Ahhhhh menüm güzel olsa ne çemkirirdım deBenim felaket menüme yorup yapıp bana kızacak olan yok mu yaaa
Aspırın alsan kan sulandırır belkı adet sokmene yardımcı olurKızlar şu şişkinliğe bir çare göbeğim maşallah benden önce dönüyor köşeleri
Ve Ben de şu an sadece ağrı var ve lekelenme korkarım bu durum bir kaç gün sürecek önümüzdeki cuma fazla çıkma ihtimalim yüksek
Bende diyorum 69u goreydim :) gidim gidim hidiyo resmen yaa:)Haftaya 59u görücekmiyim :)) birde şunu belirtmek istiyorum tüm gün ayaktaydım ev topla oğluşla ilgilen yemek yap kaldır derken hala enerjim yüksek.. yemeklerime dikkat edicem ama bundan sonra sporuda bırakmıcam..
Bence sucuk cok olmus ama onun disindada normalde ara ogunde yenilen seyleri ana ogun yapman cok saglikliMi bilemedim cnimKızlar menüm
Sabah 2 dilim çavdarlı buğdaylı ekmek
1 tatlı k. Tereyağında 6 dilim sucuklu yumurta(1tane)
2 tatlı k. Ekşimik
4 zeytin
1 bardak limonlu su
Öğlen 1 portakal 12 kuru üzüm 1 dilim peynir
Akşam yoğurt içersineyarim kase yulaf ezmesi 1 bardak su
Spor şuan yok
Kızlar menüm
Sabah 2 dilim çavdarlı buğdaylı ekmek
1 tatlı k. Tereyağında 6 dilim sucuklu yumurta(1tane)
2 tatlı k. Ekşimik
4 zeytin
1 bardak limonlu su
Öğlen 1 portakal 12 kuru üzüm 1 dilim peynir
Akşam yoğurt içersineyarim kase yulaf ezmesi 1 bardak su
Spor şuan yok
Bence sucuk cok olmus ama onun disindada normalde ara ogunde yenilen seyleri ana ogun yapman cok saglikliMi bilemedim cnim
Iste bende onu diyorum bence cok sagliksiz normalde ara ogunde yenilcek seyleri ana ogunde tuketmissin boyle asiri aclik seni bi yerden sonra mahveder canim tabi bu benim fikrim amaYine bir sey yememiş ki!!
Kuzum hasta olacaksın böyle..
Canim yiyemiyorum acıkmıyorum zorlayıncamidem şişiyorBence sucuk cok olmus ama onun disindada normalde ara ogunde yenilen seyleri ana ogun yapman cok saglikliMi bilemedim cnim
Ama doyuyorum kuzum fazlası çok rahatsız ediyor çok mu kötü menüYine bir sey yememiş ki!!
Kuzum hasta olacaksın böyle..
Anladim canim dikkat et yinede vitaminsiz kalmaCanim yiyemiyorum acıkmıyorum zorlayıncamidem şişiyor
Menu sagliksiz gibi gorunuyo canmAma doyuyorum kuzum fazlası çok rahatsız ediyor çok mu kötü menü
Bu kadar yedigime şükür canim ben günde 3 çikolata ile dururdum şimdi daha iyi yiyorumAnladim canim dikkat et yinede vitaminsiz kalma
Ama fazlasını da midem almıyor ki sağlıksız ne var ki menüde bakkal ürünleri yok yoğurt peynir yumurta var ekmek var meyve kuruyemiş var sadece öğün azdır o da dediğim gibi denedim ara öğünler koymayı olmuyo çok rahatsız ediyo canimMenu sagliksiz gibi gorunuyo canm
Bide normalde yemege düşkün biri değilim canim benim varım yoğum tatlı idi ama onuda kestim zatenMenu sagliksiz gibi gorunuyo canm
Canım yemek yok ki bunları yiyeceğine yemek yesen? Daha iyi olmaz mi?Ama doyuyorum kuzum fazlası çok rahatsız ediyor çok mu kötü menü
Güzel menü sadece muz çok şekerli olduğu icin tekbasina degilde yanında kuruyemis ile tuketsen daha iyi olur mesela 2 ceviz veya 10 fındık veya 10 bademBenim menüm kızlar...
Sabah 11 de 1 tam buğday ekmeği
1 buçuk haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Bikac tane patates kızartması
2 salatalık..cay
Saat 3 gibi 1 muz
Saat 7 de akşam yemeği
1 kaşe corba
Izgara köfte 3 tane
Yogurt
Yarım tam buğday ekmeği
Saat 10 da bitki çayı
100 ip atlama
15 dk.kol bacak göbek hareketleri
Şu cok az oldu bugün 1 buçuk lt.
Kızlar sizin menüler güzel masallah öyle çok çok abartılacak bişey yok.biyerden canımızın istediği bişey olup kaçarsa başka yerden tamamlicaz yoksa diyet çekilmez hale gelir..sizin menüleri beğendim hep ama inceleyim daha detaylı yorum yapıcam ins...
En önemlisi de yürüyüş spor ve şu....bunlara daha dikkatli olsak ins.güzel sonuçlar alırız...
Kuzum bu kadarına fırsat bulduğuma şükür son zaman oğlum hiç durmuyo yiyemiyorum istesemde ilk başladığım dönemden son 1 haftaya kadar iyiydi ama 1 haftadır böyle yapacak bise yok.Canım yemek yok ki bunları yiyeceğine yemek yesen? Daha iyi olmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?