Aslında nıyetım lahana corbasıydı ama hastane işlerı olunca gec geldım eve hep
Ben dırseklerıne ve dızkapagıma yazın ayaklarıma yaparım çok ıyı bır pling hakkatendün kahve içtik bende telveleri toplayıp bi fincana koydum maske yapacaktım. wc ye gideyim dedim bi geldim annem konuşup duruyor pasaklı vs bulaşıkları yıkamıssın bunu masada unutmussun etrafına baksana diye diye dedim yüzüme sürcem diye ayırdım ben onu niye attın. kara kura şey neyine fayda edecek vs diye başımı yedi. Kahve telvesi benim cildime gerçekten çok iyi geliyor kızlar özellikle cildiniz yağlıysa baaya etkili. kahvemi içiyorum 45-60 dk sonra sporumu yapıyorum hazır terlemişken yüzümü ılık suyla yıkayıp hemen kahve telvesini sürüyorum kuruyana kadar bekletiyorum mis gibi oluyo.
diyet grubunda cilt şeysi ne alaka derseniz de kahve içip spor yaparken telveyi de yüzünüze sürün diye yazdım
ay ne çok anlatmışım ya
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım bu yulaf lapası dediğin nasıl oluyor. Benim yaptığım gibi birşey mi bende muhallebi diyorum ona. Sütle pişirip bal ekliyorum böyle bişey mi.
harika gerçekten. diz kapağı ile dirseği bilmiyordum öğrendiğim iyi olduBen dırseklerıne ve dızkapagıma yazın ayaklarıma yaparım çok ıyı bır pling hakkaten
Aslında nıyetım lahana corbasıydı ama hastane işlerı olunca gec geldım eve hep
Arkadaş bende ya oda sıcak yemek yapınca kaptırdım
Burası felaket soguk ve karlı aslında suclusu hava şartları yoksa yemezdım:)
oturduğun yerden nasıl çekiyorsunKızlar bugun her saat bası oturdugum yerden mekik cekicem bana bol sans dileyin ahahaha dun yapamadıgım yoganın acısını cıkarmam lazım
Pzt baslayım dımı dımılahana çorbasını kesinlikle yapmalısın bağırsaklar gacur gucur fena çalıştırıyo
Kac kılosunuz boy yas kacmerhaba hangi diyeti yapıyorsunuz acaba ? ne kadar sürede kaç kilo verdiniz? kısaca bilgi alabilirmiyim lütfen?
Koltugun en uc kismina oturup bacaklarini duz bir sekilde kaldiriyorsun.. kollarini x seklinde kafani tutarak arkadan one dogru gelerek bunu hic durmadan karnini sikarak tekrarliyorsun.. bayagi kaslar yaniyor bildigin mekik ceker gibi iste :) ben her saat basi 50 kere yapmayi hedefliyorum.. aksama baklavalarim olabilir ahahahahahaaaoturduğun yerden nasıl çekiyorsun
Canim bebis uyuduktan sonra yapabilirsin ben oyle yapiyorum ve minimum 20 dak yapacagina odaklan, ben hizimi alamayip 40dak filan bile yapiyorum saat 23te bile yaptigim oluyor hem daha rahat uykuya geciyor insan :))Kızlar menum cok mu sizce bi yerde hata yapiyorum hiç zayıflayamıyorum bebişten dolayi spor yapmaya vaktim olmuyor zaten okula gidiyorum 7 saat dersim var haftanin 6 günü. Çok hareketsiz bi yasamimda yok niye boyle takili kaldim anlamiyorumemzirdiğim icin hepten yememezlik yapmak istemiyorum da :S
Aslinda cok iyi canim bende emziriyorum ama ben suyu kilom kac olursa olsun 3lt iciyorum emziren anneler icin 3lt diyorlar hep onu arttir cokta kafana takma derim gider kilolar merak rtme canim:)Günaydin kizlar bugunkü menüm
Sabah komşu kahvaltıya cagirdı ama dikkat ettim tabi:)kızartma borek tatlılara dokunmadım
1 Yumurta
3 zeytin
1 minik kaşar peynir
Domates
Salatalık
Cay
Yarım dilim kepek ekmek
Ara kahve
1 kuru incir
1 ceviz
Öğlen
Kepekli galeta×3
Tarhana corba
Ara
1 elma
Avuç içi kadar ceviz
Akşam
6 kasik Yesil mercimek( dunden kalan)
Yoğurt
En az 2 lt su
Spor yok
Üzgünüm Canım ama bu konuda sana katılmıyorum. bence kaçamaklar desteklenmemeli. Bugün terfi kutlama yarın mutsuzum o yüzden yedim. Biz bunlara destek olmak icin degil tam tersi yapmamamız icin biribirimizi uyarmak icin bir aradayiz.
Eki Görüntüle 2081679
diğer leri giderse boş kaldığımda bir deneyeceğim birileri varken denenmezKoltugun en uc kismina oturup bacaklarini duz bir sekilde kaldiriyorsun.. kollarini x seklinde kafani tutarak arkadan one dogru gelerek bunu hic durmadan karnini sikarak tekrarliyorsun.. bayagi kaslar yaniyor bildigin mekik ceker gibi iste :) ben her saat basi 50 kere yapmayi hedefliyorum.. aksama baklavalarim olabilir ahahahahahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?