- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Bebeğim doğduğundan beri uyumayı sevmiyor malesef gündüz ben ise gidene kadar nerdeyse hic uyumuyor bazen 20 dakika uyuyor. Dün gece mesela eşime bıraktım ben pes ettim 2 de uyumuşCanim bebis uyuduktan sonra yapabilirsin ben oyle yapiyorum ve minimum 20 dak yapacagina odaklan, ben hizimi alamayip 40dak filan bile yapiyorum saat 23te bile yaptigim oluyor hem daha rahat uykuya geciyor insan :))
Bende en az 2lt iciyorum fazlası oluyordur mutlaka canım inşallah gider kilolarAslinda cok iyi canim bende emziriyorum ama ben suyu kilom kac olursa olsun 3lt iciyorum emziren anneler icin 3lt diyorlar hep onu arttir cokta kafana takma derim gider kilolar merak rtme canim:)
Pzt baslayım dımı dımı
Kural bozulmasın dıyetler pzt başlar
Okulda zayıflaman lazım bence ben geçen sene ücretli yapıyordum tabi yoğun bir formasyon programım da vardı ve bayağı zayiflamistim. Bu arada branş ne acabaKızlar menum cok mu sizce bi yerde hata yapiyorum hiç zayıflayamıyorum bebişten dolayi spor yapmaya vaktim olmuyor zaten okula gidiyorum 7 saat dersim var haftanin 6 günü. Çok hareketsiz bi yasamimda yok niye boyle takili kaldim anlamiyorumemzirdiğim icin hepten yememezlik yapmak istemiyorum da :S
Kendi adıma cevap vereyim mümkün olduğunca hazır gidalardan uzak karbonhidrat minumum seviyede şeker yok gibi bir şey bol protein kalsiyum bol su ve spormerhaba hangi diyeti yapıyorsunuz acaba ? ne kadar sürede kaç kilo verdiniz? kısaca bilgi alabilirmiyim lütfen?
Bence yarın hemen başla abla tartı da 1 kilo fazla mi olmak seni mutlu eder 1 kilo az mı?Pzt baslayım dımı dımı
Kural bozulmasın dıyetler pzt başlar
Kızlar menum cok mu sizce bi yerde hata yapiyorum hiç zayıflayamıyorum bebişten dolayi spor yapmaya vaktim olmuyor zaten okula gidiyorum 7 saat dersim var haftanin 6 günü. Çok hareketsiz bi yasamimda yok niye boyle takili kaldim anlamiyorumemzirdiğim icin hepten yememezlik yapmak istemiyorum da :S
şaka maka benim midem baaya küçülmüş galiba hemen doyuyorum ya. dün niyetliydim saaat 4 e kadar açıkmadım da 4 ten ezan okunana kadar çok fena bastırdı açlık bide baş ağrısı girdi. sofraya bi oturdum gözüm çok açtı . bi tabak çorbayla doydum annem dalga mı geçiyosun niye yemek yaptırdın diyo valla dedim doydum yani napıyımekmeği de azalttım çok şükür zor oldu ama az az yiyorum
beni goremiyolar ahahahaa onumde kolon var :))) yan arkadasimda zaten kafayi siyirdigimi kabullendi sorun yapmiyodiğer leri giderse boş kaldığımda bir deneyeceğim birileri varken denenmezdelirdin mi napıyon derler
menün iyi ama fazla takıntı yapmamaya çalış. neden niye soruları seni strese sokar yerinde sayarsın
bende seninle aynı durumdayım. iftarda hemen doyuyorum. birde yemek krizim olmuyor. önceden yemekten sonra illa tatlı yemek isterdim meğer kafamdan uydurduğum bişeymiş :) bir geçen gün iftara geç kaldığım gün otobüs süslü vitrinli pastane önünde indirdiğinde gözüm dönmüştü o kadar
beni goremiyolar ahahahaa onumde kolon var :))) yan arkadasimda zaten kafayi siyirdigimi kabullendi sorun yapmiyo
O kadar mı gııııahaha pazartesiler iyidiraz bişeyden bile epeyi çıkıyo ben küçücük bi tencereye yapmıştım 3 gün yedim yaparken mutfağın kapısını kapatmayı aspiratörü ve camları açmayı unutma
Cuma burası noel tatılıne çıkıyor canımOkulda zayıflaman lazım bence ben geçen sene ücretli yapıyordum tabi yoğun bir formasyon programım da vardı ve bayağı zayiflamistim. Bu arada branş ne acaba
Kendi adıma cevap vereyim mümkün olduğunca hazır gidalardan uzak karbonhidrat minumum seviyede şeker yok gibi bir şey bol protein kalsiyum bol su ve spor
Bence yarın hemen başla abla tartı da 1 kilo fazla mi olmak seni mutlu eder 1 kilo az mı?
Gider canim merak etme menun iyi cunku daha azini yiyemezsin emziriyorsun benim sutumu etkiliyo az yersem malesef o yuzden sik sik yiyorum ama az az yiyorum canimBende en az 2lt iciyorum fazlası oluyordur mutlaka canım inşallah gider kilolar
çayma çayma ama ev lahana lahana kokuyo onu da bilO kadar mı gıııı
Abauuuu vazcayacam şimdi
aynen benim de yaşadıklarımı yazmışsın. ben yazmış olsam yanı cümleleri kurardım. aynı baskılar aynı söylemler annemin sözleri hepsi aynı.
ben şekeri bıraktım deyip işin içinden çok kolay yırttım. herkes bilir bengi şeker yemez. eskiden epey ısrarcı olurlardı sonradan baktılar bu konuda katıyım, bana teklif dahi etmiyorlar.
sağlıklı besleniyorum diyerek çok doğru yapıyorsun. bunu yaşam biçmi haline getirdiğimiz zaman zaten zayıfladığımızda kilomuzu koruyabilir yoksa hedefimize ulaşıp eski kötü alışkanlıklarımıza dönersek yeniden kilo almamız çok zor olmaz.
misafirlerimiz, arkadaşlarımız, eşimiz, akrabalarımız buna saygı duyacak ve onları ağırlarken onlara göre değilde kendi doğrularımıza göre hareket etmeliyiz.
benim özellikle belirtmek istediğim burada birbirimize karşı olsun bu seferde yemişsin tavrı yerine YEME tavrını gütmemiz.
Hastane işlerımız bıttı benım dıkışler alındı ama kol hala schıne de
dün kahve içtik bende telveleri toplayıp bi fincana koydum maske yapacaktım. wc ye gideyim dedim bi geldim annem konuşup duruyor pasaklı vs bulaşıkları yıkamıssın bunu masada unutmussun etrafına baksana diye diye dedim yüzüme sürcem diye ayırdım ben onu niye attın. kara kura şey neyine fayda edecek vs diye başımı yedi. Kahve telvesi benim cildime gerçekten çok iyi geliyor kızlar özellikle cildiniz yağlıysa baaya etkili. kahvemi içiyorum 45-60 dk sonra sporumu yapıyorum hazır terlemişken yüzümü ılık suyla yıkayıp hemen kahve telvesini sürüyorum kuruyana kadar bekletiyorum mis gibi oluyo.
diyet grubunda cilt şeysi ne alaka derseniz de kahve içip spor yaparken telveyi de yüzünüze sürün diye yazdım
ay ne çok anlatmışım ya
Kızlar bugun her saat bası oturdugum yerden mekik cekicem bana bol sans dileyin ahahaha dun yapamadıgım yoganın acısını cıkarmam lazım
Günaydin kizlar bugunkü menüm
Sabah komşu kahvaltıya cagirdı ama dikkat ettim tabi:)kızartma borek tatlılara dokunmadım
1 Yumurta
3 zeytin
1 minik kaşar peynir
Domates
Salatalık
Cay
Yarım dilim kepek ekmek
Ara kahve
1 kuru incir
1 ceviz
Öğlen
Kepekli galeta×3
Tarhana corba
Ara
1 elma
Avuç içi kadar ceviz
Akşam
6 kasik Yesil mercimek( dunden kalan)
Yoğurt
En az 2 lt su
Spor yok
Kızlar menum cok mu sizce bi yerde hata yapiyorum hiç zayıflayamıyorum bebişten dolayi spor yapmaya vaktim olmuyor zaten okula gidiyorum 7 saat dersim var haftanin 6 günü. Çok hareketsiz bi yasamimda yok niye boyle takili kaldim anlamiyorumemzirdiğim icin hepten yememezlik yapmak istemiyorum da :S
2x50 mekik cekebildim iki saat icerisinde
Merhaba ben karartay diyetine başladım bu gün 2.günüm olucak başka karatay yapan varmı?
Yuppiii misafirler iptal :) buda diyete devam demektir yasasin:)) gerci birinin gelme ihtimali var ama o sorun digil diyetime uygun bisiler yapabilirim kendime
Ter kokusu tikim varçayma çayma ama ev lahana lahana kokuyo onu da bil
Uyumayan bebek cok zor yaBebeğim doğduğundan beri uyumayı sevmiyor malesef gündüz ben ise gidene kadar nerdeyse hic uyumuyor bazen 20 dakika uyuyor. Dün gece mesela eşime bıraktım ben pes ettim 2 de uyumuş06:30 da uyanıktı bakıcıdayken uyuyormuş
Normaldede ben mılletın ıcınde yemeyı kibar bır davranıs bulmuyorumgerçekten çok vicdansız insan bunlar yaa hem yemeğe gitmeiyolar hemde yemeği ofise getirtiyolar bi müşteriyi oyalayıp adam yemem diyo inadına söylediler benim oruçlu olduğumu da biliyolar hemde karışık kaşarlı pide söylediler ( çoookk severim) ooff sinir harbi yaşıyorum şuan biraz dolaşmaya çıkayım bari bu mikroplar yemek yerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?