yapamadım o yüzden. Bugün de sabah kahvaltı edemedim, öğlen yedikten sonra midem bulanmakla birlikte, ağrımaya başladı.
Kasik mamasi denedinizmi. Bizimde istagsiz donemden sonra kSik mamasi vermete basladim yemeye vasladi simdi 120ye döndük kahvalti veriyorum beeb buskuvisi yumurta sarisi ve labne ile
bir kaç mesaj önce yazmıştım. tatlı krizleri için idealGeçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım bu yulaf lapası dediğin nasıl oluyor. Benim yaptığım gibi birşey mi bende muhallebi diyorum ona. Sütle pişirip bal ekliyorum böyle bişey mi.
Bende aynıyım canim midelerimiz iyice minnoş olduhemen fazla geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?