Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar birsey sorucam arkadas tavuk pirinc pilavi getirmis evinde yapmis herkes yesin diye getirmis ablamiz emekli oluyorda :)) yesem olurmu kizlar ne kadar kalori var
Bize de alt kattan irmik helvası getirdiler ama görseniz beni ye beni ye diye bağırıyor tam da 1 saatte yakın yoga yapmisken bir tatlı kaşığı yedim inşallah irademe sahip çıkabilirim

Saol canım ama geçen haftaki kilom 69 du.yazmıştım. sadece yüzde hesabı bilmiyorum ben direk kilomu yazdım.

Kizlar cok alakasiz ama size bisi sormak istiyorum kzimin sol bacaginda igne ici kadar kirmizi bi(en kucuk boyutta ben kadar buyuklukte) nokta gibi bisi var hani boyle sanki insanin eti bi yere sikisir da kan toplanir ya ayni oyle gorunuyo derinin altinda tabiki biyere falan siksma sozkonusu degil bilemedim endiselenmelimiyim acaba

ben onun yemesine değil bizim onun yemesini desteklememize karşı olduğumu söylemiştim.
ama sorun değil seninki de iyi fikir. :)

Bize de alt kattan irmik helvası getirdiler ama görseniz beni ye beni ye diye bağırıyor tam da 1 saatte yakın yoga yapmisken bir tatlı kaşığı yedim inşallah irademe sahip çıkabilirim
Yemedim ama canim cok cekti bende haftasonu bulgur pilavi yapicam o kadarina hakkim var bence :)

Ya allahim anne kurabiyesi filan onume kondu.. tarcinli .. ama arkadasa verdim .. ayip ama ayip agir sartlar altinda calisiyorum ben

Selam kizlar bassagligi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.
Babama evlat olarak son gorevimizi yaptik mekani cennet olsun nur icinde yatsin insallah.

Canım bırak yazmayı çizmeyi şimdi
Basın sagolsun Allah size sabır versın
Babanın mekanı cennet olsun ınsallah
Tatlım anı bır kayıp mı yoksa rahatsızmıydı
Ani degildi canim 1.5 sene once rahatsizlanmisti babam.
Siroz teshisi konuldu karnindan su aliniyodu tuzsuz beslenmeye bagli dusuk tansiyon baslamis cok halsiz dusuyordu son gunlerde Rabbim yanina aldi. Nurlar icinde yatsin insaallah.

3 gundur dogru durust bisey yemedim kizlar icim almiyodu birde regl oldum. Dun ve bugun biraz basladim yemeye ama yarin menu paylasmaya baslarim artik.

Bazi benlerin renkleri kirmizi oluyo canim bendir o bence
Kac yasinda kizin ?

Branşim matematik hiç oturmuyorum nerdeysr derste

Ben menüyü sabah yazınca daha sadık oluyorum:)

ay cınım ortalık kızışsın ki rekabet ve spor daha çok olsun :) özendirecek hareketlerim bunlar ahahah hangi çeşmeden su içiyoruz

Sen işi iyi götürüyorsun yinede valla bravo

Ben 2 gündür spor yapmıyorum canım ya kendimi çok yorgun hissediyorum. İlk fırsatta inşallah.
İsteğini göstermen bile yeterli :) Sana inanıyor ve güveniyor :)

Bu gunlerde buralar cok sakin ya.. ne oldu arkadaslar nerelerdesiniz :)

Yılbaşına dogru bizim isler baya yogun oluyor :) gunduz isten aksamda esten ev isinden firsat pek bulamıyorum abla :) birde bugun regl oldum sancim fena halde. Resmen azap yaşıyorum. Yarin doktor randevumda var onun stresi var buraz kk bugun hic aklima bile gelmedi nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…