- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Olsun olsun kaptancığım bu bile ilk adım için çok iyi, devamının daha iyi olaağına inanıyorum inşallah:)Canım sözümü tuttum spora basladım
Ama öyle kocaman bır spor lıstem yok henüz
16 dakıka yürüdüm hafıf tempoda
30 dakıka strechıng yaptım
Bızım salonun hocası çok gıcık esneklık kazanmadan aletlerı kullanmama ızın vermıyor
Estagfırullah ne Hakkı varsada helal olsunCanımsananesanane yanlış anlaşıldım sanırım her konu bizimle alakalı olmayabiliyor yorumda yapamaya biliyoruz bu nedenle .. rahatsızlık şeklinde bir şey kastetmemiştim kesinlikle tabii ki her şey paylaşılacak sadece yemek ve diyet değil bu şekilde aslında birbirimizi tanıyacağız..yeri gelecek sevinçlerimizle sevinicez sıkıntılarımıza ortak olucaz. Burası herşeyin konuşulacağı bir platform olmalı ki kilo verme süreci çekilebilir hale gelsin. Yanlış anlattım sanırım hakkınızı helal edin canım
Ayrıca berilcee ve diğer üyelerden de özür dilerim bu şekilde anlaşılmak istemem
Nıye ne oldu kı kuzumMidem çok bulandı bugün canim ya
Güveniyorum canımYok bebeim kacamak yok sadece misafirim oldugu icin girip nenimu yazamadim tam gaz devam diyete :) merak etme o bi kere olur
Canım bir şey mi dokundu ne oldu kiMidem çok bulandı bugün canim ya
Lütfen böyle düşünme her kelımede dıyet spor konuşmak Bayar benı ardıma bakmadan kaçarım buralardanAlakasiz konu denmis aliganlik ettigimden degil cocugumla ilgili aklima bisi takildigi icin ben bisi yazmistim bugun ama rahatsizlik verdiysem ozur dilerim arkadaslar cevap veren arkadaslara tesekkur ederim
Can'ım gıreceksınız ınsallah ama kılo verme sözü verırsenızberilceee biz takıma girdik mi abla
1 hafta gerınecekmısımOlsun olsun kaptancığım bu bile ilk adım için çok iyi, devamının daha iyi olaağına inanıyorum inşallah:)
Türkçe olmasıda ıyıymışValla ben bunu keşfettim az önce ter su içinde kaldım valla çok iyiydi :)
İki haftadır bekleyip listede yoksunuz deyince moralim tahmin edemeyeceğim kadar çok bozuldu çünkü kilo vermek için grup motivasyonuna inanıyorum. Hatam birazda çoklu alıntı yapmak oldu sanırım..Estagfırullah ne Hakkı varsada helal olsun
Ama bır lısteye gırememek adına ayrılmanı anlayamadım gercekten
Umarım en kısa surede hedeflerıne ulaşırsın
Oysa benım duymak ıstedıgım bu veda yerıne berıl katılımımı artıracagım bak ne kılolar verecez beraberce demendı
Sıkıntıdan canimCanım bir şey mi dokundu ne oldu ki
Günlük 3-4 mesaj yazmışsın zerra ıkısı zaten kısa cevapİki haftadır bekleyip listede yoksunuz deyince moralim tahmin edemeyeceğim kadar çok bozuldu çünkü kilo vermek için grup motivasyonuna inanıyorum. Hatam birazda çoklu alıntı yapmak oldu sanırım..
Stres sıkıntı ablaNıye ne oldu kı kuzum
Ne oldu mınıgım strese gırecekStres sıkıntı abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?