Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Alakasız konular mı oluyor hıc rastlamadın şahsen
7/24 dıyet spor konuşmakta kasar be gülüm aslına bakarsan
Ben bütün mesajlarını okudum inankı
Günde kac kişiye yorum yaptın ne yazdın baktım canım

Bugünde 5 mesajın var

Aksam salata yoğurt yeseydın keske canım
Çok acıkacaksın gece
Dışarda yürüyüş muhteşem oluyor bol temız hava

Sagol balım

Evet tek birtane canim

Düşe kalka elbet dogru yolu bulup sağlıklı fıt bedene kavuşacağız

Ayy bende yapardım onu, dur bugün yine yapayım :))
Canım sözümü tuttum spora basladım
Ama öyle kocaman bır spor lıstem yok henüz
16 dakıka yürüdüm hafıf tempoda
30 dakıka strechıng yaptım
Bızım salonun hocası çok gıcık esneklık kazanmadan aletlerı kullanmama ızın vermıyor

Ya bende aktif giremedim ama mazeretli sayilirim. Cumartesiden beri kaynanam ve annemde kaldim. Nasipse yarin aksam doncem evime
Kural ıhlalı gerçekten benlık bırsey degıl canlar
Tüm takımlar kurallara uymak zorunda
Listedekıler daha dıkkatlı olmalı
Bır bıldırım bıle kacırmamalı hem takımın ortalaması hemde dıger kızların emegını boşa cıkarmamak için

Gülüm ne olur yanlış anlama burası paylasımla ayakta kalan bır sanal platform
Çoğu takım paylasımdızlıktan gerçekten kotu durumda
Sızlere davetıye göndermeden bızde oyleydık
Hatta takımı kapatmayı bıle düşündüm
Kurallar ortak alındığı ıcın ve başta okuyup kabuledıldıgı ıcın bırsey yapamam
Mecburı durumlarda tabiki ıdare edıyoruz
Ama 17 kişi geldı ılk gün teker teker yokoldular
Herkes 2-3 mesaj yazsa motıvasyon denen meretı yakalamamız dahada zorlaşır

Teşekkür ediyorum umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız.bu zamana kadar olan desteğiniz için teşekkür ederim

İyi akşamlar kızlar. Bugunku menum

Sabah
iki pişi
Sut

Oglen
bes kofte
Yogurt
Salata

Aksam
Çorba
Salata

Oglen kremali patates vardi is yerinde o yüzden yemedim. Yagliydi baya birde kaşar pek sevmiyorum ustu kasarliydi. Kasaptan kofte alip kendime kofte kizarttim :)
İnsulin direnci icin kullandigim hap asiri bulanti yapiyor. O yuzden yiyemiyorum pekk

Canım sananesanane yanlış anlaşıldım sanırım her konu bizimle alakalı olmayabiliyor yorumda yapamaya biliyoruz bu nedenle .. rahatsızlık şeklinde bir şey kastetmemiştim kesinlikle tabii ki her şey paylaşılacak sadece yemek ve diyet değil bu şekilde aslında birbirimizi tanıyacağız..yeri gelecek sevinçlerimizle sevinicez sıkıntılarımıza ortak olucaz. Burası herşeyin konuşulacağı bir platform olmalı ki kilo verme süreci çekilebilir hale gelsin. Yanlış anlattım sanırım hakkınızı helal edin canım
Ayrıca berilcee ve diğer üyelerden de özür dilerim bu şekilde anlaşılmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…