Canımcım o milföy artık yok puf oldu az önce :))))Kahvaltıya bayıldım ama sen Milfoy kaç kalori biliyor musun? Dolma tamam ekmek yerine desek ama milfoyu bir yere sığdıramiyorum.
Spor yaptım bugün
Af edildim mi?
Biraz maydonozu 2 dk kaynatıp suyunu iç ödeme iyi gelir.
Harikaymsi sadece yek sikinti keskem bence tahi borek :)
Her hafta 500 gr rahat verildiğine göre yaza kadar tamamdır bu iş bende inçe bel iri kaslı kalçamla foto çekip paylaşırım artık :))Bende diyorum 69u goreydim :) gidim gidim hidiyo resmen yaa:)
Benim de dün vardı ama yapamadımYaw ben spor yapmıcam demiştim dimi??!! 45 dak egzersizim varmış bugün ... offf ağlamak istiyorummm bittimmmmm
Denerim saol..aslında ayranla meyve daha iyi oluyormuş şekeri dengeliyormus ama dolaptaydı soğuk diye icmedimGüzel menü sadece muz çok şekerli olduğu icin tekbasina degilde yanında kuruyemis ile tuketsen daha iyi olur mesela 2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem
Bidenem sagliksizdan kastim yemek yok ya hani etti sebzeydi ondan ama tabiki ker insanin bunyesi farklidir miden almiyorsa kalkipta zorlayip kendini hasta edemezsin :) afiyet olsunAma fazlasını da midem almıyor ki sağlıksız ne var ki menüde bakkal ürünleri yok yoğurt peynir yumurta var ekmek var meyve kuruyemiş var sadece öğün azdır o da dediğim gibi denedim ara öğünler koymayı olmuyo çok rahatsız ediyo canim
Kuzum başladığımdan beri son 1 haftaya kadar gayet iyiydi hele bir kaç gündür hiç fırsatım olmuyoBidenem sagliksizdan kastim yemek yok ya hani etti sebzeydi ondan ama tabiki ker insanin bunyesi farklidir miden almiyorsa kalkipta zorlayip kendini hasta edemezsin :) afiyet olsun
Ne mutlu canım sana S den vazgeçtim M olsa raziyimKızlar eşim bana S beden eşofman altu almış lazımdı da
Oldu hemde rahatlıkla giydim normalde hep M giyerdim
Bayağı zayıfladın dedi bide
Ne böreği ya :))
Her hafta 500 gr rahat verildiğine göre yaza kadar tamamdır bu iş bende inçe bel iri kaslı kalçamla foto çekip paylaşırım artık :))[/
Ptesiye daha var ama gecen ptesiden suana kadar 700gram gitmis :)
Bende bende :)Ne mutlu canım sana S den vazgeçtim M olsa raziyim
Kuzum benim boyuma göre M tontiş duruyoNe mutlu canım sana S den vazgeçtim M olsa raziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?