Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim bebis uyuduktan sonra yapabilirsin ben oyle yapiyorum ve minimum 20 dak yapacagina odaklan, ben hizimi alamayip 40dak filan bile yapiyorum saat 23te bile yaptigim oluyor hem daha rahat uykuya geciyor insan :))
Bebeğim doğduğundan beri uyumayı sevmiyor malesef gündüz ben ise gidene kadar nerdeyse hic uyumuyor bazen 20 dakika uyuyor. Dün gece mesela eşime bıraktım ben pes ettim 2 de uyumuş 06:30 da uyanıktı bakıcıdayken uyuyormuş

Pzt baslayım dımı dımı
Kural bozulmasın dıyetler pzt başlar

ahaha pazartesiler iyidir az bişeyden bile epeyi çıkıyo ben küçücük bi tencereye yapmıştım 3 gün yedim yaparken mutfağın kapısını kapatmayı aspiratörü ve camları açmayı unutma

Okulda zayıflaman lazım bence ben geçen sene ücretli yapıyordum tabi yoğun bir formasyon programım da vardı ve bayağı zayiflamistim. Bu arada branş ne acaba
merhaba hangi diyeti yapıyorsunuz acaba ? ne kadar sürede kaç kilo verdiniz? kısaca bilgi alabilirmiyim lütfen?
Kendi adıma cevap vereyim mümkün olduğunca hazır gidalardan uzak karbonhidrat minumum seviyede şeker yok gibi bir şey bol protein kalsiyum bol su ve spor
Pzt baslayım dımı dımı
Kural bozulmasın dıyetler pzt başlar
Bence yarın hemen başla abla tartı da 1 kilo fazla mi olmak seni mutlu eder 1 kilo az mı?

menün iyi ama fazla takıntı yapmamaya çalış. neden niye soruları seni strese sokar yerinde sayarsın

bende seninle aynı durumdayım. iftarda hemen doyuyorum. birde yemek krizim olmuyor. önceden yemekten sonra illa tatlı yemek isterdim meğer kafamdan uydurduğum bişeymiş :) bir geçen gün iftara geç kaldığım gün otobüs süslü vitrinli pastane önünde indirdiğinde gözüm dönmüştü o kadar

bi çay istiyo benim canım ya resmen çaysıyorum . tatlıyla uzun zamandır aram yok sütlü tatlıları severim hemen tıkanıyorum bi dilimde de

beni goremiyolar ahahahaa onumde kolon var :))) yan arkadasimda zaten kafayi siyirdigimi kabullendi sorun yapmiyo

ahaha çok şanslısın o zaman . ay kafaya koydum yapacamda normalde giderler yemeğe bile çıkmadı kimse nasıl bi elektrik yayıyosam artık ters tepiyo

ahaha pazartesiler iyidir az bişeyden bile epeyi çıkıyo ben küçücük bi tencereye yapmıştım 3 gün yedim yaparken mutfağın kapısını kapatmayı aspiratörü ve camları açmayı unutma
O kadar mı gıııı
Abauuuu vazcayacam şimdi

Cuma burası noel tatılıne çıkıyor canım
Çoçuklar evde olunca dışarı cıkmam sanırım daha kolay olur malum wc ye çok gıdılıyormus
Ben dona çisederım baska bır yerde wc ye gıdemem ki

merhabalar hepinize kuvvetli irade diliyorum..
ben hala düzeni oturtamadım.. malesef menümün dışına çıktım dün akşam yine..ben ettim siz etmeyin kızlar

balinmaz (98.2/)1 aralık tarıhınde 100 kılo ile takıma gelen yeni üye.hedef kılo 80

Zerra (70.5/70/0.5/%0.71)5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen ye. Canım ni üye hedef kılo 60

Rosa Ange (66.8/) 1 aralık tarıhınde 68 kılo takıma geldı hedef kılo 58 -daha önce 10. Takımdan mezun oldu-

phılosophergirl (68/66.7/1.3/%1.91) 1aralık tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

Aglamaktankorkma (55.2/54.2/1/%1.81)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52

pamukmelek (86.4/) 1 aralık tarıhınde 88.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80

sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50

gulsum462 (64.7/62.5/2.2/%3.40)9 aralık tarıhınde 64.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57

sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Bengi_(57.4/57.2/0.2/%0.35) 10 aralık tarıhınde 57.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5

petitjoueur (107.7/) 11 aralık tarıhınde 107.7 kilo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80

umudum2 (70/) 9 aralık tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

keryneia (61.8/61/0.8/%1.30)1 aralıkta 63.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57

praying Angel (52.7/52.3/0.4/%0.76) 1 aralık tarıhınde 54 kılo ile takıma gelen yeni üye hedef kilo 48

NEHIR34(77.7/77/0.7/%0.90) 12 aralıkta 77.7 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef 65

NEHIR34

praying angel

keryneia

@umudum2

P petitjoueur

Bengi__

sevimlimmm

gulsum462

sananesanane

pamukmelek

@Aglamaktankorkma

philosophergirl

RoSa ange

zerra

@balinmaz

evet, birbirimizi gaza getirip, imkanın varsa yememelisin durumuna gelmeliyiz.

yaptım ben de valla, 1 kase çok geldi, yarısını yedim, yarını da akşam üstü acıkınca yiyeceğim :)

Hastane işlerımız bıttı benım dıkışler alındı ama kol hala schıne de

hadi geçmiş olsun canım, ama o diyet neden bozuluyor? umarım geçerli sebeplerin vardır kuzuuu..

ahahahahha :) limon ve kahve telvesini karıştırıp vücuda da sürünce çatlaklara iyi geliyor demişti arkadaşlar..
siz belki biliyorsunuzdur, benim de yüzümde gözeneklerim çok açık onlara ne yapabiliriz?

Kızlar bugun her saat bası oturdugum yerden mekik cekicem bana bol sans dileyin ahahaha dun yapamadıgım yoganın acısını cıkarmam lazım

hadi bakalım kolay gelsin, süper bir enerji bu..

akşam olmadan yazıyorsunuz ya menülerinizi, birebir uyuyor musunuz? ben vaktim yoksa ertesi sabah yazmayı tercih ediyorum.

bana 1 avuç ceviz fazla geldi, gün de 2 adet diye biliyorum genel olarak ama senin özel bir durumun olabilir. süt veriyorsan bence daha çok yeşillik yemelisin hiç salata göremiyorum.

menünde sıkıntı yok, belki porsiyonların büyük olabilir. kaçan bir nokta olabilir. bu menüye normal şartlarda kilo verilir. hele ki emziriyorsan..

2x50 mekik cekebildim iki saat icerisinde

ohhoooo.. süper...

Merhaba ben karartay diyetine başladım bu gün 2.günüm olucak başka karatay yapan varmı?

maalesef ben yapmıyorum.. bana uygulaması zor geliyor, hiç bulaşmadım.

Yuppiii misafirler iptal :) buda diyete devam demektir yasasin:)) gerci birinin gelme ihtimali var ama o sorun digil diyetime uygun bisiler yapabilirim kendime

hayatımızda insanlar hep olacak.. önemli olan onlara rağmen devam edebiliyor olmamız.. üstesinden gelirsin bence.. onlara da sağlıklı şeyler yap, ayıp fln olmaz..

gerçekten çok vicdansız insan bunlar yaa hem yemeğe gitmeiyolar hemde yemeği ofise getirtiyolar bi müşteriyi oyalayıp adam yemem diyo inadına söylediler benim oruçlu olduğumu da biliyolar hemde karışık kaşarlı pide söylediler ( çoookk severim ) ooff sinir harbi yaşıyorum şuan biraz dolaşmaya çıkayım bari bu mikroplar yemek yerken

Uyumayan bebek cok zor ya tahmin edebiliyorum.. ama bakicindan rica et en gec 15-16 uyanmis olsun

Kuzular yukarda bızım aday lıstemız var kimler lısteye geçecek kımler az daha bekleyecek
Bızı unutanlar kılosuyla mutlu mesut yasasın dıye lısteden çıkacak
Aksam tek tek kontrol edecem ballarım

Normaldede ben mılletın ıcınde yemeyı kibar bır davranıs bulmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…