Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar benim menüm
Sabah 8 buçukta
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 bardak çay

Ara 10 buçukta
1 armut ve goji beri 5 li form çayı

Öğle 1 de
1 muz ve 1 kaşe yoğurt

Aksam 4 te malesef tombik döner ekmek ve ayran..eşim sağolsun almış getirmiş mecbur yedik.yoksa fırında tavuk yapacaktım.

Ara akşam 9 buçukta 3 kayısı 4 kepekli galeta çay.

3lt su...20dk.yürüme bandı...15dk.bacak göbek hareketleri....

Bugün çok az yemekti niyetim ama umarım o döner çok maf etmemiştir günümü ne dersiniz....

Olur tabi. Bende sabah yapıp ara ogunde yiyeceğim. Ooo gelsin yulaf kardeşliği..

Üşenmeyip dizi arası yapacağın..

Yemesen olmaz mi??

Valla yemedim kuru kuru viski yudumluyorum, bardak çoğalıyor siye dalga geçiyor benim ki :)
Alkolün etkisini azaltsın diye bolca su içiyorum..

tebrikler canım... boşver şimdi fenası tadını çıkar. afiyet olsun

Saolasın canım.. inşallah iyi olur ama çok yoğun oluyorum buraya sık giremiyorum, kursum başlayınca naapcas bakalım.. ahh ben mezun olana kadar hepiniz gideceksiniz

Menüm
Sabah kalkar kalkmaz limonlu su
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kiraz domates
20 gr süzme peynir
3 siyah zeytin
Yeşil çay
Öğlen
1 bardak kefir
Bir kahve fincanı beyaz leblebi
2 dilim armut
Akşam
3 yemek kaşığı pırasa
1 orta boy Haslama tavuk
1 haslama havuc
3 yemek kaşığı chialı yoğurt
Yeşil çay
Ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
Çeyrek haşlanmış mısır
2 cizivic
Limonlu form çayı
Genel
2.5 litre su yatana kadar 3 olur

Cizivic ne yahu

Uyumadan menümü yazayım.. bugün menüm kötü..
Sabah: yarım bardak kefir, 1 küçük mandalina
Öğlen; orta boy soya sütlü şekersiz latte, 10 tanr badem
Ara; 10 tane badem(spor öncesi)
Akşam; 6yk kaşığı kıymalı pirinçsiz ıspanak, 4yk yoğurt
Ara; 3-4 yudum viski

Su; 2,5 litre
Spor; 30dk body fit, 15dk gfix, 30dk cycling

Tamamdır cınım, haftayı sen lider kapatacakmışsın gibi duruyor. Diğer arkadaşlar bildirim yapmıyorlar ama inşallah alışacak onlarda :)

Güzel menü yanında güzel spor, senin spora listeye bildirdim :)

Tam 15 dkdir spor yapılordum, 500 kalorilik elektrik gitti

Amannn bu bir işaret olmasın.. ama spordan sorumlu bakanım, senin de bizi özendirecek hareketlerini bekliyoruz..

Tamamdır cınım, haftayı sen lider kapatacakmışsın gibi duruyor. Diğer arkadaşlar bildirim yapmıyorlar ama inşallah alışacak onlarda :)

Bak ya :)) ortalık kızışıyor.. ben gerçi haftada 4 gün uzun soluklu spor yapıyorum.. onun dışındakiler 30ar dakikalık sabah sporu oluyor.. belki cuma öğlen de kaçarım işler boş olursa.. bakalım..

Canlar benide spora ekleyin dedim ama hiccc saymayin beni yapamayacam ben bu isi :) benimkisi sadece diyet iyi gidio simdilik kizdan firsat bulupta spor yapamiyorum aslinda firsar buldukcada yataga giriyorum :) bu yuzden bosuna yaparim demeyim :)

Sen işi iyi götürüyorsun yinede valla bravo

Ben 2 gündür spor yapmıyorum canım ya kendimi çok yorgun hissediyorum. İlk fırsatta inşallah.

Menüm

Sahur
3 krep yulaftan
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Salçadan sos
1 kupa süt

İftar
1 kase tarhana çorbası
7 kaşık etli kurufasulye
1 kase yoğurt üzerine keten tohumu

Ara
Yulaf lapa

2 lt su

Bwn suyunu beğendim en çok.. akşam yemeklerini de erken mi yiyorsunuz ne güzel..
tombik dönerin, iki parça ekmeğinin bir dilimini yesen ve akşam o galetayı yemesen süper olurmuş. acıktığın için yemişsindir, ama gece de karbonhidrat almamaya çalış.

Aslında eritmek için fırsatın var bu arada tebrikler

ahahaha fırsatı kullandım

günaydın kızlar iyi sabahlar.. söz de kalkıp spora gidecektim, yarım saat önce uyandım. işe birlikte gittiğim arkadaş aradı, hiçbirşey duymamışım. dün akşam ki spor da tam yorulmuşum :)

neyse yulaf lapamı yiyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…