Kaptanim merhaba . Ben geldim ilk olarak kendimden bahsedeyim . 21 yaşındayım. 7 aylık bi oglum var . 65 kilo ile hamile kaldım . 90 kilo ile doğurdum . Şuan 61 kiloyum . Hedefim 31 marta kadar 55 kilo olmak inşallah
Canım hoşgeldın bebişini hayırlısıyla mutlulukla büyütKaptanim merhaba . Ben geldim ilk olarak kendimden bahsedeyim . 21 yaşındayım. 7 aylık bi oglum var . 65 kilo ile hamile kaldım . 90 kilo ile doğurdum . Şuan 61 kiloyum . Hedefim 31 marta kadar 55 kilo olmak inşallah
İnşallah canımHoş geldin inşallah hedefine çabucak ulaşırsın canım
Bol bol su içiyorum. Ekmek yemiyorum bu arada . 2 haftadır da spor salonuna başladım bu şekilde devam ediyorum. Abur çubuk pel yememeye çalışıyorum. Bide emziriyorum ya faydası var sanırımCanım hoşgeldın bebişini hayırlısıyla mutlulukla büyüt
Az buz degıl 25 kılo gıtmıs neler yaptın az anlat bıze
Ayy hadi inşallah bana da faydası olur emzirmenin...bende yeni doğum yaptım sağlıkla büyütelim yavruları ❤ verilecek 20 kilom var ama şimdilik hedefim 9 kg..senin verdiğini okuyunca bi gaza geldim kendi içimdeBol bol su içiyorum. Ekmek yemiyorum bu arada . 2 haftadır da spor salonuna başladım bu şekilde devam ediyorum. Abur çubuk pel yememeye çalışıyorum. Bide emziriyorum ya faydası var sanırım
İn ol yapabilirsin kendine güvenmelisin. Sana tavsiyem bol bol su iç. Sakın tatlı ye sütün olmaz diyenlere hiç aldırış etme . Sağlıklı beslen ekmek tüketme bol bol su !Ayy hadi inşallah bana da faydası olur emzirmenin...bende yeni doğum yaptım sağlıkla büyütelim yavruları ❤ verilecek 20 kilom var ama şimdilik hedefim 9 kg..senin verdiğini okuyunca bi gaza geldim kendi içimde
Em
İn ol yapabilirsin kendine güvenmelisin. Sana tavsiyem bol bol su iç. Sakın tatlı ye sütün olmaz diyenlere hiç aldırış etme . Sağlıklı beslen ekmek tüketme bol bol su !
Hemen bakıyorum bende tarifineCanlar yılbaşı sonrası için dilara kocaktan vicdan çorbası tarifi buldum. Bir tenceresi sadece 350 kalori. Ben yarın başlayıp cumaya kadar tuketecegim
Spor salonu kapalıymış kuzlar hevesım kursagımda kaldı
Aslında haklısın canımda evde pek olmuyor yaKaptanım evde yapabilirsin belki birkaç harekethiç olmamasından iyidir bende şimdi başlayacağım
Bencede olculerimizi yazalimCanim bende vRim olcu aliminda gormeidm mesajlarinizi
Ne guzel canim 3 kilon kalmis darisi ben gibi siskolarin basina...Benim vermem gereken kilo 3 ama kilo vermiş olsam dahi vücudumu istediğim şekile gelmeden kendimi tamamlamış hissetmicem.. bayağı yolum var yani
Findik fistik biraz fazla kacirdim ve sutlu irmik tatlisi yemis olabilirimKızlar sesiniz soluğunuz azaldı tıkınıyomusunuzz kızlaarrr :)))
Cok azimlisin canim masallahBugünkü menüm
Sabah 8:30 1 büyük mandalina
10:30 kahvaltı
1 yumurta domates biber 5 dilim sucukla omlet(sucuk ev yapımı yağsız kıymadan)
2 dilim kepekli ekmek
3 zeytin
Yeşillik
1 tk kuşburnu marmelatı
Öğle 14:30
1 kase kısır
1 kase portakallı zeytinyağlı kereviz
1 dilim yağsız pastırma
Akşam 18:30
15o-200 gr kadar hamsi 1 tk yağla fırında pişti
Bol yeşil salata 1 tk yağlı
1 bardak şalgam
Gün boyunca
2 lt su
1 kupa bitki çayı
1 saat tempolu yürüyüş
Artık bu vakitten sonra birşey yiyip içmem su harici
Hoşgeldin ne guzel kilo vermissin :)) benim de 8 aylık oğlum var hamilelikte 18 kilo aldım 14 ünü zor verdimKaptanim merhaba . Ben geldim ilk olarak kendimden bahsedeyim . 21 yaşındayım. 7 aylık bi oglum var . 65 kilo ile hamile kaldım . 90 kilo ile doğurdum . Şuan 61 kiloyum . Hedefim 31 marta kadar 55 kilo olmak inşallah
hadi yaInşallah canım ama hedefe son 1 2 kilo gitmiyo bir türlü
Kaptanim ne guzel dileklerde bulunmussun hepdine birden aminYeni
Yeni yılınız baldan tatlı,
kelebek gibi kanatlı,
katlı , yatlı
facebook, instagram "like"lı,
haftada üç gün ızgara kabaklı,
geçen yıldan havalı,
seyahati bol ✈,
geri dönmesi zor,
geliri giderinden fazla,
dolu dolu sazla , cazla,
streslere kapalı,
acısı sadece yediğiniz biberde,
tatlısı sağlıkla uyandığınız her günde ,
kilonuz kararında ,
ruh sağlığınız ayarında ,
tabiatın kucağında,
trafiğin uzağında,
sevdiklerinizle birlikte,
kem gözlerden uzak olsun ...
Tek derdiniz çok gülmekten bayılmak ,
para saymaktan yorulmak olsun! Yeni yılınız kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?