Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zerra bulgur demişken ben etli bulgurlu lahana dolması yapıcam dahaa eşim lahana almış :)))

Canim sen okadar mekiği nasıl çekiyorsun masallah 30 değil resmen 300 nazar değecek bak soylemesi

benim yaptigim video 45 dk. lik kosmali olan son 5 dk sini yapmiyorum ben esnemeyi kusa tutuyorum yani :)) leslie 5k yaziyor

tmm canım teşekkür ederim

sanki bugün aç gezmişsin :)

Bi de sen Müslim diyeti yapıyorsun galiba.o nasıl bişey ki.memnunmusun

Kızlar iyi geceler :) iş buldum yarın iş başı yapacağım inşallah. Doğum günümden sonra değişik şeyler yapmaya başladım. Burayı biraz aksattım ama diyetime devam ediyorum. Sizler nasılsınız?

bravo valla nasıl yemedin :)

Kızlar panik bozukluk geçirdim 6 ay önce. Evden dışarı çıkamaz hale gelmiştim. Tedavi gördüm. Okulu bitirdim. Şimdi de çalışmam gerekiyordu ama geriliyorum. Bulduğum iş yerine söyledim. Ben panik atak geçirdim böyle böyle diye. Bana giriş çıkış saatin yok rahat ol burası senin büron dediler. Kızlar panik Atak geçiren var mı çevrenizde? Nasıl iyileştiler biliyor musunuz?

Canim goz capagi icin sutunu damlat gozune cok iyi geliyo ve bide asla kendi elinle temizleme temiz bir nemli bir bezle temizle sutunu sktiktab sonra

Hayırlı olsun ins..kendini rahat bırak canım hiçbisey kafana takma hayat zaten gerici bir yer bunu unutma.panik atağa ne iyi gelir bilgim yok ama dediğim gibi stresten uzak dur.Hele ki şimdi ise başlıyorsun patron iş arkadaşları vs.nasıl bi iş bilmiyorum ama Hoc birini hiç bişeyi kafana takma.sen işini en iyi şekilde yap allaha teala sana en güzel kapıları açacaktır bunu unutma.daraldığında rabbine sığın en büyük rahatlama kaynağın olur unutma.açık havaya çık yürüyüş yap vs.kendimizi üzmeyin hiç bi lüzumu yok hiçbisey bizden ve evlatlarımızdan kıymetli değil bu dünyada herşey geçici para pul hatta kilolar bile inanın. Bakmayın motive ediyoruz kendimizi tabiki vermek istiyoruz ins.ta vereceğiz ama mutsuz olmaya değmez hiç bi durum Rabbim saglik sıhhatten huzurdan ayırmasın. Hayırlı geceler canlar dua ile..

Canlar biliyorsunuz misafir oldugu icin yazamadim menumu bugun daha yeni gittiler vee evi toplayip bulasiga girisicem ve sonra sizdeyim :)

maşallah sana yaa :) ben hala 50 mekiği geçemedim :)

Bi de sen Müslim diyeti yapıyorsun galiba.o nasıl bişey ki.memnunmusun
Aslında karbonhidrat almak iyimi hiç bilmiyorum 200 - 25o kcal alıyorum ve ben o kadar alıştım ki canım çekiyor resmen sabahları vazgeçilmezim oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…