Ben biraz daha değiştirebilirim.. ama yumurta lor hazır! aldım dolabımda :))tamamdir .
Benim lorda sade dediğinden sanırım.
Tuzsuz..
2 Ocak sali
Sabah
1 has. Tam yumurta 2 haslanmis yumurta beyazı
50 gr lor
Maydonoz
Dereotu
Oglen
150 gr ızgara tavuk göğüs (yarım göğüs)
Göğüsleri fileto şeklinde inceltiyorum. baharatlayip yağ damlatıp sildiğim tavada pişiriyorum.
Marul salatası (marul,maydonoz, limon)
Ara
50 gr lor
2 ceviz
Akşam
1 hş. 1 kalçalı but
Marul salatası
Acıkırsan
30 gr lor
2-3 Litre su
1 saat yürüyüş
Ne güzel verebilmissin. 4 kilo çık nedir ki verirsin elbet. Hedefin kaçHoşgeldin ne guzel kilo vermissin :)) benim de 8 aylık oğlum var hamilelikte 18 kilo aldım 14 ünü zor verdim
Ayy inşallah kendime hedef koydum 31 mart a kadar vericem. Yarın dan itibaren menulerimi paylasicam . Kilo bildirimı cuma mı olucak sadece .Hosgeldin canim.
Zoru basarmissin canim 6 kilo da gider en kisa surede insallah
Cuma genel oluyor ama biz pazartesi günleri takım için de bildirim yapıyoruzAyy inşallah kendime hedef koydum 31 mart a kadar vericem. Yarın dan itibaren menulerimi paylasicam . Kilo bildirimı cuma mı olucak sadece .
Teşekkür ederim . Cuma günü ben kilo bildirimi mi yapayim . Bugün tartılmadım çünkü . Haftaya p.tesi bnde bildiririm tekrardan.Cuma genel oluyor ama biz pazartesi günleri takım için de bildirim yapıyoruz
Cok azimlisin canim masallah
Çarşamba da ben yapıcam inşallahKizlar yarin ayran detoksuna başlıyorum nohutumu mercimegimi haşladim bakalım işe yarayacak mı1 aylık karın egzersizi indirdim telefona ona da basliyorum spora biraz daha ağirlık verecem artık l
Hoşgeldin canımBende kendimi tanitayim arkadaşlar ☺nisan2017 de 58 kg dım. Sonrasında Kasım başına kadar 63.5 kg oldumkaratay diyetiyle 59.9 u gördüm en son. Ama takılıp kaldım veremiyorumkış ta girdi hareket azaldı ama 52 hedefine ulasicam inşallah
Kızlar gözlerimin altın karaları sürdüm hazırım, yarın sıkı bir diyet geliyor
SüperKızlar bir saat spor yaptım, bugün diyeti saldığım için..
Yoga 23dak.
4 farklı çeşit mekik 15 dak.
Veee twister 1000 defa! dak tutmadım 20-30 dak sürdü sanırım
Eşim mekiğin yağ yakımında çok hızlı olmayacağını, aksine kalın bölgesini kalınlaştırabiliceğini söyledi. Twister karın bölgesini fazla zorlamadan kasa çevirmeden yağ eriten en etkili yöntemmiş günde 1000-2000 defa yapmamı söyledi :)
Hindi olur ama salatalık özelliklerde domates olmaz. Onların karbonhidrat oranları yüksek.Ben biraz daha değiştirebilirim.. ama yumurta lor hazır! aldım dolabımda :))
Marul yerine salatalık ve domates, tavuk yerine hindi
Bakalim farki yazarim hemen:))Sende dene en son bende denicem bu detoksu:)
Ha iyi oldu söylediğin..Hindi olur ama salatalık özelliklerde domates olmaz. Onların karbonhidrat oranları yüksek.
Günaydınnnnnn
Bomba gibi bi haftaya hazırmıyızzzz
Günaydın .Günaydınnnnnn
Bomba gibi bi haftaya hazırmıyızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?