- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Tebrikler canım
Süper ya....boyun kaç canım . Kilolarımız yakınmış
Boyum kısa canım benim.153 oyuzden kilo çok belli oluyor
Tebrikler güzel canım
Senin sporların yanında baklavalar korksun. Onlar kendini hemen vücut dışına atıyorlardır. Tebrikler
Çok güzel ya harika boyun kaç canım hedefin çok düşük
VAVv İlk günden 500 gr çok iyi
Bu hafta çalıştık kaptanım seni utandırmayacağız
Tebrikler canım
Çok spor yapıldığında kas şişebiliyor uzmanlar masaj önerıyor bu durumda yada sıcak soguk su şoklamasıphilosophergirl canim o kadar spor harbiden nereye gitti? kas yapiyor olmayasin :) bendede ayni sey soz konusu, bayagi spor yaptim her zamankinden daha fazla ama verilen kilo az
Normal de her gün 1 saatten fazla yaptım bu hafta o zaman şöyle yapalım abla incelme programına başladım 6 haftalik önümüzdeki hafta 3 güne dağılmış o da toplam 56 dakika falan yapıyor. Yarım kalmasın onları yapayım bir tekSabıt olmak nıye ki
Nıye negatıf enerjı yolluyon şimdi evrene
100 gr bıle olsa eksı olacaksın
Bu hafta lütfen spor yapma
Kuzum ben o hamlanma kismini geceli bayagi oldu :) at gibi olmaya basladim ahahahaÇok spor yapıldığında kas şişebiliyor uzmanlar masaj önerıyor bu durumda yada sıcak soguk su şoklaması
Nıtekım pis asıtler kasların arasına sıkışıyor ve agrı yapıyor
Hanı et kesıgı yada hamlama denır ya halk arasında ıste bu nedenden
Sadece sporu azalt kı bedenın şaşırsın belkı kırarsın takılmayıNormal de her gün 1 saatten fazla yaptım bu hafta o zaman şöyle yapalım abla incelme programına başladım 6 haftalik önümüzdeki hafta 3 güne dağılmış o da toplam 56 dakika falan yapıyor. Yarım kalmasın onları yapayım bir tek
Tay dıyelım bızKuzum ben o hamlanma kismini geceli bayagi oldu :) at gibi olmaya basladim ahahaha
sen onu 1-2 gune dusur.. araya yoga SIKISTIR ben oyle yapiyorum bu hafta sadece fazla asildim canimNormal de her gün 1 saatten fazla yaptım bu hafta o zaman şöyle yapalım abla incelme programına başladım 6 haftalik önümüzdeki hafta 3 güne dağılmış o da toplam 56 dakika falan yapıyor. Yarım kalmasın onları yapayım bir tek
Ben de azaltmayı düşünmüyorum belki ufak tefek değişiklikler yaparım.Ben diyetimi azaltamam ayol :) .. ama odem filan toplamis olabilirsin bir sebepten.. olabilir, yorgunluk bile yaparDetoks yapalim soyle en iyisinden.. ben maydonoz + limon yapicam.. annem bu sekilde her seferinde 3 kilo veriyodu :)
Inşallah abla ya bu hafta öyle yapayım bakayım vücut eskiden hareketsizdi birden fazla yükleme de yapmış olabilirim.Sadece sporu azalt kı bedenın şaşırsın belkı kırarsın takılmayı
Sana at dersem kendımı katır demeyım dıyeniye beni kucukmu gordun at demiyosun
:)) hadi neyse tay oliyim benSana at dersem kendımı katır demeyım dıye
Canimsin ya kiz 3saat turkiyeyle 2saatle seninle fark var benim az once kalktim kizim yine 3te yatti birazdan yazicam canim
ben de istiyorum o detokstan accık daha kilo vereyimIkı gün hıc bırsey yapma lütfen olurmu
Sonrası ben sana bır detoks verecem
Notlarımı karıstırayım da
Bana güven ama o takılma degıl bence kac kılo verdınde takıldı
boyum 158 :)
zerra bana hakkını helal edersen sevimliyi listeye alacam
Ama yuregınde zerre kadar bır kırgınlık olursa söyle almıyacam
Kendıside ıstemıyor ben sadece yenı yıla tam kadro gelelım ıstıyorum
Bır devır kapatalım bu cuma
Haftaya her duygu gıbı takvımde yenıylen dolu dızgın hedefe kitlenelım
Ama Allah hakkı için içinde en ufak kırgınlık varsa belırt almıyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?