İşte bu misafirlikler bizi bitiriyor berilcigim sırf oyuzden akşam yemeğini bile yemedim.ama işte ancak git otur vs...çok saol sanada iyi geceler.Aslında aksamkı kh çok degıl ama saat olarak gec
Canim sen okadar mekiği nasıl çekiyorsun masallah 30 değil resmen 300 nazar değecek bak soylemesiKızlar bugün ki menüm
Limonlu su
Kahvaltı: müsli yoğurt
Ara: elma + yeşilçay limon + çiğ badem 7 adet
Öğle: noodle çorba
Ara: muz + 7 adet çiğ badem + yeşilçay limon
Akşam: tavuk mantar sote az soya sosu ile
Yatmadan önce limonlu su
Spor :
Ofiste 300 kere mekik
10 dak incelme ölçütü proğramı
100 mekik
2,5 litre su
benim yaptigim video 45 dk. lik kosmali olan son 5 dk sini yapmiyorum ben esnemeyi kusa tutuyorum yani :)) leslie 5k yaziyor
Menüm
Sabah 2 bardak su
1 buçuk haşlama yumurta
Öğlen serçe parmağı küçüklüğünde 2 sosis
Yarım kase lahana yemeği
Akşam yoğurt içersine yarim kase yulaf ezmesi
1 bardak limonlu su
Spor yapınca yazcam
Bi de sen Müslim diyeti yapıyorsun galiba.o nasıl bişey ki.memnunmusunKızlar bugün ki menüm
Limonlu su
Yatmadan önce limonlu su
Spor :
Ofiste 300 kere mekik
100 mekik
2,5 litre su
Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim köy peyniri
5 zeytin
Öğlen
7 yk yeşil fasulye
1 bardak ayran
Ara-akşam
3 mercimek köftesi
1 kk eski kaşar
Akşam çayın yanında bir parça dut pestili
Gün içinde 2 lt
Tek şekerli Türk kahvesi
1 kupa yeşil çay
30 dakika yürüyüş
13 dakika parktaki aletlerle çalışma
Bugün saat 3:00 gibi mercimek köftesi yiyince akşam yemeği yemek istemedim önceki yediklerimesaydım
Akşam pizza waffle yaptım hiçbirine dokunmadım ev halkı afiyetle yedi
Gelis tarihi 14 Aralık
Geliş kilo 58
Hedef kilo 50
Kilo bildirimindeki kilo 57.3
Canim goz capagi icin sutunu damlat gozune cok iyi geliyo ve bide asla kendi elinle temizleme temiz bir nemli bir bezle temizle sutunu sktiktab sonraYa benim oğlan hasta abla grip geçmedi bi türlü huysuz uyku falan yok bana iştahı da sıfır zaten beslemek için sürekli kalkıyorum gece uyurken besliyorum gündüz mızmız oluyo yemiyo doktorda boy ıyi de kilo düşük dedi bide üzerine gözü sulaniyo capaklaniyo ona da ağlıyor damaklar bintaraftan derken iyice yorgun düştüm
Ah su 59.2 yi bende gorebilexekmiyim:)))aynı kilodaymışız canım bende 59.2 kilo ile başladım
ptesi 57.3 tü kilom
inşallah gider kilolar
benim hedefte 50 bakalım ne zaman olacak :)
Valla ben bunu keşfettim az önce ter su içinde kaldım valla çok iyiydi :)
Hayırlı olsun ins..kendini rahat bırak canım hiçbisey kafana takma hayat zaten gerici bir yer bunu unutma.panik atağa ne iyi gelir bilgim yok ama dediğim gibi stresten uzak dur.Hele ki şimdi ise başlıyorsun patron iş arkadaşları vs.nasıl bi iş bilmiyorum ama Hoc birini hiç bişeyi kafana takma.sen işini en iyi şekilde yap allaha teala sana en güzel kapıları açacaktır bunu unutma.daraldığında rabbine sığın en büyük rahatlama kaynağın olur unutma.açık havaya çık yürüyüş yap vs.kendimizi üzmeyin hiç bi lüzumu yok hiçbisey bizden ve evlatlarımızdan kıymetli değil bu dünyada herşey geçici para pul hatta kilolar bile inanın. Bakmayın motive ediyoruz kendimizi tabiki vermek istiyoruz ins.ta vereceğiz ama mutsuz olmaya değmez hiç bi durum Rabbim saglik sıhhatten huzurdan ayırmasın. Hayırlı geceler canlar dua ile..Kızlar iyi geceler :) iş buldum yarın iş başı yapacağım inşallah. Doğum günümden sonra değişik şeyler yapmaya başladım. Burayı biraz aksattım ama diyetime devam ediyorum. Sizler nasılsınız?
Kızlar bugün ki menüm
Limonlu su
Yatmadan önce limonlu su
Spor :
Ofiste 300 kere mekik
100 mekik
2,5 litre su
Ah su 59.2 yi bende gorebilexekmiyim:)))
Bir kerede 50 :) ofisteki masa başında öne arkaya esneyerek karın kaslarımı sıkarak..Canim sen okadar mekiği nasıl çekiyorsun masallah 30 değil resmen 300 nazar değecek bak soylemesi
Aslında karbonhidrat almak iyimi hiç bilmiyorum 200 - 25o kcal alıyorum ve ben o kadar alıştım ki canım çekiyor resmen sabahları vazgeçilmezim oldu :)Bi de sen Müslim diyeti yapıyorsun galiba.o nasıl bişey ki.memnunmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?