Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaw ben spor yapmıcam demiştim dimi??!! 45 dak egzersizim varmış bugün ... offf ağlamak istiyorummm bittimmmmm

Canımcım o milföy artık yok puf oldu az önce :))))

Spor
50 mekik
Gövde döndürme 30 sn
Daga tırmanıcı ×16
Çapraz kol çıtırdamak ×12
Ayakta bisiklet ×16
Köprü ×36
Plank ×60sn
Baş üstünde alkışlama×18
10 dk kondisyon bisikleti
Toplam dakika 30
Bydelikiz

Güzel menü sadece muz çok şekerli olduğu icin tekbasina degilde yanında kuruyemis ile tuketsen daha iyi olur mesela 2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem
Denerim saol..aslında ayranla meyve daha iyi oluyormuş şekeri dengeliyormus ama dolaptaydı soğuk diye icmedim

Ay cınımyar yeni fırsat bulupta girebildim, abim ordudan geldide onlarla ilgileniyorum kusura bakmayın giremiyorum yapılan sporlar çetelendi :))

Bidenem sagliksizdan kastim yemek yok ya hani etti sebzeydi ondan ama tabiki ker insanin bunyesi farklidir miden almiyorsa kalkipta zorlayip kendini hasta edemezsin :) afiyet olsun

Bidenem sagliksizdan kastim yemek yok ya hani etti sebzeydi ondan ama tabiki ker insanin bunyesi farklidir miden almiyorsa kalkipta zorlayip kendini hasta edemezsin :) afiyet olsun
Kuzum başladığımdan beri son 1 haftaya kadar gayet iyiydi hele bir kaç gündür hiç fırsatım olmuyo durmuyo çocuk bu ara acayip yapısiyo bana

İyi geceler kızlar
İl dışı misafirim geldi
Maalesef kaçırdım bıraz
Biraz değil fazla
Pazartesi gidecekler artık ondan sonra çok sıkmam lazım

Ağlamaktan korkma canım birçok kişiyle bende aynı fikirdeyim beslenmene dikkat et canım.. sonra kansızlık b vitamin eksikliği vs oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…