Kizlar 7 zeytin bir incir mucuzesi filan yaziyor bir yerdee kizlaaaar, genclesme filanda diyo
Canim gecmis olsun bende reglim ama agrim sizim yok cok sukur belimi iyice sariyorum bu gunlerde iyi geliyor.. yoksa agrim hic bitmiyor benimdeYılbaşına dogru bizim isler baya yogun oluyor :) gunduz isten aksamda esten ev isinden firsat pek bulamıyorum abla :) birde bugun regl oldum sancim fena halde. Resmen azap yaşıyorum. Yarin doktor randevumda var onun stresi var buraz kk bugun hic aklima bile gelmedi nerdeyse
Canim gecmis olsun bende reglim ama agrim sizim yok cok sukur belimi iyice sariyorum bu gunlerde iyi geliyor.. yoksa agrim hic bitmiyor benimde
kk'da canim ya .. valla guzellik iksiri filan diyede geciyormus, arastiriyim biraz ahaha :) ikisi bir arada yenmeliymis, boyle gizemli seyleri pek bir severim, bir ara ogune sokustururum ben bunu :)Link istesek ayip olur mu kiii
kk'da canim ya .. valla guzellik iksiri filan diyede geciyormus, arastiriyim biraz ahaha :) ikisi bir arada yenmeliymis, boyle gizemli seyleri pek bir severim, bir ara ogune sokustururum ben bunu :)
Dusuruyorsan agrisin biraz canim, kurtulda :) ama kist varsa zaten agri yapar bu cok normal canim.. dilerim car cabuk kurtulursunBenimde oyle. Annem 47 yasinda hala agrilari cok fazla. Geçen sene acillik oldu hatta doktor bile dalga geçti genç kız mısın sen ne ağrısı diye
Benim gecen ay birde yumurtalik kistim oluştu. Bu ay o mu atılıyor nedir ağrım daha siddetli
Dusuruyorsan agrisin biraz canim, kurtulda :) ama kist varsa zaten agri yapar bu cok normal canim.. dilerim car cabuk kurtulursun
3 mill leslie (40 dk.) yaptim.
İyi geldi stres attim biraz.
45 hatta 48 dakıkayoutube tan açıyorsun dimi canım. ben bakıyorum videolar 15 dakikalık onları yapıyorum 40 dakikalık video mu var sen mi o kadar yapıyorsun
45 hatta 48 dakıka
Zaten onlar tek vıdeotek video mu
Kuzum senın mesaj sayılarına baktım çok aztek video mu
Bilgilerını yazarmısın lütfenCok teşekkür ederim.. :) umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?