Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Olsun olsun kaptancığım bu bile ilk adım için çok iyi, devamının daha iyi olaağına inanıyorum inşallah:)

Estagfırullah ne Hakkı varsada helal olsun
Ama bır lısteye gırememek adına ayrılmanı anlayamadım gercekten
Umarım en kısa surede hedeflerıne ulaşırsın
Oysa benım duymak ıstedıgım bu veda yerıne berıl katılımımı artıracagım bak ne kılolar verecez beraberce demendı

Alakasiz konu denmis aliganlik ettigimden degil cocugumla ilgili aklima bisi takildigi icin ben bisi yazmistim bugun ama rahatsizlik verdiysem ozur dilerim arkadaslar cevap veren arkadaslara tesekkur ederim
Lütfen böyle düşünme her kelımede dıyet spor konuşmak Bayar benı ardıma bakmadan kaçarım buralardan
Bız hayatı paylasıyoz olmayan pantolonu
Istedıgımız gıbı bır elbıse bulamamayı
Cevremızdekılerın kılolarımıza takık laflarını
Kavgalarımızı
Sevdıklerımızı
Yoksa burada ıkı mesaj dıyet uzerıne paylasırız sonrası gelmez

İki haftadır bekleyip listede yoksunuz deyince moralim tahmin edemeyeceğim kadar çok bozuldu çünkü kilo vermek için grup motivasyonuna inanıyorum. Hatam birazda çoklu alıntı yapmak oldu sanırım..

İki haftadır bekleyip listede yoksunuz deyince moralim tahmin edemeyeceğim kadar çok bozuldu çünkü kilo vermek için grup motivasyonuna inanıyorum. Hatam birazda çoklu alıntı yapmak oldu sanırım..
Günlük 3-4 mesaj yazmışsın zerra ıkısı zaten kısa cevap
Kac menü yorumun var bır bakarmısın lütfen
Senın moralın bozulduğu ıcınmı ınceden suçlamaya gectın
Ilk mesajında gereksız konuşmaları ıma ettın
Sımdı uzun mesaj yazmayı hata görüyorsun
Gerçekten çok üzüldüm bu mesajına
Istenmedık beklenmedık bırseyle karşılaştığında gosterdıgın tutum kırıcı oluyor bılesın
İstersen baska bır takımda devam edebılırsın
Istersen burdada devam edebılırsın
Sana kımse gıt vs demedı
Anı aldıgın kararla şok oldum ne oldu vs dedim
Ama kurallara uyulmadan lısteye alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…