Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben dırseklerıne ve dızkapagıma yazın ayaklarıma yaparım çok ıyı bır pling hakkaten

lahana çorbasını kesinlikle yapmalısın bağırsaklar gacur gucur fena çalıştırıyo

Günaydin kizlar bugunkü menüm
Sabah komşu kahvaltıya cagirdı ama dikkat ettim tabi:)kızartma borek tatlılara dokunmadım
1 Yumurta
3 zeytin
1 minik kaşar peynir
Domates
Salatalık
Cay
Yarım dilim kepek ekmek

Ara kahve
1 kuru incir
1 ceviz

Öğlen
Kepekli galeta×3
Tarhana corba

Ara
1 elma
Avuç içi kadar ceviz

Akşam
6 kasik Yesil mercimek( dunden kalan)
Yoğurt

En az 2 lt su
Spor yok

Kızlar menum cok mu sizce bi yerde hata yapiyorum hiç zayıflayamıyorum bebişten dolayi spor yapmaya vaktim olmuyor zaten okula gidiyorum 7 saat dersim var haftanin 6 günü. Çok hareketsiz bi yasamimda yok niye boyle takili kaldim anlamiyorum emzirdiğim icin hepten yememezlik yapmak istemiyorum da :S

şaka maka benim midem baaya küçülmüş galiba hemen doyuyorum ya. dün niyetliydim saaat 4 e kadar açıkmadım da 4 ten ezan okunana kadar çok fena bastırdı açlık bide baş ağrısı girdi. sofraya bi oturdum gözüm çok açtı . bi tabak çorbayla doydum annem dalga mı geçiyosun niye yemek yaptırdın diyo valla dedim doydum yani napıyım ekmeği de azalttım çok şükür zor oldu ama az az yiyorum

oturduğun yerden nasıl çekiyorsun
Koltugun en uc kismina oturup bacaklarini duz bir sekilde kaldiriyorsun.. kollarini x seklinde kafani tutarak arkadan one dogru gelerek bunu hic durmadan karnini sikarak tekrarliyorsun.. bayagi kaslar yaniyor bildigin mekik ceker gibi iste :) ben her saat basi 50 kere yapmayi hedefliyorum.. aksama baklavalarim olabilir ahahahahahaaa

Canim bebis uyuduktan sonra yapabilirsin ben oyle yapiyorum ve minimum 20 dak yapacagina odaklan, ben hizimi alamayip 40dak filan bile yapiyorum saat 23te bile yaptigim oluyor hem daha rahat uykuya geciyor insan :))

Aslinda cok iyi canim bende emziriyorum ama ben suyu kilom kac olursa olsun 3lt iciyorum emziren anneler icin 3lt diyorlar hep onu arttir cokta kafana takma derim gider kilolar merak rtme canim:)

diyet demek bu demek değil çok yanlış bunlar. ne kadar şartlamışsın kendini. abartmanın lüzumu yok. kocasının kutlamak için ikram ettiği bir viskinin yanında bir parçada çikolata yese sabaha 1000 kilo uyanmazdı diye düşünüyorum. bilinçaltına yanlış msjlar veriyorsun. kesinlikle sana katılmıyorum. diyet yaparım evet sağlıklı olmak adına ama ne kendime ne de beni mutlu etmeye çalışan insanlara hayatı zehir edemem. herşey bi yere kadar herşeyin bir sınırı var. abartmadan herşey tadında güzel

diğer leri giderse boş kaldığımda bir deneyeceğim birileri varken denenmez delirdin mi napıyon derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…